Kizlar meraba,
Ilk kez burda konu aciyorum. Nasil kizgin, nasil uzgunum anlatamam. Bugun bir is gorusmesine gittim. Evim organize sanayi bolgesinin icinde bi koyde. Toplu tasima araclari cok uzun araliklarla geciyor. Tam bir saat araba bekledim. Gidecegim yerde yuruyerek 20 dakika. Arabayla iki dk bile surmedi dusunun. Iki dk icin bes lira aldilar. Neyse lanet olsun dedim. Gittim gorumeye. Gorusme cikisi yine ayni ulasim sorununu yasayacagim icin saatlerce yolda beklemeyeyim diye en iyisi yuruyeyim dedim. Yuruyecegim yolda ankara asfalti. Yurumez olaydim. Herhalde korna calmadan gecen araba olmadi. Bes dk da bir bir araba geldi durdu dibimde gel gidelim diyen mi ararsin durup mal mal bakan mi... O an resmen sinir krizi geciriyordum. Aklimda deli dusunceler. Kim bilir diger aractaki insanlar hakkimda ne dusunuyor diye. Agladim aglayacam. Zor tutuyorum kendimi. Bir de aglarsam heralde biri kaptigi gibi goturur diye tuttum kendimi. Eve kendimi zor attim. Ziril ziril agladim. Bu insanlara(ki onlara insan demeye dilim varmiyo aslinda) noluyo boyle. Bir kadin yolda yuruyunce illa kotu kadin mi oluyo. Nasil bu kadar ahlaksiz olabiliyorlar nasil bu kadar vicdansiz. Bunlarin karisi kizi yok mu? Ben orda hayat mucadelesi veriyorum, bi is bulayim, ailemi gecindireyim derdindeyken bu mahlukatlar ne derdinde. Hala agliyorum bunlari yazarken. Belki abartili bulacaksiniz duygularimi ama bilmiyorum ben cok cok kotu oldum. esim aradi noldu gittinmi diye sormak icin, o sinirle ona patladim. Basima gelmeyen kalmadi bi tecavuze ugramadigim kaldi diye. Hele birde insanin araba kullanmayi ogretmemekte israr eden bi kocasi olunca daha da zor geliyor yasadiklarim deyip telefonu kapattim.
O an ne yapabilirdim de yapmadim bilmiyorum. En son birine bagirmak zorunda kaldim defol git diye. Durup kavga edip bagirip cagirsam daha cok dikkat cekip, daha cok yanlis anlasilmaya musait olacakti durumum. Hicbirsey yapmadan kendimi eve attim. Bunu bana yasatanlara diyecek hakaret, edecek beddua bulamiyorum. Umarim birileri de sizin yaninizda sizin namusunuza goz diker, laf atar da, siz de birsey yapamayin, eliniz kolunuz bagli kalsin benim gibi.
Kusura bakmayin kizlar ya sadece yazip rahatlamak istedim.
Oyle lanet bi yerde oturuyorum ki bir de, evlenip buraya geldigime bin pismanim. Dedigim gibi bura kucuk bi yer. Bakkaliydi , manaviydi kasabiydi falan hepsi tek caddede. O caddede ayni zamanda sagli sollu sayisiz kirathane var. Hepsinin de masasi sandalyesi disarida artik. Tiklim tiklim. Bazen alisveris icin o caddeye gitmek zorunda kaliyorum. Inanir misiniz artik boynumu egmekten kambur olacagim. Butun gozler uzerimizde. Ordan gecip gidene kadar gozlerini ayirmadan bakiyorlar. Birde kucuk bi yer diye herkes birbirini tanir. Yani hemen hepsi de benim kim oldugumu, kimin karisi oldugumu biliyor buna ragmen hayvan gibi salyalarini akita akita bakiyorlar. Sonra da namus diye ahkam kesen insanlar bunlar. Ezan okununca hemen diplerindeki camiye gidip namaz kilan insanlar bunlar. Yemin ederim artik milletin karisina kizina bakanlari allah helak etsin diyorum ya. Ölsünler istiyorum resmen.
Bende o iradesizleri ahira baglamak istiyorum ya. Hayir yani hadi diyelim ki bakma konusu merak, yoldan biri geciyo refleks olarak da baksan sonra basini cevirir en azindan insan. Hic dusunmez mi bu kadin benim hayvan gibi bakmamdan rahatsiz olur diye. Hic dusunmez mi ya bu x'in karisi, ben nasil boyle bakarim ona diye. Yok Allah yok. Yani birine pist desek hic utanmaz arlanmaz Allahtan korkmaz her halti yemeye her an hazir ve nazirlar.ne yaptın canım sen olur mu hiç ,onlar orda otururken geçilir mi,niye adamları günaha sokuyorsun. onların iradeleri yok ki bir kadın gördüklerinde bakmadan duramazlar.o yüzden kadın evden çıkmamalı ki beyni olmayan iradesizler tehlike saçmasın kadınlar güvende olsunlar dimi yani.
londra`da geçen bir olay,
akşam saat 10 sularında bir genç kız parkta otururken üç tane adam kıza laf atmış. kız polise şikayet etmiş mahkemeye çıkmışlar.hakim 7 yıl 7 gün ceza vermiş. mahkemeden çıkınca gazeteciler 7 yıl kıza laf atıldığı için fakat 7 gün ne için demişler.hakim, ben 7 seneyi genç kıza laf attıkları için vermedim. laf atmanın cezasını 7 gün veridm. 7 yılı, bir genç kızın gece sokağa çıkma özgürlüğünü kısıtladığı için, gece dışarı çıktığında içinde korku oluşturdukları için verdim. demiş. .
K.bakmayın ama gıyıniş tarzınız nasıldı etekse ondandır degilse normalse bu millet sapık .
K.bakmayın ama gıyıniş tarzınız nasıldı etekse ondandır degilse normalse bu millet sapık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?