- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Bana niye diyorsunuz o beni degil sizi ilgilendrr lutfen alıntılamayın sizinle polemige gırmk istmyrm ...Ben hayatimda sadece iki kere etek giydim. Onlarda uzundu. Yine de etek giysem bile birilerinin bana laf atmasina rahatsiz etmesine sebep olamaz.
Yanlış okumuş muyum
Kız Türkçe yazıldığı gibi okunan bir dil, herkes aynı şekilde okur. Aklıma ilkokuldaki İngilizce dersleri geldi. O derslerde hocalarımız sinir krizi geçirirdi biz knife'ı 'kınayf', know'u 'kınov' diye okudukça seninki de o hesap.
Ay bu arada saka bir yana ben seni çok sevdim çok renkli bir kişiliğin var. :)
Eki Görüntüle 1246745 Canım ben kimseyle tartısmak istmm 4 uyede benim uzerime geldiniz bana da yazık degil mi? Ya ben kensimi savunacam ya da bazı uyeleri uzecem .... lutfen yaa
marttan beri uyeyim sadece 1 uyeyle tartısma ysdm ve üzüldüm lutfen karsinizdski insanları tanımadan yargılamayın..
Benden bir laf ondan bir laf tartısma cıkıyor ve sonuc banlanıyoruz ve banlanma acıldıgında guzel bisey yazmişsa bile ona "begeni"vermiyorum bir yerde konu acmışsa bile yorum yapmıyorum .....Canım ben sana kötü bir şey demedim ki ayol. O caps bana mıydı? Kırıldım şimdi biraz. :) Üyeler üstüne gelmiyor, sadece fikirlerini söylüyorlar, bunda darılıp üzülecek bir şey yok ki.
Neler var neler. Benim de uvey ablamin kizinin kizina babasi hep tecavuz ediyormus. Yillarca kizi kullanmis annene soyleme seni satirla dograrim demis. O kiz yillarca bunu saklamis. Zaten ailede herkesi kemerle dovermis bizim bunlardan hic haberimiz yok. Ta ki bi gun iste annesi( yani benim uvey yigenim ) bosanmak icin polise sikayet ediyor nobetci mahkeme uzaklastirma cezasi vermis. En son bi gun adam bu kizinin calistigi is yerine gitmis aksam. Isten almis eve gotureyim seni demis. O da korkusundan ses etmemis. Yolda hakkini helal et demis bi de utanmadan. Sen biraz onden git benim isim var demis. Sonra kafasina sıkmış gebermis serefsiz. Butun bunlari serefsiz oldukten sonra kiz annesine anlatmis. Biz de boyle ogrendik. Ve bu adam bizde kalmisti bir keresinde. Onune yemek koymus, kiyafetlerini yikamistim. Lanet olsun etrafimizdaki insanlarin bile ne b.k olduklarini bilemiyoruz.dün izlediğim akşam haberlerinden sonra nasıl bir ülke de yaşıyorum moduna girdim. 2 hafta haber izlememiştim rahattım. Baba adı altındaki şahsiyet zihinsel özürlü kızına 6 yıl tecavüz edip 3 kere hamile bıraktıktan sonra en son ölü doğan bebeği bahçeye gömebiliyor. Ve anne sıfatını taşıyan kişi de buna sesini çıkarmıyorsa ben bişey demiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?