Basima gelenler

Ben hayatimda sadece iki kere etek giydim. Onlarda uzundu. Yine de etek giysem bile birilerinin bana laf atmasina rahatsiz etmesine sebep olamaz.
Bana niye diyorsunuz o beni degil sizi ilgilendrr lutfen alıntılamayın sizinle polemige gırmk istmyrm ...

Hersey anne ve babada bitiyor. Erkektir yapar, kizdir dizimin dibinde otursun matigi oldugu sürece degismez! Yeni nesillerde bu hatalari yapmamam elimizde. Herkes cocuguna saygi edep terbiye ögretse, ne güzel bir dünya elde etmis oluruz. Akli tek seye calisan insanlari bu dünyadan yok edebilsek keske..

Canım ben kimseyle tartısmak istmm 4 uyede benim uzerime geldiniz bana da yazık degil mi? Ya ben kensimi savunacam ya da bazı uyeleri uzecem .... lutfen yaa
marttan beri uyeyim sadece 1 uyeyle tartısma ysdm ve üzüldüm lutfen karsinizdski insanları tanımadan yargılamayın..

O. çocukları, kusura bakmayın ama bunlara ancak bu sıfat yakışır. Rahat bırakın artık şu kadınları. Tik-si-ni-yo-rummm! Bu ülkeden kurtulduğumda 4 katlı pasta yapıp patlayana kadar yiyeceğim. Evet dünyanın her yerinde bunlar oluyor ama burası bir 3. dünya ülkesi. Nerde yaşadığının önemi yok, modern dediğimiz iller de aynı nane. Suçu giyiminizde aramayın, sorgulamayın bile. Geçmiş olsun.

Canım ben sana kötü bir şey demedim ki ayol. O caps bana mıydı? Kırıldım şimdi biraz. :) Üyeler üstüne gelmiyor, sadece fikirlerini söylüyorlar, bunda darılıp üzülecek bir şey yok ki.

Maalesef her yerde varlar
. ben üniversite ogrencisiyim o kadar kalabalık yerde bile yanimda araba durduğu oluyor ne saniyorlar ama ben sessiz kalmiyorum bi kere polisi bile aradim plakasini bile verdim şerefsiz haysiyetsizler kendi kizlari kardeşleri analari karilari yok mu edepsizler

kadın olmak zor zor zor.. hele birazda elin yüzün düzgünse tamammmmm yolda yürütmezler adamı.üstelik kaçarsan daha çok arkandan gelirler .bu olay bana yıllar öncesini hatırlattı. yeni evliydim annemlere gidiyorum yolda takıldı biri peşime bende evliyim git kardeşim dedim ne dese beğenirsin olsun sen kocanı hiç aldatmadın mı dedi bana ..yani düşünün artık bu erkek milletin kadınlara bakış açısını..yuhhhhhhhhh dedim tükürdüm suratına şerefsizin..ama hala unutamam bu adi olayı hatırladıkça gerilirim.. yazık acınası varlıklar işte..

Canım ben sana kötü bir şey demedim ki ayol. O caps bana mıydı? Kırıldım şimdi biraz. :) Üyeler üstüne gelmiyor, sadece fikirlerini söylüyorlar, bunda darılıp üzülecek bir şey yok ki.
Benden bir laf ondan bir laf tartısma cıkıyor ve sonuc banlanıyoruz ve banlanma acıldıgında guzel bisey yazmişsa bile ona "begeni"vermiyorum bir yerde konu acmışsa bile yorum yapmıyorum .....
yani kimseyle tartısmak istemiyorum

Ya simdi benim aglamam da suc mu oldu zayiflik mi oldu? Onlar uckurlarinin derdine dustugu icin zayif olmuyor da ben agladigim icin mi zayif oluyorum. Plakasini alip nereye sikayet edecegim? Herhangi bir trafik kurali ihlali yok. Beni rahatsiz etti diye sikayet edecek olsam savcilikla falan ugrasmam gerekecek. Ben butun bunlarla ugrasacak durumda degilim. Ben agladim cunku ben ailem icin cirpinirken, o karayolunda yurumek tehlikeli olmasina ragmen ben yuruyorum, o insan musvetteleri neyin derdindeler. Hayatin yukunun neden bu kadar uzerimizde olmasina, neden her zaman gunah kecisi biz oluyoruz diye agladim. Sinirlerim bozuldu ister istemez. Bence normal bir insan erkeklerin tacizinden rahatsiz olur zaten. Hic rahatsiz olmuyorsak bizde de bi sorun vardir.

Gecen yaz bi is deneyimim oldu yasadiklarinizin aynisini yasadim ve benim gittiğim sanayi bolgesi evimden 2 saat uzaklikta sehir merkezine de yuruyerek gidemeyecek uzakliktaydi. Ilk gunumde deliler gibi agladim bidaha da gitmedim. Sizi çok çok ama çooook iyi anliyorum. Çok haklisiniz asla abarti degil. Insanin o anki korkusu, gururunum kırılması daha birsuru sey..

Yaşadığın bu duruma gerçekten çok üzüldüm. Türkiye'deki genel tablo böyle işte. Bir bayanı yolda yürürken görmesinler. Hele ki ıssız bir yol ise! Böyle sapık ruhlu ahlaksız pisliklerin canı cehenneme!

Artık öyle bir ülkede yaşıyoruz ki diz altında etek bile giymiş olsanız dönüp bacağınıza bakıyorlar devamlı! Çünkü hersey yasak artık insanların gözü aç!!!nereye saldıracaklarını şaşırıyorlar.
Annemlerin zamanında Ankara Ulus a giderken bile mini etek giyip rahatlıkla gezerlermiş...
Ama iş öyle bir raddeye gelmişki yurtdışına gittiğimde kendimi açık giyinmiş kadınlara bakarken buldum...çümkü beynimiz şartlanmış artık açıkta biryeriniz olmasa bile kadın olsun yeterki diyen mahlukatlarda çok etrafta ahh ahh...

16dan küçüktüm sanırım, bir araba kaçırmaya niyetlenmişti..
Sözle, gözle çok oldu.. Hele babam dedem yaşındaysa iyice tiksiniyorum.
Bir çoğu eş, baba, kardeş, haberleri yoktur bunlardan ailelerinin.. Allah'ım böyleleriyle karşılaştırmasın, hayatımıza girmesin...

koskoca başkentin merkezi sayılacak yerlerde, kalabalık işlek caddelerde bile oluyor bu. yemin ediyorum toplum olarak ruh hastasıyız, sapkınız, net.
bi halt edebileceğimden de değil ya, bana belli de olmaz, yanımda çakı taşıyorum bi süredir. valla deşerim karnını.
elalemin bi' tarafının derdinden kendimi niye zora sokayım.

dün izlediğim akşam haberlerinden sonra nasıl bir ülke de yaşıyorum moduna girdim. 2 hafta haber izlememiştim rahattım. Baba adı altındaki şahsiyet zihinsel özürlü kızına 6 yıl tecavüz edip 3 kere hamile bıraktıktan sonra en son ölü doğan bebeği bahçeye gömebiliyor. Ve anne sıfatını taşıyan kişi de buna sesini çıkarmıyorsa ben bişey demiyorum..

puffffffffffffffff lanet okumayım dedim olmadı lanet olsun onun gibi insanlara.
bir oğlum var en çok istediğim onun namuslu şerefli milletin namusuna göz dikmeyen biri olması.
bu türler çok maalesef bazen markete gidemiyoruz bu abazalar yüzünden.
suç acaba ailelerinde mi yoksa sadece kendilerinde mi bilemiyorum.
ama elden gelen tek şey kendi evlatlarımızı iyi yetiştirip korumak.
bazen niye bu kadar çirkef inşalar var demeden geçemiyorum..

bunların hepsinin şeyini koparıp yakcaksın öyle kurtuluruz belki.İğrenç yaratıklar.Onlar için etek olması ya da 2 bacak görmek önemli değil.Nefes alsın yeter.Yaşlısı genci çocugu bebeği hiç farketmiyor.Biz bu ülkede 96 yaşındaki kadına tecavüz edildigini de gördük 1 yaşındaki bebeğe de.Allah bu sapkınların gazabından korusun hepimizi.

aklıma geldi. babamlarla ailecek tırla akraba ziyaretine gitmiştik şehirdışına. babam, annemi ve kardeşimi bir benzin istasyonunda lavaboya götürdü. ben de öndeyim, sabah saat 5 mi ne. ayaklarımı kaportaya doğru uzattım. o esnada ilerde bana iğrenç iğrenç bakıp gülümseyen iki tane şoför gördüm. başka türlü sandılar beni. babam olayı görmesiyle küfürü bastı durdu :)) malesef ki erkekler böyle.. bunun için eşinizin araba kullanmayı öğretmesi lazım neden öğretmiyor ki?

Neler var neler. Benim de uvey ablamin kizinin kizina babasi hep tecavuz ediyormus. Yillarca kizi kullanmis annene soyleme seni satirla dograrim demis. O kiz yillarca bunu saklamis. Zaten ailede herkesi kemerle dovermis bizim bunlardan hic haberimiz yok. Ta ki bi gun iste annesi( yani benim uvey yigenim ) bosanmak icin polise sikayet ediyor nobetci mahkeme uzaklastirma cezasi vermis. En son bi gun adam bu kizinin calistigi is yerine gitmis aksam. Isten almis eve gotureyim seni demis. O da korkusundan ses etmemis. Yolda hakkini helal et demis bi de utanmadan. Sen biraz onden git benim isim var demis. Sonra kafasina sıkmış gebermis serefsiz. Butun bunlari serefsiz oldukten sonra kiz annesine anlatmis. Biz de boyle ogrendik. Ve bu adam bizde kalmisti bir keresinde. Onune yemek koymus, kiyafetlerini yikamistim. Lanet olsun etrafimizdaki insanlarin bile ne b.k olduklarini bilemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…