Basima gelenler

bu millet sapık olmuyor mu?[/QUOTE]

Bir bayan pantolon giymişse ve bir hanzo tarafndan bakılıyorsa anormaldir...

amaaa mini bir etek giymişse normal oluyor...

BİZİM ÜLKEMİZDE...

Ceylinimder: 464202 .!.:
Buyur ?
İstersem g.tümü acarim laf atmalarini hic bir sebep normal yapmaz !
Al iste, kadın kadinin kadinin kurdudur arkadaş.
Herkesin kafasında bunlar degisebilir.
Size göre normal bana göre anormal... yani herkes bir degil unutmayın ..

Yanlıs bir yorum yapmadım yalansa yalan diyin bizim ulkemizde bu öyle degil mi? Yani ..

Sorun bizim ülkemizde böyle olması değil, sorun bir kadının 'etek giymişsen laf yemen normal.' demesi.
Herkesin kendi düşüncesi tabi ki, bana göre de ister etek giyeyim ister pantolon, bana laf atan adam sapıktır.

Yanlıs bir yorum yapmadım yalansa yalan diyin bizim ulkemizde bu öyle degil mi? Yani ..

Canim ben de diyorum ki bu yorumunuzdan sonra ortalik karisacak.
Yalansa yalan diyin bizim KK'da bu öyle degil mi? Yani..

Dipnot: Ahlaksizligin ulkesi falan olmaz, Turk erkekleri yari tanri degiller ki taciz haklari olsun. :)

Son düzenleme:
bu millet sapık olmuyor mu?

BİZİM ÜLKEMİZDE...[/QUOTE]

düne kadar pantolon giyenier icin de aynı sey deniliyordu...
demek ki algılar degisebiliyor...

plajda bile bikini giyinen icin de aynıları denilirken daha sonra elbiseyle girmek hoş karsılanmaz oldu.
degisimde tam zıttı dusunceler dahi savunulur hale gelebiliyor...

o yuzden bazen vazgecmemeyi ogrenmek, mucadeleci olmak gerek... kv.ler ile kapıstıgımız kadar kadın hakları icin ugrassak yep yeni bir ulke inşaa edebilmek de mumkun.

bir kadının etek giymiş olması ''gelin erkeklerim, sizinim'' demesi anlamına mı geliyor hanımefendi ?
yani eşiniz etek giyen bir bayana laf atsa sapık olmuyor öyle mi ?
o zaman tecavüz davalarındaki etek giymiş indirimi, taytlıymış indirimi, bakire değilmiş indirimini falan da destekliyorsunuzdur...
kadına en çok zarar yine kadından geliyor..
bu tarz düşünceleri eritemediğimiz sürece 1 gıdım ileri gidemeyeceğiz...
çok güzel kafalar bunlar....

K.bakmayın ama gıyıniş tarzınız nasıldı etekse ondandır degilse normalse bu millet sapık .

BİZİM ÜLKEMİZDE...

düne kadar pantolon giyenier icin de aynı sey deniliyordu...
demek ki algılar degisebiliyor...

plajda bile bikini giyinen icin de aynıları denilirken daha sonra elbiseyle girmek hoş karsılanmaz oldu.
degisimde tam zıttı dusunceler dahi savunulur hale gelebiliyor...

o yuzden bazen vazgecmemeyi ogrenmek, mucadeleci olmak gerek... kv.ler ile kapıstıgımız kadar kadın hakları icin ugrassak yep yeni bir ulke inşaa edebilmek de mumkun.[/QUOTE]
Dogru söylüyorsun...
Ben acık bit bayanım etekte , elbisede, diz üstü giyiniyorum benim cumlelerim erkeklerin düsünceleri.
BİR KAC HANZO LAF ATTI DİYE EVDE HÜNGÜR HÜNGÜR AGLAMAM....sacmalık

Herkesin kafasında bunlar degisebilir.
Size göre normal bana göre anormal... yani herkes bir degil unutmayın ..

Kimine gore de pantolon giyen kadinin tacizi normal. Tacize ugramamasi icin uzun bol etekler giymesi lazim belki de.

Biz kime gore giyinicez. Hangi tip erkegin kafa yapisina gore? Bikinili gorunce pipisi kalkana gore mi yoksa etek gorunce mi?

Namus kavramini cok yanlis anlamisiz. Erkek namuslu olucak baskasinin karisina kizina bakmayacak.

Bir kadinin agzindan bunlari duymak ne aci. Konu sahibi gibi aglayasim geldi benim de.

Her uyede alıntılayıp durmasın bu durum sıze normalse bazılarına anormal herkesin dusunceleri farklıdır.
Erkek milletinde bu boyledir
bende acık bir bayanım burdan bana laf sayacagınıza kadın haklarını bir savunsanız ....

Hey ! Allahım ben ne dedim siz ne anladınız .
Neyse iyi gunler ....
not: erkekler pi*liktir nokta noktadır boyle dedim diye oyle dusunmuyorum ama cogu erkeklerin kafa yapısı oyledir ..

O halde ben de şunu desem: 'Bana göre de tecavüz normal. Ne olmuş yani ne kadar da abartiyorlar.' ve oglumu da bu kafa yapısıyla tecavüzün normal olduguna inandırarak yetiştirsem. Sonra benim oğlumla sizin kızınız aynı otobüse binse ya da ıssız bir sokakta karşılaşsa ya da ya da...
Tehlikenin farkında mısınız?

Son düzenleme:
Ben gençken ve o vakit bekarken işten çıkmış ki o zaman saat akşam 8 otobüs durağında beklerken 27 yaşlarında bana sulanmaya başlayınca başka erkeklere durakta olanlardan bu adamı onları şikayet etti duraktaki diıer adamlarda bu adamı dövmeye başladılar ne kadar dövdiklerini göremedim otobüsüm gelince bindim gittim adamlara dedim ki bu adam bana asılıyor tanımam etmem sizinde ananıza,kız kardeşine sulansa ne yapardınız deyince adamı halka içine alıp başladılar dövmeye ne kadar dövdüklerini göremedim ama otobüsde giderken oh olsun san dedim ,içBen gençken ve o vakit bekarken işten çıkmış ki o zaman Ben gençken ve o vakit bekarken işten çıkmış ki o zaman saat akşam 8 otobüs durağında beklerken 27 yaşlarında bana sulanmaya başlayınca başka erkeklere durakta olanlardan bu adamı onları şikayet etti duraktaki diıer adamlarda bu adamı dövmeye başladılar ne kadar dövdiklerini göremedim otobüsüm gelince bindim gittim adamlara dedim ki bu adam bana asılıyor tanımam etmem sizinde ananıza,kız kardeşine sulansa ne yapardınız deyince adamı halka içine alıp başladılar dövmeye ne kadar dövdüklerini göremedim ama otobüsde giderken oh olsun san dedim ,içBen gençken ve o vakit bekarken işten çıkmış ki o zaman saa

Dogru söylüyorsun...
Ben acık bit bayanım etekte , elbisede, diz üstü giyiniyorum benim cumlelerim erkeklerin düsünceleri.
BİR KAC HANZO LAF ATTI DİYE EVDE HÜNGÜR HÜNGÜR AGLAMAM....sacmalık

Herkesin olaylar karsisinda verdigi tepkiler ve hissettikleri bir olmuyor... hatta ayni kisinin bazen bir gunu digerini tutmayabiliyor...

Keske sizin gibi aglamadan ve bu konuyu histeriye baglamadan cozebilse herkes ama an geliyor ki kendimizden ziyade aileyi esi dusunup susmayi gereklilik olarak goruyoruz...
O aglamalar da hakliyken haksizmisiz sucluymusuz gibi bir algi olusmasi ve tepki verememekle alakali bence, dolayisiyla yasanilan seyi de hazmedememe...
Fakat hanzolar susmakla biter mi... elbette bitmez.

Henüz kızım yok cocugumla sizin oglunuzu karsılacagını sanmıyorum .....
Tecavüz aslaa notmal olarak kabul edilemez ....
bazı ailrlerin yetiştirme tarziyla alakalı .....ne demek istrdiğimi anlamışsızdır inş.
Alıntılayıp durmayın benim yüznden sizin banlanmanızı istmm herhalde szde istemezsiniz böyle alıntılayıp durursak işin sonu tartısmya gider cünkü..

keşke taksiye binseydiniz, burası Türkiye.. sapıklığa karşı bir kanun yok, bu durumda bizim çözüm bulmamız gerekiyor ne yazık ki.. keşke öyle olsa, olmasa ama var ve artıyor muhtemelen de artacak.. artık yolda laf atmakla kalmayıp, kafadan salladıkları telefon numaraları ile taciz ediyorlar insanları.. hiç tacize uğramayan ömründe 3-4 sefer telefon tacizine maruz kalmıştır.. çok çok geçmiş olsun ama lütfen yürümeyin, yanınızda biber gazı gibi birşey bulundurun.. ne giydiğiniz, ne olduğunuz önemli değil, kadın olmanız yeter.. hem tacize uğrar hem de suçlu çıkarsınız bu ülkede..

Bana laf atacak bir erkek bende ona bakıp eve gidince hungur hungür aglamam.
Plakasını alır sıkayet edrim ben bu tür seylere dayanamam ama aglamamda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…