- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
K.bakmayın ama gıyıniş tarzınız nasıldı etekse ondandır degilse normalse bu millet sapık .
Herkesin kafasında bunlar degisebilir.Ceylinimder: 464202 .!.:Buyur ?
İstersem g.tümü acarim laf atmalarini hic bir sebep normal yapmaz !
Al iste, kadın kadinin kadinin kurdudur arkadaş.
Yanlıs bir yorum yapmadım yalansa yalan diyin bizim ulkemizde bu öyle degil mi? Yani ..Az sonra ortaligi karistiracak bu yorumun demedi deme. :)
Yanlıs bir yorum yapmadım yalansa yalan diyin bizim ulkemizde bu öyle degil mi? Yani ..
Yanlıs bir yorum yapmadım yalansa yalan diyin bizim ulkemizde bu öyle degil mi? Yani ..
Üniversitedeyken hocamız "Aranızda tacize uğramayan
var mı ? " diye sordu kızlara.Bir tane el kalkmadı havaya.
bu millet sapık olmuyor mu?
K.bakmayın ama gıyıniş tarzınız nasıldı etekse ondandır degilse normalse bu millet sapık .
Bir bayan pantolon giymişse ve bir hanzo tarafndan bakılıyorsa anormaldir...
amaaa mini bir etek giymişse normal oluyor...
BİZİM ÜLKEMİZDE...
Herkesin kafasında bunlar degisebilir.
Size göre normal bana göre anormal... yani herkes bir degil unutmayın ..
Her uyede alıntılayıp durmasın bu durum sıze normalse bazılarına anormal herkesin dusunceleri farklıdır.bir kadının etek giymiş olması ''gelin erkeklerim, sizinim'' demesi anlamına mı geliyor hanımefendi ?
yani eşiniz etek giyen bir bayana laf atsa sapık olmuyor öyle mi ?
o zaman tecavüz davalarındaki etek giymiş indirimi, taytlıymış indirimi, bakire değilmiş indirimini falan da destekliyorsunuzdur...
kadına en çok zarar yine kadından geliyor..
bu tarz düşünceleri eritemediğimiz sürece 1 gıdım ileri gidemeyeceğiz...
çok güzel kafalar bunlar....
Hey ! Allahım ben ne dedim siz ne anladınız .Kimine gore de pantolon giyen kadinin tacizi normal. Tacize ugramamasi icin uzun bol etekler giymesi lazim belki de.
Biz kime gore giyinicez. Hangi tip erkegin kafa yapisina gore? Bikinili gorunce pipisi kalkana gore mi yoksa etek gorunce mi?
Namus kavramini cok yanlis anlamisiz. Erkek namuslu olucak baskasinin karisina kizina bakmayacak.
Bir kadinin agzindan bunlari duymak ne aci. Konu sahibi gibi aglayasim geldi benim de.
Her uyede alıntılayıp durmasın bu durum sıze normalse bazılarına anormal herkesin dusunceleri farklıdır.
Erkek milletinde bu boyledir
bende acık bir bayanım burdan bana laf sayacagınıza kadın haklarını bir savunsanız ....
Dogru söylüyorsun...
Ben acık bit bayanım etekte , elbisede, diz üstü giyiniyorum benim cumlelerim erkeklerin düsünceleri.
BİR KAC HANZO LAF ATTI DİYE EVDE HÜNGÜR HÜNGÜR AGLAMAM....sacmalık
Henüz kızım yok cocugumla sizin oglunuzu karsılacagını sanmıyorum .....O halde ben de sunu desem: 'Bana gore de tecavüz normal. Ne olmuş yani ne kadar da abartiyorlar.' desem, ve oglumu da bu kafa yapısıyla tecavüzün normal olduguna inandırarak yetiştirsem. Sonra benim oğlumla sizin kızınız aynı otobüse binse ya da ıssız bir sokakta karşılaşsa ya da ya da...
Tehlikenin farkında mısınız?
Bana laf atacak bir erkek bende ona bakıp eve gidince hungur hungür aglamam.Herkesin olaylar karsisinda verdigi tepkiler ve hissettikleri bir olmuyor... hatta ayni kisinin bazen bir gunu digerini tutmayabiliyor...
Keske sizin gibi aglamadan ve bu konuyu histeriye baglamadan cozebilse herkes ama an geliyor ki kendimizden ziyade aileyi esi dusunup susmayi gereklilik olarak goruyoruz...
O aglamalar da hakliyken haksizmisiz sucluymusuz gibi bir algi olusmasi ve tepki verememekle alakali bence, dolayisiyla yasanilan seyi de hazmedememe...
Fakat hanzolar susmakla biter mi... elbette bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?