kadın haklarını savunuyorum zaten şuan sizinle tartışarak...Her uyede alıntılayıp durmasın bu durum sıze normalse bazılarına anormal herkesin dusunceleri farklıdır.
Erkek milletinde bu boyledir
bende acık bir bayanım burdan bana laf sayacagınıza kadın haklarını bir savunsanız ....
İşte benimle degil farklı yöntemlerlede ugrasın k.i.b bykadın haklarını savunuyorum zaten şuan sizinle tartışarak...
Valla helal olsun o hakime. Burada tecavüzcüyü dahi aklamak için her yolu deniyorlar.londra`da geçen bir olay,
akşam saat 10 sularında bir genç kız parkta otururken üç tane adam kıza laf atmış. kız polise şikayet etmiş mahkemeye çıkmışlar.hakim 7 yıl 7 gün ceza vermiş. mahkemeden çıkınca gazeteciler 7 yıl kıza laf atıldığı için fakat 7 gün ne için demişler.hakim, ben 7 seneyi genç kıza laf attıkları için vermedim. laf atmanın cezasını 7 gün veridm. 7 yılı, bir genç kızın gece sokağa çıkma özgürlüğünü kısıtladığı için, gece dışarı çıktığında içinde korku oluşturdukları için verdim. demiş. .
Sürekli ağlamam, ağlamam diyorsun avatarında ağlayan kadın var.Bana laf atacak bir erkek bende ona bakıp eve gidince hungur hungür aglamam.
Plakasını alır sıkayet edrim ben bu tür seylere dayanamam ama aglamamda .
Aglayan bir kadun degil o aglamıyorda göz yansiması yanındaki yazıyı okusaydın anlardın .....Sürekli ağlamam, ağlamam diyorsun avatarında ağlayan kadın var.
Entry avatar uyumu... bu defa olmadı.
Bir şey olacağından değil de, dikkatimi çekti söyleyeyim dedim.
kocaman gözyaşı var,el insaf.Aglayan bir kadun degil o aglamıyorda göz yansiması yanındaki yazıyı okusaydın anlardın .....
Bu arada
Okudum göz renkleri değişebilir ama gözyaşları hep aynı renktir diyor, yansıma falan demiyor.Aglayan bir kadun degil o aglamıyorda göz yansiması yanındaki yazıyı okusaydın anlardın .....
Bu arada
Size ne size hesap vermek zorunda degilim .....baska uyeyle kavga edin bykocaman gözyaşı var,el insaf.
Size ne yanlıs okumussunuzOkudum göz renkleri değişebilir ama gözyaşları hep aynı renktir diyor, yansıma falan demiyor.
tamam da sırf polemikte üstün olucam diye besbelli öyle olan bir şeyi,yok ya aslında öyle değil anlayamamışsın tarzına sokup kahkahalar atan sensin..Size ne size hesap vermek zorunda degilim .....baska uyeyle kavga edin by
tamam da sırf polemikte üstün olucam diye besbelli öyle olan bir şeyi,yok ya aslında öyle değil anlayamamışsın tarzına sokup kahkahalar atan sensin..sırf bak nasıl da lafı soktum demek için tuhaf şeyler yazma o zaman.
merak edip bakayım dedim ama ıı-ıııh oku okuyabilirsenOkudum göz renkleri değişebilir ama gözyaşları hep aynı renktir diyor, yansıma falan demiyor.
Okumadı attı desek ...merak edip bakayım dedim ama ıı-ıııh oku okuyabilirsennasıl da okudun...
Size ne yanlıs okumussunuz
merak edip bakayım dedim ama ıı-ıııh oku okuyabilirsennasıl da okudun...
Ben hayatimda sadece iki kere etek giydim. Onlarda uzundu. Yine de etek giysem bile birilerinin bana laf atmasina rahatsiz etmesine sebep olamaz.K.bakmayın ama gıyıniş tarzınız nasıldı etekse ondandır degilse normalse bu millet sapık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?