Başından iki evlilik geçenler bakabilir mi?

Hangi evliliginizde daha çok mutluydunuz?

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .

Rabbim pişman etmesin. Mecbur olmasam bosanmazdim. Eşimden yana da bir çaba görmüyorum mecburum yani

İnsanlar illa evlenmek zorunda değil.Biz kadınların en büyük problemi bu illa ki koca.

Hiç evlenmeyip gayet mutlu mesut yaşayan insanlar olduğu gibi evliliğinde bin türlü

sıkıntıyla uğraşan tonla insan var.Daha boşanmadan 2.evliliği tasarlamak neyin nesi?

Bırakın hayatı aksın.O arada karşınıza seveceğiniz biri çıkarsa eyvallah ne güzel ama

hayatınızı bunun üzerine şekillendirmeye çalışmayın.

Rabbim pişman etmesin. Mecbur olmasam bosanmazdim. Eşimden yana da bir çaba görmüyorum mecburum yani
hakkınızda hayırlısı olsun eğer çocuk yoksa boşanmak daha kolay oluyor ama yinede herşeye rağmen çok yıpratıcı bir süre. sizi anlayabilyorm olmuyorsa birşeyleri zorlamaya gerek yok tek tarafın çaba göstermesi ile hiç bir yere varılmaz evlilikte.. hayatın ne getireceğini bilemessiniz bundan sonrası sizin için güzel olur inşallah..

Bugünler geçer gider hiç tasalanmayın. Eşiniz baştan beri sorunluydu daha nişanlıyken sanırım hepimiz yapmayın etmeyin evlenmeyin demiştik. Yani sorunlu insanlar düzelmiyor daha beter oluyolar siz de tecrübe etmiş oldunuz. Bekleseniz de değişen bi şey olmuycaktı daha çok yıprancaktınız hiç değilse şimdi iyileşme şansınız var.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Eminim psikolojik açıdan çok zor bir durum Allah yardımcın olsun

Ama bir boşan önce daha resmi olarak boşanmadan 2. evlilik düşüncesi birisi olsa tamam ama daha bundan kurtulmadan başka bir evlilik düşünüp merak ediyosun ki mutlu olan var ise evlenip mutlu olan yoksa evlenmicen heralde.

Kucuklukten beri hayalim yuva kurmakti. Birgün yuvamı kurdum ama es adayım evliliği yürütmekte isteksiz çıktı. Evliligimde hiçbir şey yaşamadım doğru düzgün. Hiç evlenmemis gibiyim

Hayır sadece genellemeyi merak ettim. Eşim çabalasa yine barisirim ama eşimde çaba yok.

Hep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
Boşanıp pişman olan pek görmedim.. 2. evlilğinde mutlu olan çok insan var.

Rabbim kolaylık versin hakkınızda hayırlşısını versin inşallah...
Bu gibi şeyler kısmet nasip işi, bir bakarsın mutlu bir bakarsın mutsuz olup ah keşke ilkinden boşanmasaydım bile diyebilirsin ikincisi 1.cisine göre daha kötü ise.Yada tam tersi çok mutlu olup iyiki boşamış ve 1.nin kahrından kurtulmuşum bile dersin.
Ama öncelikle 2.yi düşünmeden kafanızı toplayın 1.den bir boşanın sonra sağlıklı birşekilde 2.yi düşünürsünüz.
Çok erken bunlar i.çin.

Simdiden düşünüyorum ister istemez çünkü hiç gün yüzü görmedim kocamdan. Ev arkadaşı gibiydik çoğu zaman öyle diyim

Simdiden düşünüyorum ister istemez çünkü hiç gün yüzü görmedim kocamdan. Ev arkadaşı gibiydik çoğu zaman öyle diyim

Evet gerçekten durumun üzücü.
Eski konularına yorum yapmışta olabilirim belki ama hatırlayamadım.
AScaba asıl sebep faktör ne boşanmanda ?
Kurtarılabilir tarafı yok mu ?
Tabiki evlilik yuva mutlu olmak en büyük hakkın ve inşallah olursun.
Gene de tavsiyem önce bir kafa dinle sonra nasibin seni bulur.

Düşerim çünkü esim bana kocalık yapmadı.
Yine hata yaparsın
Düğüne 3 gün kala hepimiz yapma etme dedik dinlemedin
Yaşadın gördün
Bu son belliydi zaten
Artık kendine dön
Kendi hayatını yoluna koy
İlerde nasipse olur zaten
Ama bu bakış açısıyla ikinci evlilikde hüsran olur

Kucuklukten beri hayalim yuva kurmakti. Birgün yuvamı kurdum ama es adayım evliliği yürütmekte isteksiz çıktı. Evliligimde hiçbir şey yaşamadım doğru düzgün. Hiç evlenmemis gibiyim
Şnşallah istediğinize kısa zamanda kavuşursunuz . Ayrılınca yeni Eş için acele etmeyin . Biraz kendinize zamsn verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…