İnanin bende ayni sorunlar vardi okadar çok çektimki şiddet hakaret ne ararsaniz vardi kim ne derse desin bunu yaşamayan asla bilemezSimdiden düşünüyorum ister istemez çünkü hiç gün yüzü görmedim kocamdan. Ev arkadaşı gibiydik çoğu zaman öyle diyim
İnanin bende ayni sorunlar vardi okadar çok çektimki şiddet hakaret ne ararsaniz vardi kim ne derse desin bunu yaşamayan asla bilemez
İlk gece hamile kaldim 5sene kizim için katlandım bu 5sene en sonunda pıskolojık sorunlarım oldu ve ailem beni aldi bir dahada vermedi ben hep düzelir diye avuttum kendimi şimdi ise keşke bitrseydım diyorum ailemi dinlemedim ben hep düzelecek diye bekledim ama huylu huyundan asla vazgeçmediSiz ne kadar evli kaldınız peki
Bizim burda koca degişir ama kaderin degişmez derlerHep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
Zaten Toplumca anlamadan dinlemeden yargılama var bu olaylar beni çokta şaşirtmiyorDaha boşanmadan koca derdine düştün diyenler gelmiş yine bi kere bari şaşıraydım
Böyle konulara böyle yorumlar hep geliyor ve cidden kabak tadı verdi artık, arkadaşlar böyle soruları soran birisi hemen evlenecem acilen bana koca bulun demek istemez, dönüp tekrar okudum evet konu sahibi de öyle demiyor. Bir karar verirken geleceğin belirsizliği korkutur ve iyi örnekler duyarak içini rahatlatmak ister. Ben de boşanırken benzer sorular sordum benzer gözlemler yaptım ve iki yıldır bildiğim kadarıyla koca derdine falan da düşmedimokduğunuzu da mı anlamıyorsunuz bilmiyorum ki.
Daha boşanmadan koca derdine düştün diyenler gelmiş yine bi kere bari şaşıraydım
Böyle konulara böyle yorumlar hep geliyor ve cidden kabak tadı verdi artık, arkadaşlar böyle soruları soran birisi hemen evlenecem acilen bana koca bulun demek istemez, dönüp tekrar okudum evet konu sahibi de öyle demiyor. Bir karar verirken geleceğin belirsizliği korkutur ve iyi örnekler duyarak içini rahatlatmak ister. Ben de boşanırken benzer sorular sordum benzer gözlemler yaptım ve iki yıldır bildiğim kadarıyla koca derdine falan da düşmedimokduğunuzu da mı anlamıyorsunuz bilmiyorum ki.
Koca bulmaktan bahsetmemis, ikinci evlilikte mutluluktan bahsetmis yalniz.Hanımefendinin üstelemesinden yola çıkarak tepki gösterildi,
Diğer yorumlarını da gözden geçirirseniz anlarsınız,
Boşanma koca bulmak çok zor diyince boşanmayacak herhalde
Daha boşanmadan koca derdine düştün diyenler gelmiş yine bi kere bari şaşıraydım
Zaten Toplumca anlamadan dinlemeden yargılama var bu olaylar beni çokta şaşirtmiyor
Koca bulmaktan bahsetmemis, ikinci evlilikte mutluluktan bahsetmis yalniz.
Düşerim çünkü esim bana kocalık yapmadı.
Dedim ya sanırım görmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?