Anne olmak icin evlenmeli demissiniz cok sakat bir dusunce nicin evlendiginiz belli olmus cocuk yapmak icin.bide cocugun acisindan dusunun maddi acidan sikintiniz olmayabilir ama bir cocugun babasiz olarak buyutmenin ne kadar sikintilidir bir bilseniz bir kadin hic birzaman babanin yerini tutamaz babasiz buyudugum icin cok iyi bilirim.millete ovunerek babasiz buyutmek cok mukemel bisey mis gibi sunmayin
Tabi ki biliyorum babasız büyümenin nasıl olduğunu, Maalesef Yetim kaldığımda 11 yaşımdaydım.
Maddi açıdan değerlendirmem hiç bir maneviyatı,
Kimse boşanmak için evlenmiyor, tıpkı benim gibi veya diğerleri gibi,
Ama bir çocuğun kavga dövüşün olduğu bir evde büyümesindense annesiz yada babasız büyümesini savunanlardanım
Ve çocuğumu babasız büyüttüğüm için övünüyorum. O baba ile büyüseydi O da eşine şiddet uygulayan densiz ve dengesiz bir birey olacaktı.
Kişilerin bazı özellikleri doğuştan yada kalıtsal değildir.
Ailede öğrenir,
Oldurmak için çabalarsınız olursa olur olmazsa olmaz..... Zorlanmamalı
Benimde çevremde çocuğu için çeken kadınlar var,
Onlar benden çok mu seviyor evladını, yada ben daha mı çok seviyorum evladımı HAYIR..
Tercih meselesi ama işin bir de şu yönü var,
Parası cebime Canı cehenneme...
Ben sırf rahatı bozulmasın diye boşanmayan O depremde çocuk büyüten kadınlar gördüm
Sırf evlendikten sonra edinilen malı paylaşmak zorunda kalmamak için evlilik yürüten beyler gördüm
Evlilik çok ciddi bir karar bir daha evlenirsem Allah bir evlat daha vermeye layık görürse beni anne olabilirim yeniden ama ilk evliliğim gibi olursa yeniden yine aynı kararı alırım.