- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Bunu yazmazsam çatlarım
Yıllar önce ev taşıyoruz. Kapının önünde kocaman kamyon var. O zaman nakliye sirketleri bu kadar profesyonel değil bildiğin kamyon kasası yandan acılıyor.
Annem elimden tutmuş kenarda benimle bekliyor. Babam da kamyon kasasının kenarında, icinde adamlara bişiler söylüyor. O sırada bir adam belirdi, babamı kolundan kenara cekerek bişiler sordu. Adam babamı cekerken kamyon kasası da aynı hızla caaat diye yere düştü. Adam aniden ortadan kayboldu. Eğer babamı cekmeseydi Allah esirgesin ya cok ağır bi hastalığı olabilirdi ya da onu kaybedebilirdik.
Annem hikayeyi her anlattığında hızır as. dı der :)
İnsanüstü bir varlık mıydı yani o teyze sana göre?
Bunu burada anlattın ya asla bir daha bu tarz bir şey yaşayamazsın bence.
Ben Insan üstü bir varlıktı demedim. Yo çok kişiye anlattım ama böyle şeyler tekrar yaşadım. Paylaşıp bilgilenmek daha güzel bence. Ayrıca lütfen polemige girmeyelim
Aaaa neden fndk?İnsanüstü bir varlık mıydı yani o teyze sana göre?
Bunu burada anlattın ya asla bir daha bu tarz bir şey yaşayamazsın bence.
Vavvv tuylerim diken diken oldu kesinlikle mucize bu.. bence de Hızır a.s...
Aaaa neden fndk?
Kalbine fesat soktuğunu mu düşünüyorsun?
Bence de öyleydi, ALlah aracı gönderdi.
Yok fesat falan düşünmedim de öyle olduğuna şahit oldum. Benim de bildiğim bir şey var. Olayın kahramanı ben değilim ama başroldeki kişi birileriyle paylaştığı an bıçak gibi kesildi başına gelen hadise. Anlatsam mı ne yapsam ben de
Konu taşınsa bile ben yinede yazayım ,ilginç olayları çok yaşarım ,en yakında yaşadığımı anlatayım o zaman .
İş çıkış saati karnım acıktı ,bir fast food a girdim ,5 tl lik bir çocuk menüsü aldım fazla yiyemiyorum diye ,sonra elinde tartı bir ufaklık geldi ,masalardakilerin yediklerine bakarak yanıma geldi ,abla tartıyımmı dedi ,yok dedim ,sonra çocuğu çektim yanıma ,açmısın dedim evet dedi ,aynı menüden onada aldım geldim ,oturdu yedi ,5 tl de eline verdim ,sonra durağa gittim ,otobüse bindim ,bizim otobüsler belde otobüsü ,yani ücret alınıyor ,5 tl gideceğim yer ,muavine 5 tl verdim o arada telefonum çaldı telefonla konuşurken muavin bana para üstü vermiş ama ben farkında bile değilim ,telefonla uzun süre konuştum ,indiğimde elimde sıkı sıkı tuttuğum 15 tl duruyordu ,yol boyunca farketmemişim ,yani benim yediğim ,çocuğun yediği ve ona verdiğim 5 tl yani 15 tl elimde duruyordu ,adama 5 tl verdiğime adım kadar eminim çünkü başka küçük param yoktu ,20 büzdurmuştum çünkü restaurantta ,verdiğim para aynen bana geri döndü ,bu olay bana çok ilginç gelmişti
Konuyu nereye acacagimi bilemedim yönetim uygun yere taşır muhakkak ve böyle bir konu açmak yasak mı onu da bilmiyorum. Büyüyen falan bahsedilmezse yasak olmaz herhalde. Ben yine de şansımı deneyeyim.
Evet basimizdan geçen ilginç olayları burada anlatabiliriz. Ilk ben başlayayım o zaman.
2 yıl önce anneler gününde anneme hediye almak için dışarı cikmistim ve yanımda sadece 10 kuruş bozuk var. Diğerleri hep yüksek miktarlar. Ben dilencileri asla geri çevirmem. Yaşlı beli bükük fakat yüzünde müthiş bir nur olan dilenci bir kadın beni durdurup kızım Allah rızası için dedi. Ama ben nasıl mahçup olmuşum nasıl utanıyorum, şey teyze ya bozuk yok yani 10 kuruş var yani teyze diyorum çok mahcubum ama verdim yine de ve tam gidiyordum ki kadın kolumdan tutup beni kendine çekti ve gözlerime derin derin bakıp 'Allah ne muradın varsa versin, Allah seni bağışlasin, Allah razı olsun senden, 'gibi bir sürü ama bir sürü dua etti o 10 kuruş için. Sonra tekrar baktığımda teyzenin yerinde yeller esiyordu. Ve ben bi kaç gün etkisinden kurtulamamistim...
( Ayrıca lütfen konu polemige dönüşmesin.. )
Selametle... ;-)
Bunu yazmazsam çatlarım
Yıllar önce ev taşıyoruz. Kapının önünde kocaman kamyon var. O zaman nakliye sirketleri bu kadar profesyonel değil bildiğin kamyon kasası yandan acılıyor.
Annem elimden tutmuş kenarda benimle bekliyor. Babam da kamyon kasasının kenarında, icinde adamlara bişiler söylüyor. O sırada bir adam belirdi, babamı kolundan kenara cekerek bişiler sordu. Adam babamı cekerken kamyon kasası da aynı hızla caaat diye yere düştü. Adam aniden ortadan kayboldu. Eğer babamı cekmeseydi Allah esirgesin ya cok ağır bi hastalığı olabilirdi ya da onu kaybedebilirdik.
Annem hikayeyi her anlattığında hızır as. dı der :)
benim anlatacagım biraz doğaüstü bişi :18:
3 sene evvel lise son sınıftayım arkadaşlarla birbirimize korkunç hikayeler anlatıyoruz malum benimde içime işlemiş çok aklıma takıldı korkmaya başladım..
sürekli sesler duydugumu sanıyorum aynaya bakarken arkadan biri çıkacak sanıyorum falan.
bunu anneme anlattım bi gün sabah. okuldan gelince muska takıcam sana dedi.
neyse velhasıl kelam o gün sabahta abim şehir dışından gelmişti.
ben okula gittim karşıdan karşıya geçiyorum
çok net bi şekilde bizim arabanın geçtiğini gördüm ordan abim kullanıyodu. plakaya gidene kadar baktım bizim arabaydı.
o beni görmedi geçti gitti.
okul bitti eve geçtim abim sabah nereye gidiyodu anne dedim.
abin çıkmadı ki hiç dışarı bugün dedi alalaa babam nereye gitti o zaman arabayla dedim. araba bugün hiç oynamadı yerinden ikiside evdeydi dedi.
ben tabi
Konu taşınsa bile ben yinede yazayım ,ilginç olayları çok yaşarım ,en yakında yaşadığımı anlatayım o zaman .
İş çıkış saati karnım acıktı ,bir fast food a girdim ,5 tl lik bir çocuk menüsü aldım fazla yiyemiyorum diye ,sonra elinde tartı bir ufaklık geldi ,masalardakilerin yediklerine bakarak yanıma geldi ,abla tartıyımmı dedi ,yok dedim ,sonra çocuğu çektim yanıma ,açmısın dedim evet dedi ,aynı menüden onada aldım geldim ,oturdu yedi ,5 tl de eline verdim ,sonra durağa gittim ,otobüse bindim ,bizim otobüsler belde otobüsü ,yani ücret alınıyor ,5 tl gideceğim yer ,muavine 5 tl verdim o arada telefonum çaldı telefonla konuşurken muavin bana para üstü vermiş ama ben farkında bile değilim ,telefonla uzun süre konuştum ,indiğimde elimde sıkı sıkı tuttuğum 15 tl duruyordu ,yol boyunca farketmemişim ,yani benim yediğim ,çocuğun yediği ve ona verdiğim 5 tl yani 15 tl elimde duruyordu ,adama 5 tl verdiğime adım kadar eminim çünkü başka küçük param yoktu ,20 büzdurmuştum çünkü restaurantta ,verdiğim para aynen bana geri döndü ,bu olay bana çok ilginç gelmişti
Halla halla çok ilginç gerçekten. Ama anlattiginiz korkunç hikayelerin etkisiyle böyle bi şey de görmüş olabilirsiniz. Ama yine de bilemem ;-)
çok enteresan gerçekten, ben olsam ben de şaşkınlık yaşardım...
konuyu takipteyim :126:
adamın sonradan kaybolması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?