Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merak etmeyin Mune Abla ;-)

Bu müthiş bi şey ne kadar harika ya çok şaşırdım gerçekten. ..

Ben ne pis bişeymişim, 33 yaşındayım bir anım dahi olmaz mı

Yok öyle demeyin muhakkak olmuştur ama hatirlamiyorsunuzdur ;-)

Bende anlatiyim çok yaşadım bu tarz olaylar.
Bizim tuhafiye dukkanimiz vardı geçen seneye kadar ve her gün mutlaka 5-6 dilenci gelirdi boş cevirdiklerimiz de oldu tabi ki. Hatta yuzsuzluk yapıp verdigin parayi begenmeyip dükkandan bişeyler isteyenlerde oldu. Bi gün teyzemle duruyoruz öğlen olmuş hala siftah yapamadık bi amca geldi ama nasıl dua ediyor Teyzem para ver dedi kasaya yöneldim. Amca ben Para istemiyorum dedi ne istiyosun amca dedik bişey istemiyorum kızım dedi hayırlı işler dilemeye geldim dedi çıktı gitti arkasından çıktık göremedik. Sonra o gün o senenin en iyi hasılatını yaptık yarım günde

Ben korkuyorum böyle şeylerden ama okumadan da edemiyorum nolcak:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben inanmıyorum böyle şeylere, anlatması zevkli oluyor da
Belki anlatsam tuhaf dersiniz ama bana tuhaf gelmiyor yav ondan mı hiç aklıma gelmiyor acaba düşündüm düşündüm bulamadım

Ben de gözümün birini kapatıp okuyorum gece tuvalete tek başıam gidemicem
Malesef az ilerde birtane daha yaktim sonuc, birakamiyorum.

ahahahah demiştim korkudan bi tane daha yakardım ben de:)

Yok öyle demeyin muhakkak olmuştur ama hatirlamiyorsunuzdur ;-)

yok be canım hiiiiççç aklıma bir şey gelmiyor, gerçi ben çok saf salak dolaşıyorum bişey olduysa bile anlamamışımdır. Biri yardım ettiyse bile bana, ortadan kaybolduğunda farketmemişimdir... Yardım eden bile şaşırmıştır. bu ne böyle diye
Allah'ım Tövbe Tövbe, şaka yapıyorum tabi ama hiç hatırlamıyorum :26:

Korkulacak bi şey yok ki korkunç şeyler değil bunlar aksine insanı ferahlatan şeyler. Hep korktugumuzda başımıza gelen iyi şeyler yani.

Benim değil de abimin başından geçen bi şey anlatayım. Abim bi gün arabayla giderken kamyonun altına girmiş ve o an bırakmış direksiyonu gözlerini kapamis Allah korusun artık öldüm sanmis ama bi açmış gözlerini bariyerlerin karşı tarafında bulmuş arabasıyla birlikte kendini ve akan trafikte yoluna devam etmiş. Resmen arabasini Allah bir seritten diğer şerite almış çok şükür. .

bazı kişilerin evleneceği kişileri rüyasında görmesi de çok enteresan geliyor bana. tabi burda kastım niyetlenme olmadan (istiara gibi) uyuyup da rüyada görmek... benim başıma gelmedi ama görmek isterdim rüyamda ne yalan söyleyeyim :)

mutlulugunuz daim olsun...acaba o istihare yontemini hatrliyorsaniz bana mesaj atar misiniz....cok mutlu olurum

Hahahaha iyi guldurdunuz beni vallahi. .

ben de bunu yapmamak için çok zorluyorum kendimi, bi iyilik yaptığımda kimseye söylemiycem diye sıkıyorum patlama noktasına geliyorum. ama içimden böbürlene böbürlene bi hal oluyorum.. Kimseye yansıtmasam da içsel dünyamda "ne iyi insanım lan ben" diye dolaşıyorum bütün gün...
Ne pis insanlarız biz be elmik

Sigarayi biraktinizmi peki?

İşte bu yüzden Allah bi taraftan alıyor bizden Namkörüz biz

Ben iki kere gördüm, biri diğerinin orta aş hali gibiydi. Aklımda kalan iri mavi gözleriydi ama sonuç olarak gördüğüm kocam değilmiş

mutlulugunuz daim olsun...acaba o istihare yontemini hatrliyorsaniz bana mesaj atar misiniz....cok mutlu olurum

Özel mesaj atamiyorum telden giriyorum arkadaşlık isteğimi kabul edip bana boş bi mesaj atın ben de size karşılık cevap yazayım bu arada Allah razı olsun ;-)

Ben kızım olacağını rüyamda görmüştüm. Tipini de gördüm ama şuanda ultrasondan cok belli olmuyor 3 ay sonra yazarım rüyam cıktı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…