- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Konuyu taşıyorum ama dini, doğa üstü, insanları etkileyecek, korkutacak şeyler paylaşılırsa kapatırım, şimdiden söyleyeyim, sonra neden kapandı demeyin çünkü bazı insanlar gerçekten çok korkuyor ve etkileniyor, lütfen buna hassasiyet göstererek yazın başınızdan geçenleri
ilkokula giderken, farklı seyler yasamıstım, hepsi soyut seylerdi, bir olay var ki şuan biri bana anlatsa inanmazdım ama ben o küçük yasımda yasamıstım onları.
yastıgımın altında her sabah 1000 tl buluyordum ve onunla hergun gazoz sımıt ve etı puf alıyordum. O zamanlar durumu yoktu aılemın ve bana harclık veremedıklerınden babam da cok uzuluyordu bılıyorum. Bu olay tam 9 gun surdu, 9. gun sonunda ben annemler bırakıyor dıye soylemıstım: neden ben uyuyunca bırakıyorsunuz, aksamdan versenız ya , diye.
söyledikten sonra bir daha bulamadım.
ama onların bırakmadıgını sasırarak ogrenmıstım. Beni bir hocaya goturmuslerdi, o da: şehitlerimizin ölmediğini onların saf ve temiz insanlara yardım edebileceğini söylemişti.
soyut birsey olsa ınanmayacagım, beynım oyun oynuyor dıyecegım ama ben o parayla her gun bırseyler alıyordum.
Ben ne pis bişeymişim, 33 yaşındayım bir anım dahi olmaz mı
Bırakmadım dermiş
Ben böyle bişi yaşasam üstüne bi sigara daha yakardım
Ben de gözümün birini kapatıp okuyorum gece tuvalete tek başıam gidemicemBen korkuyorum böyle şeylerden ama okumadan da edemiyorum nolcak:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Malesef az ilerde birtane daha yaktim sonuc, birakamiyorum.
Yok öyle demeyin muhakkak olmuştur ama hatirlamiyorsunuzdur ;-)
Ben korkuyorum böyle şeylerden ama okumadan da edemiyorum nolcak:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok be canım hiiiiççç aklıma bir şey gelmiyor, gerçi ben çok saf salak dolaşıyorum bişey olduysa bile anlamamışımdır. Biri yardım ettiyse bile bana, ortadan kaybolduğunda farketmemişimdir... Yardım eden bile şaşırmıştır. bu ne böyle diye
Allah'ım Tövbe Tövbe, şaka yapıyorum tabi ama hiç hatırlamıyorum :26:
Lise son sınıfta arkadaşlarla hadi kocamizi görmek için istihareye yapalım dedik. Ben yattım ve bir bina vardı balkonu caddeye bakıyordu ama yemyesildi ve beyaz Gömlekli bir adam o balkonu temizliyordu çok ferahti çok güzeldi ve önünde dere vardı, nehir akiyordu, bir anne kedinin yavrusu suya kapılıp olmuştu. Evlendim balkonum caddeye bakıyor ve yemyesil evimin onunde dere var, tuvalette çocuğumu dusurdum ve eşim hep beyaz gömlek giyer. ( di.. şimdi renk renk giydiriyorum) ;-)
yok be canım hiiiiççç aklıma bir şey gelmiyor, gerçi ben çok saf salak dolaşıyorum bişey olduysa bile anlamamışımdır. Biri yardım ettiyse bile bana, ortadan kaybolduğunda farketmemişimdir... Yardım eden bile şaşırmıştır. bu ne böyle diye
Allah'ım Tövbe Tövbe, şaka yapıyorum tabi ama hiç hatırlamıyorum :26:
Anlatsana cok merak ettim
Kızkardeşim cok bonkördür, cebinde 5 lira varsa onu hemen paylaşır ve asla lafını ettirmez.
Töbe ben de Allah icimi biliyor ya 2 lira versem, yolda giderken "ay ne güzel de yaptım, ay Allahımmmm" fln diye zıplaya zıplaya heidi gibi giderimPisliğim ben sanırım D:
Wuwww seninki de süpermiş.
Buna ben de inanıyorum gerçekten. Allah verdiğimizi misliyle geri alıyor.
Yukarda anlattım ya ben de aldığımı söylerimKendi kendime tabi yanlış anlaşılmasın etrafta değil.
Bir gün restaurantta yemek yiyoruz, dışarda da bi adamcağız var, o an icerde yemek söylemek aklımıza gelmedi. Paket yaptırık adamcağıza verdik. O da teşekkür etti gitti.
Biz de eve gidene kadar "aman da biz ne iyiyiz" fln diye söyledik bereketi kaçtı
Sehir deyistordigim birgun cok bunalimdayim, elimde birton evrakla resmi isleri yapmaya kosturdum, bayagi yorulmusum elimde sigaram yuruyorum,pazar kalabaligi var her dilden ve dinden insanlarin arasindan gidiyorum.Biranda karsimda bir teyze belirdi okadar insan varken sadece bana dedigi,icme kizim icme onu birakirsan hersey cok daha guzel olucak dedi,ben saskin ve sok bir halde sadece saga sola baktim nerden bildi turk oldugumu belki italyan olabilirdim ve birsuru insan sigara icerken neden ben diye dusunurken o teyze yanimdan yavasca suzuldu gitti.Arkasindan bakiyorum uzeri bembeyaz ve uzun giysili ayaklari hic gorunmuyor sanki ayak deyilde ucuyor gibiydi ve biranda kayboldu. Neye ugradigimi sasirdim aklima geldikce haala saskin kaliyorum.Paylasmak istedim sadece
ben de bunu yapmamak için çok zorluyorum kendimi, bi iyilik yaptığımda kimseye söylemiycem diye sıkıyorum patlama noktasına geliyorum. ama içimden böbürlene böbürlene bi hal oluyorum.. Kimseye yansıtmasam da içsel dünyamda "ne iyi insanım lan ben" diye dolaşıyorum bütün gün...
Ne pis insanlarız biz be elmik
bazı kişilerin evleneceği kişileri rüyasında görmesi de çok enteresan geliyor bana. tabi burda kastım niyetlenme olmadan (istiara gibi) uyuyup da rüyada görmek... benim başıma gelmedi ama görmek isterdim rüyamda ne yalan söyleyeyim :)
mutlulugunuz daim olsun...acaba o istihare yontemini hatrliyorsaniz bana mesaj atar misiniz....cok mutlu olurum
Sigarayi biraktinizmi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?