Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
son Zamanlarda bir konuda kendimi suçlayıp duruyorum
özel bir konu biraz,sadece kendimle alakalı...
neyse işte bugün yine o konuyu düşünuyordum bir yandan da aynada kendime bakıyordum

içimden bir ses dış kapıyı açmamı söyledi...hemen telaşlandım çünkü eşim anahtarı sıksık unutur kapının üstünde
acaba ondan mı geldi bu kapı açma isteğim diye düşündüm..
açtım kapıyı..önümde ise uçuşan bir kart vizit KADER metal adlı firmanın?

Eheheh yaa birisi sıkıştırmış oraya firma kağıdını:)) öyle yapıyorlar kapıya sıkıştırıyorlar siz de kapıyı açınca direk önünüze uçuşmuş:))

Bir de annemin yıllar önce annemin yaşadığı bir olay var çok etkilenmişimdir...
büyük dayım, nişanlısı ve annem arkadaşlarıyla şu malum eğlenmek için 3 harflileri çağırıyorlar...
Çeşitli sorular soruyorlar.
Büyük dayım ve nişanlısı kaç çocuğumuz olacak dîye soruyorlar.
Yanıt: dayımın hiç çocuğunun olmayacağı söylüyor,nişanlısının ise 2çocuğunun olacağı söyleniyor.
Gülüp geçiyorlar...Büyük dayım evlendikten sonra askere gidiyor, benîm doğumuma 1ay kala dayım şehît oluyor...
Yengem ise yıllar sonra baskasıyla evlenmiş ve iki çocuğu varmış...
Oyüzden annem bana yemin ettirdi,hayatım boyunca eğlencelik olsada böyle şeylere bakmadım.
Bir baska enteresan durum ise annanemin rüyadında dayım öldüğü gün şuranın şu köyünde oğlun doğdu demişler köyüne kadar söylemişler...ananem belkide öyle istedîği için bu şekilde gördü bu rüyayı ...bınlardan çok etkilenmiştim...

:52::53::53::53::53: çok etkileyici...Allah rahmet etsin...mekanı cennet olsun

Son düzenleme:
Ayy kizlar deli gibi iki gundur yazilanlari okuyorum hepside cok etkiledi beni bende de var yasadigim olaylar en kisa zaman anlaticamm.. aklima geldikce urperiyorum hala :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy kizlar deli gibi iki gundur yazilanlari okuyorum hepside cok etkiledi beni bende de var yasadigim olaylar en kisa zaman anlaticamm.. aklima geldikce urperiyorum hala :)

Anlat hadi merak ettim :)

Ben küçükken ne zaman bizimkilerin yatak odasında yatsam kötü kotu rüyalar görürdüm o kadar etkilenirdim ki akşamları garip garip şeyler görürdüm uyanıkken duvarda gezen şeyler falan, sonra salonda yatmaya başladım o zamanlar bi odam yoktu, daha kotu rüyalar görmedim. Sonra öğrendim ki yatak odasında kuran varmış ve o odada uyurken vücudunun açıkta kalmaması gerekiyomus tenin gozukmemeliymis bende kotu ruyalarimi buna bagladim sanki saygısızlık yapiyirmusum gibi geldi o yüzden orda ne zaman yatacaksam üstünü siki siki orterim daha görmüyorum öyle ruyalar

kızlar bizi ev mustakildir ben 7 8 yaslarindayken bi yaz günü tüm aile disardayiz bahçede otuuyoruz, neyse tuvalete gidecektir eve girdim gittim tuvalete neyse dönüyordum dışarı salondan hızlı geçerken annemi koltukta yatarken gördüm üstünde siyah kazak siyah etek vardı bi de bas örtüsü yatıyor ben geçerken bana baktı hasta gibiydi bende bu sicakta kazak mi giymis bu diye düşündüm hızla geçtim salonu, çıktım dışarı. bi baktım annem dışarda üstünde tişört var kafasında başörtü yok (annem bazen basortu takar evde) dedim sen az önce icerdeydin nasıl burdasin ya falan o da ben hic içeri gitmedim dedi ama bizimkiler çok takmadilar beni çünkü küçükken boyle şeyler çok yasardim sürekli bana okuyup uflerlerdi

Bi gün okuldan dönüyorum otobusteyim inmeme dört beş durak falan kalmis ben o kadar yorrulmusum ki o an uykuya dalmisim sonra bi anda bana seslendiler adımı söylediler bende actim gozumu burda beni tanıyan biri mi var diye bakıyorum etrafima az kişi var zaten otobüste bi baktım inecegim durağa gelmişim hemen apar topar indim o sesi duymasam gidiyorum otobüsle :) o sesler hep imdadima yetişirdi benim de herkese anlattığım için artik duymuyrm :) bende ne hikayeler varmış düşündükçe aklıma geliyo

Ben küçükken ne zaman bizimkilerin yatak odasında yatsam kötü kotu rüyalar görürdüm o kadar etkilenirdim ki akşamları garip garip şeyler görürdüm uyanıkken duvarda gezen şeyler falan, sonra salonda yatmaya başladım o zamanlar bi odam yoktu, daha kotu rüyalar görmedim. Sonra öğrendim ki yatak odasında kuran varmış ve o odada uyurken vücudunun açıkta kalmaması gerekiyomus tenin gozukmemeliymis bende kotu ruyalarimi buna bagladim sanki saygısızlık yapiyirmusum gibi geldi o yüzden orda ne zaman yatacaksam üstünü siki siki orterim daha görmüyorum öyle ruyalar

Ben de böyle bir olay yaşadım .Sonra fark ettim ki ayakkalarımı hem kıbleye hmde kuranların olduğu yere uzatıyormuşum ...

Bu sene donem başında anatomi hocamız bizi kadavra görmeye goturecekti sinfica, o gün kentinde yedi kişi oturmuş servislerin gelmesini bekliyorum diğerleri de bahçede orda burada. Ben dedim ya sanki bi sıkıntı çıkacak gidemiycekmisiz gibi hissediyorum beni bilirler ben birşey soyluyosam hislerimde yanılmam bunlar allah korusun som agizlilik etme falan diyor, neyse bi kız aradı servisler on dakikaya gelecekmis dedi bizde az daha oturalim kalkariz dedik ama sonra kalktik hemen meğer o sırada servisler gelmiş bizi almadan kalkmış otoparka gittik iste görevliler servisler kalktı dedi biz arkadaşları arıyoruz bölüm hocasını arıyoruz durdurun servisleri bizi unuttunuz, neyse koştur koştur caddeye geldik allahtan servisler şerit değiştirip geri dönecekmiş okulun solundan gitmeleri gerekiyor ama okuldan çıkınca arabalar mecburi sağa dönüyorlar biraz ilerden donemecten yon degistirebiliyolar allahtan yani servisler dondu bindik yoksa kaliyoduk okulda

Ben de böyle bir olay yaşadım .Sonra fark ettim ki ayakkalarımı hem kıbleye hmde kuranların olduğu yere uzatıyormuşum ...

Ben kıbleye cevirmiyodum da ayak tarafım benim de kuranın olduğu yere bakiyomus bi de sortlarla falan yatardim. Anlat bakiyim üj bej hikaye :D

Bi de bende huydur bisyden korkarsam üstüne giderim, mesela gece camda garip birşey gorduysem hemen Tulu acar bakarım o ne diye, ya da aynalarda birşey geçtiğini gorursem aynaya tekrar bakarım falan size de öyle oluyormu

Ben kıbleye cevirmiyodum da ayak tarafım benim de kuranın olduğu yere bakiyomus bi de sortlarla falan yatardim. Anlat bakiyim üj bej hikaye :D

Abe anlatamam beya :D içim bir ses anlatma diyo :D

Bu sene donem başında anatomi hocamız bizi kadavra görmeye goturecekti sinfica, o gün kentinde yedi kişi oturmuş servislerin gelmesini bekliyorum diğerleri de bahçede orda burada. Ben dedim ya sanki bi sıkıntı çıkacak gidemiycekmisiz gibi hissediyorum beni bilirler ben birşey soyluyosam hislerimde yanılmam bunlar allah korusun som agizlilik etme falan diyor, neyse bi kız aradı servisler on dakikaya gelecekmis dedi bizde az daha oturalim kalkariz dedik ama sonra kalktik hemen meğer o sırada servisler gelmiş bizi almadan kalkmış otoparka gittik iste görevliler servisler kalktı dedi biz arkadaşları arıyoruz bölüm hocasını arıyoruz durdurun servisleri bizi unuttunuz, neyse koştur koştur caddeye geldik allahtan servisler şerit değiştirip geri dönecekmiş okulun solundan gitmeleri gerekiyor ama okuldan çıkınca arabalar mecburi sağa dönüyorlar biraz ilerden donemecten yon degistirebiliyolar allahtan yani servisler dondu bindik yoksa kaliyoduk okulda

Bende sağlıkçıyım :D ama senden küçüğum :)) yaş kaç hemşire bayan :D

Bi de bende huydur bisyden korkarsam üstüne giderim, mesela gece camda garip birşey gorduysem hemen Tulu acar bakarım o ne diye, ya da aynalarda birşey geçtiğini gorursem aynaya tekrar bakarım falan size de öyle oluyormu

Aslaaa ..Yatsıdan sonra aynaya falan bakamam ben :))

Aslaaa ..Yatsıdan sonra aynaya falan bakamam ben :))

BN uzun uzun bakarım hatta o kadar uzun bakma iyi değildir derler ama otururum makyaj yaparım sacimla ugrasirim kendimi incelerim falan ama geceleri yatarken mutlaka aynaları ters ceviririm, bi tek duvardaki büyük aynayı ceviremiyorum o yüzden gece yatarkennona bakmamaya çalışıyorum :D

Konuyu taşıyorum ama dini, doğa üstü, insanları etkileyecek, korkutacak şeyler paylaşılırsa kapatırım, şimdiden söyleyeyim, sonra neden kapandı demeyin çünkü bazı insanlar gerçekten çok korkuyor ve etkileniyor, lütfen buna hassasiyet göstererek yazın başınızdan geçenleri

Bu Mune'nin uyarısı kızlar. 4. sayfada.
Cinden bahsetmek de yasak diye biliyorum :31:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X