- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
siz anlattıkca aklıma geliyor kızlar..
bizim evimiz 3 katlı. çok büyük...orta kattta benim odam.... ablamlar bize gelmişti ablam ve yeğenim 3. katta uyuyorlar...annem de zeminde...bir gece alt kattan annemin sesine uyandım özge kalk kalk diye bağırıyor kadıncağız kalktım fırladım yataktan tabi... bu kadar telaşla çağırınca ışıkları açmadım.. (((evin içi zaten çok karanlık değil..bahçe ışıkları aydınlatıyor..) merdivenlere geldim..annem en alt merdivende kücük yeğenimle beraber...ne oldu anne bu saatte dedim ama çokta uykuluyum...hadi sahile gidiyoruz dedi..anne gecenin yarısı ne yapacağız sahilde diyorum???annemin cevap- çocuk uyumadı... gezdirecem....tabi idrakta edemiyorum...ben çok halsizim...o sırada merdivenlere oturdum..ama artık konuşamıyorum agzımdan harf çıkmamaya başladı...bi anda annem yanımda...o kadar telaşlanmış ki kadın.benim konuşma seslerime gelmiş.özge özge kalk yatağına diyor ama bende güç kalmamış...
tabi beni toparladı falan...sonra olanları anlattım ...annem uyuyormus..yeğenimin odasına götürdü yeğenim uyuyor...ben hala inanamıyorum... canlı canlı sizdiniz işte diyorumçocuk uyumamış falan anlatıyorum.annem kızım ben senin konuşma seslerine geldim diyor.....
sonra bende uyurgezerlik başladı..hergece sahile kalkıp gitmeler:)))) neyseki şuan iyiyim....
her gece felak nas ayaetel kürsi okumak lazım yaa