Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BN uzun uzun bakarım hatta o kadar uzun bakma iyi değildir derler ama otururum makyaj yaparım sacimla ugrasirim kendimi incelerim falan ama geceleri yatarken mutlaka aynaları ters ceviririm, bi tek duvardaki büyük aynayı ceviremiyorum o yüzden gece yatarkennona bakmamaya çalışıyorum :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ters derken?Ayna kısmını kapatacak şekilde mi?

gecen gün kızlarım denızden geldıler duşa gırdıler esımde asıda tekneyle ugrasıyo bende yemek hazırlıyodum kı telefonum caldı plajdakı arkadas kızımın sortunu orada dusrmusum sızın galıba dedı neyse gıdıp alıp geleyım dedım nasıl olsa kızlar duş alıyolar ben gıttım evde kımse yok bu arada. geldım kızlar dedıkı anne senmı banyonun lambasınınkapattın hayır kızım dedım belkı elertk. kasılmıstır falan dedım ama nedense bıraz urktum noldu dedım , bız banyodayken lamba kapandı dedıler ıkısı bır bagırısmıslar tabı korkmuslar banyo zifiri karanlık oluyo , cıktık dugmeden kapanmıs bız actık dedıler ıyı bılıyomusun kızım dugmeden kapandıgını evet bız tekrar actık dedıler akıl sır erdıremedım ama cok kızdım kendıme cocuklarımı bırakıp gıttıgım ıcın acaba elektrık dugmesı neden kendı kendıne kapandı :18:

Bundan 10 yil once eski oturdugumuz evde ablamla ayni odada ama ayri yataklarda yatiyoruz.. odamiz araclarin yogun gectigi bir cadde ve caddenin isiklari odayi aydinlatmaya yetiyor neyse uyuyorumm bir anda gozlerimi actim karsimda babam bana dioki zeze hadi kalk okula gec kalacaksin ben duvar saatine bakiyorumm saat gecenin ucu baba diorum ne okulu saat gece uc olsun kalk dio gec kalma yok dedim uyucam uykum var benim dedim ve uyumaya devam ettimm ama bunu nedense babama hic sormadim ve babam asla ve asla odamiza giren biri deildir.. cok sasirmistimmm... bu beni etkileyen bir olaydi.. etkisinden cok uzun sure kurtulamamistimm ama babamada birturlu nedense soramamistim sorsaydim kesin ruya gormussundur diyektii.. iyikide kalkip gitmemisim diyorummm

Bundan 10 yil once eski oturdugumuz evde ablamla ayni odada ama ayri yataklarda yatiyoruz.. odamiz araclarin yogun gectigi bir cadde ve caddenin isiklari odayi aydinlatmaya yetiyor neyse uyuyorumm bir anda gozlerimi actim karsimda babam bana dioki zeze hadi kalk okula gec kalacaksin ben duvar saatine bakiyorumm saat gecenin ucu baba diorum ne okulu saat gece uc olsun kalk dio gec kalma yok dedim uyucam uykum var benim dedim ve uyumaya devam ettimm ama bunu nedense babama hic sormadim ve babam asla ve asla odamiza giren biri deildir.. cok sasirmistimmm... bu beni etkileyen bir olaydi.. etkisinden cok uzun sure kurtulamamistimm ama babamada birturlu nedense soramamistim sorsaydim kesin ruya gormussundur diyektii.. iyikide kalkip gitmemisim diyorummm

Bende buna benzer birşey yaşadım. İki sene önceydi, babama aksam yatarken sabah beni 7de uyandır dershanede sinavim var geç kalmiyim demiştim neyse sonra yattık, gece babam bana seslendi özlem hadi kalk geç kalicaksin diye telefonu elime aldim saate baktım saat 1 dedim daha sabah olmamış beni niye uyandiriyosun gözlerim hafif açık ama uykuluyum neyse sonra sustu ben uyumusum. Sabah sormak aklıma gelmedi aksam sordum beni niye gece gece uyandirdin diye o da ben sana seslenmedim sen rüya gormussundur dedi ama gözüm hafiften de olsa açıktı yani nasıl rüya göreyim :)

Düşündükçe aklıma geliyor bende çok ilginç olay varrr :)

66 sayfayı okudum bi solukta rica etsem temmuz yada bi arkadaş olayın ne olduğunu özelden atabilirmi çok merak ettim onu da

Bende buna benzer birşey yaşadım. İki sene önceydi, babama aksam yatarken sabah beni 7de uyandır dershanede sinavim var geç kalmiyim demiştim neyse sonra yattık, gece babam bana seslendi özlem hadi kalk geç kalicaksin diye telefonu elime aldim saate baktım saat 1 dedim daha sabah olmamış beni niye uyandiriyosun gözlerim hafif açık ama uykuluyum neyse sonra sustu ben uyumusum. Sabah sormak aklıma gelmedi aksam sordum beni niye gece gece uyandirdin diye o da ben sana seslenmedim sen rüya gormussundur dedi ama gözüm hafiften de olsa açıktı yani nasıl rüya göreyim :)

Ruya gormussun die gecistiriyor bu buyukler :) ah ah neler yasiyoruz birde ben surekli uyuyan erkek sesi duyoyordumm ne garip seyler bunlar yaaa allah bidaha yasatmasin

Ay inanamıyorum peki bir şeyler çalmış mi ya?

Arkadaşlar istihare duasını seccademin yanına koydum.Niyet ettim Allah rızası için istihare namazı kılmaya diyip kıldım 2 rekat namazı ve en sonunda namazdan kalkmadan selam verdikten sonra istihare duasını okuyup Allahım bana eşimi hayirlisiyla göster demiştim. Kimseyle konuşmadan yemeden içmeden başım kibleye gelecek şekilde uyumustum. Ve görmüştüm :-) :-)

İstihare duasini nasil yanina koyuyosun canik anlamadim onu sart mi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

siz anlattıkca aklıma geliyor kızlar..
bizim evimiz 3 katlı. çok büyük...orta kattta benim odam.... ablamlar bize gelmişti ablam ve yeğenim 3. katta uyuyorlar...annem de zeminde...bir gece alt kattan annemin sesine uyandım özge kalk kalk diye bağırıyor kadıncağız kalktım fırladım yataktan tabi... bu kadar telaşla çağırınca ışıkları açmadım.. (((evin içi zaten çok karanlık değil..bahçe ışıkları aydınlatıyor..) merdivenlere geldim..annem en alt merdivende kücük yeğenimle beraber...ne oldu anne bu saatte dedim ama çokta uykuluyum...hadi sahile gidiyoruz dedi..anne gecenin yarısı ne yapacağız sahilde diyorum???annemin cevap- çocuk uyumadı... gezdirecem....tabi idrakta edemiyorum...:( ben çok halsizim...o sırada merdivenlere oturdum..ama artık konuşamıyorum agzımdan harf çıkmamaya başladı...bi anda annem yanımda...o kadar telaşlanmış ki kadın.benim konuşma seslerime gelmiş.özge özge kalk yatağına diyor ama bende güç kalmamış...
tabi beni toparladı falan...sonra olanları anlattım ...annem uyuyormus..yeğenimin odasına götürdü yeğenim uyuyor...ben hala inanamıyorum... canlı canlı sizdiniz işte diyorum:( çocuk uyumamış falan anlatıyorum.annem kızım ben senin konuşma seslerine geldim diyor.....:(:( sonra bende uyurgezerlik başladı..hergece sahile kalkıp gitmeler:)))) neyseki şuan iyiyim....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X