- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
ilk defa oss nin birinci basamak sinavina gircem.herhalde mart ayiydi.ben tabi o gun sinav giris kagidimi kalemimi silgimi nufus kagidimi haxirlamistim erkenden.aksam ailece erken yatilip erken yola cikilacakti.aksam 10.30yaticaz benim nufus kagidinin sinav giris kagidimin kalemlerimin yaninda olmadigini farkettim.oysa adim gibi emindim.hepsi bir aradaydi ben toparlamistim.ozamanlarda 2goz odada kaliyoruz.bir gozde annem babam digr goz odada kizkardesim ben yatardik.odalarin kapilarini birlestiren bir koridor bile yoktu.disari acilirdi kapilar.ogece yanlis hatirlamiyorsam 1LERE kadar nufuskagidimi aradik ve suan hatirlamiyorum ama okadar alakasiz biryerden ciktiki nufus kagidim.oraya birinin koymasi imkansizdi.neyse bulduk sakinlestik ve babamlar yatmaya giderken bizim odadaki sobaya bir kurek komur aattilar.gece yatmadan hep oyle yaparlardiki sabaha kadar sicak yatalim diye.uyudum...gozlerimi actigimda ayaklarimdan basima dogru uzerime tirmanan bir agirlik vardi sanki beni esir aliyordu.sanirim tekrar uyudum.yine uyandim kizkardesim tepemde dikiliyordu ama ben hareket edemiyordum.x bana yardim et ben hastayim anemleri cagir diye agliyordum.yine karanlik.uyandim tekrar kardesim yerde yuzustu yatiyordu.yine karanlik ve ardindan aci.yataktan yuvarlanmistim anlasilan yerdeydim bende ama hareket edemiyordum.elimi uzatip kardesime dokunmak istiyordum ama o agirlik beni sarmisti artik .ve yine karanlik o son gozkapatisimda kendime dedimki duvarlara vurmalisin osesleri birileri duyacak sen hastalandin seni hastaneye goturecekler cabucak. gozlerimi tekrar actigimda ellerimin acidigini hissediyordum .duvar dibindeki koltuga oturmusum hayalmiydi bilmiyorum ama duvarlari yumrukluyordum ellerimin acisi ondandi.yoruldum yine agirlastim ve pes ettim uyku guzeldi biri hadi uyu acilarin bitsin diyordu....
Annem sabah 6da kalkip odamizin kapisini kendi anahtariyla actiginda hayatinin en aci dakilarini yasamis.ben duvardibindeki koltukta basim geride ayaklar kollar yerlerde yatarken sadece gozler kaymis sekilde goz kapaklarim titriyormus.kizkardesim ise o hatirladigim kesitteki gibi yerde yuzustu hareketsizmis.
biz tabi hastaneye kaldirildik.bu kisimlari hatirlamiyorum.gozlerimi actigimda oksijen tupu takiliydi agzimda.saatlerce hastanede kaldik.serumlar igneler oksijen tupleri.babama doktorlar biraz daha fazla kalsalardi odada ikiside hayatini kaybederdi demisler.
Tahmininiz uzre biz soba gazindan zehirlendik.Kardesim okonuda hic agzini acip konusmadi..bende ogece hayal meyal hatirladiklarimi anlatmadim.hatirlamak bile istemedik sanirim.Demekki bizim yenecek ekmegimz vardi daha.Ve nufus kagidI durup dururken ortadan kaybolmadi o yasamamiz icin bahaneydi.o aksam erken yatsaydik o sobaya okomur yine atilacakti ve biz sabaha kadar daha uzun sure o odada kapali kalacaktik ve buyuk ihtimalle olecektik...
Cok kotu olmus yaa Allah korumuş valla. Tam sınav günü olması ayrı bi kotu zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.