Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu taşıyorum ama dini, doğa üstü, insanları etkileyecek, korkutacak şeyler paylaşılırsa kapatırım, şimdiden söyleyeyim, sonra neden kapandı demeyin çünkü bazı insanlar gerçekten çok korkuyor ve etkileniyor, lütfen buna hassasiyet göstererek yazın başınızdan geçenleri:34:

Merak etmeyin Mune Abla ;-)

ilkokula giderken, farklı seyler yasamıstım, hepsi soyut seylerdi, bir olay var ki şuan biri bana anlatsa inanmazdım ama ben o küçük yasımda yasamıstım onları.
yastıgımın altında her sabah 1000 tl buluyordum ve onunla hergun gazoz sımıt ve etı puf alıyordum. O zamanlar durumu yoktu aılemın ve bana harclık veremedıklerınden babam da cok uzuluyordu bılıyorum. Bu olay tam 9 gun surdu, 9. gun sonunda ben annemler bırakıyor dıye soylemıstım: neden ben uyuyunca bırakıyorsunuz, aksamdan versenız ya , diye.
söyledikten sonra bir daha bulamadım.

ama onların bırakmadıgını sasırarak ogrenmıstım. Beni bir hocaya goturmuslerdi, o da: şehitlerimizin ölmediğini onların saf ve temiz insanlara yardım edebileceğini söylemişti.

soyut birsey olsa ınanmayacagım, beynım oyun oynuyor dıyecegım ama ben o parayla her gun bırseyler alıyordum.

Bu müthiş bi şey ne kadar harika ya çok şaşırdım gerçekten. ..

Ben ne pis bişeymişim, 33 yaşındayım bir anım dahi olmaz mı :53:

Yok öyle demeyin muhakkak olmuştur ama hatirlamiyorsunuzdur ;-)

Bende anlatiyim çok yaşadım bu tarz olaylar.
Bizim tuhafiye dukkanimiz vardı geçen seneye kadar ve her gün mutlaka 5-6 dilenci gelirdi boş cevirdiklerimiz de oldu tabi ki. Hatta yuzsuzluk yapıp verdigin parayi begenmeyip dükkandan bişeyler isteyenlerde oldu. Bi gün teyzemle duruyoruz öğlen olmuş hala siftah yapamadık bi amca geldi ama nasıl dua ediyor Teyzem para ver dedi kasaya yöneldim. Amca ben Para istemiyorum dedi ne istiyosun amca dedik bişey istemiyorum kızım dedi hayırlı işler dilemeye geldim dedi çıktı gitti arkasından çıktık göremedik. Sonra o gün o senenin en iyi hasılatını yaptık yarım günde

Ben korkuyorum böyle şeylerden ama okumadan da edemiyorum nolcak:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben inanmıyorum böyle şeylere, anlatması zevkli oluyor da
Belki anlatsam tuhaf dersiniz ama bana tuhaf gelmiyor yav ondan mı hiç aklıma gelmiyor acaba düşündüm düşündüm bulamadım :27:

Ben de gözümün birini kapatıp okuyorum gece tuvalete tek başıam gidemicem :1:
Malesef az ilerde birtane daha yaktim sonuc, birakamiyorum.

ahahahah demiştim korkudan bi tane daha yakardım ben de:)

Yok öyle demeyin muhakkak olmuştur ama hatirlamiyorsunuzdur ;-)

yok be canım hiiiiççç aklıma bir şey gelmiyor, gerçi ben çok saf salak dolaşıyorum bişey olduysa bile anlamamışımdır. Biri yardım ettiyse bile bana, ortadan kaybolduğunda farketmemişimdir... Yardım eden bile şaşırmıştır. bu ne böyle diye :9:
Allah'ım Tövbe Tövbe, şaka yapıyorum tabi ama hiç hatırlamıyorum :26:

Korkulacak bi şey yok ki korkunç şeyler değil bunlar aksine insanı ferahlatan şeyler. Hep korktugumuzda başımıza gelen iyi şeyler yani.

Benim değil de abimin başından geçen bi şey anlatayım. Abim bi gün arabayla giderken kamyonun altına girmiş ve o an bırakmış direksiyonu gözlerini kapamis Allah korusun artık öldüm sanmis ama bi açmış gözlerini bariyerlerin karşı tarafında bulmuş arabasıyla birlikte kendini ve akan trafikte yoluna devam etmiş. Resmen arabasini Allah bir seritten diğer şerite almış çok şükür. .

yok be canım hiiiiççç aklıma bir şey gelmiyor, gerçi ben çok saf salak dolaşıyorum bişey olduysa bile anlamamışımdır. Biri yardım ettiyse bile bana, ortadan kaybolduğunda farketmemişimdir... Yardım eden bile şaşırmıştır. bu ne böyle diye :9:

:9:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bazı kişilerin evleneceği kişileri rüyasında görmesi de çok enteresan geliyor bana. tabi burda kastım niyetlenme olmadan (istiara gibi) uyuyup da rüyada görmek... benim başıma gelmedi ama görmek isterdim rüyamda ne yalan söyleyeyim :)

Lise son sınıfta arkadaşlarla hadi kocamizi görmek için istihareye yapalım dedik. Ben yattım ve bir bina vardı balkonu caddeye bakıyordu ama yemyesildi ve beyaz Gömlekli bir adam o balkonu temizliyordu çok ferahti çok güzeldi ve önünde dere vardı, nehir akiyordu, bir anne kedinin yavrusu suya kapılıp olmuştu. Evlendim balkonum caddeye bakıyor ve yemyesil evimin onunde dere var, tuvalette çocuğumu dusurdum ve eşim hep beyaz gömlek giyer. ( di.. şimdi renk renk giydiriyorum) ;-)

mutlulugunuz daim olsun...acaba o istihare yontemini hatrliyorsaniz bana mesaj atar misiniz....cok mutlu olurum

Hahahaha iyi guldurdunuz beni vallahi. .

Anlatsana cok merak ettim :1:

Kızkardeşim cok bonkördür, cebinde 5 lira varsa onu hemen paylaşır ve asla lafını ettirmez.

Töbe ben de Allah icimi biliyor ya 2 lira versem, yolda giderken "ay ne güzel de yaptım, ay Allahımmmm" fln diye zıplaya zıplaya heidi gibi giderim :1: Pisliğim ben sanırım D:

Wuwww seninki de süpermiş.

Buna ben de inanıyorum gerçekten. Allah verdiğimizi misliyle geri alıyor.

Yukarda anlattım ya ben de aldığımı söylerim :1: Kendi kendime tabi yanlış anlaşılmasın etrafta değil.

Bir gün restaurantta yemek yiyoruz, dışarda da bi adamcağız var, o an icerde yemek söylemek aklımıza gelmedi. Paket yaptırık adamcağıza verdik. O da teşekkür etti gitti.

Biz de eve gidene kadar "aman da biz ne iyiyiz" fln diye söyledik bereketi kaçtı :1:

:60::60::60: ben de bunu yapmamak için çok zorluyorum kendimi, bi iyilik yaptığımda kimseye söylemiycem diye sıkıyorum patlama noktasına geliyorum. ama içimden böbürlene böbürlene bi hal oluyorum.. Kimseye yansıtmasam da içsel dünyamda "ne iyi insanım lan ben" diye dolaşıyorum bütün gün...
Ne pis insanlarız biz be elmik :53:

Sehir deyistordigim birgun cok bunalimdayim, elimde birton evrakla resmi isleri yapmaya kosturdum, bayagi yorulmusum elimde sigaram yuruyorum,pazar kalabaligi var her dilden ve dinden insanlarin arasindan gidiyorum.Biranda karsimda bir teyze belirdi okadar insan varken sadece bana dedigi,icme kizim icme onu birakirsan hersey cok daha guzel olucak dedi,ben saskin ve sok bir halde sadece saga sola baktim nerden bildi turk oldugumu belki italyan olabilirdim ve birsuru insan sigara icerken neden ben diye dusunurken o teyze yanimdan yavasca suzuldu gitti.Arkasindan bakiyorum uzeri bembeyaz ve uzun giysili ayaklari hic gorunmuyor sanki ayak deyilde ucuyor gibiydi ve biranda kayboldu. Neye ugradigimi sasirdim aklima geldikce haala saskin kaliyorum.Paylasmak istedim sadece

Sigarayi biraktinizmi peki?

:60::60::60: ben de bunu yapmamak için çok zorluyorum kendimi, bi iyilik yaptığımda kimseye söylemiycem diye sıkıyorum patlama noktasına geliyorum. ama içimden böbürlene böbürlene bi hal oluyorum.. Kimseye yansıtmasam da içsel dünyamda "ne iyi insanım lan ben" diye dolaşıyorum bütün gün...
Ne pis insanlarız biz be elmik :53:

İşte bu yüzden Allah bi taraftan alıyor bizden :60: Namkörüz biz :D

bazı kişilerin evleneceği kişileri rüyasında görmesi de çok enteresan geliyor bana. tabi burda kastım niyetlenme olmadan (istiara gibi) uyuyup da rüyada görmek... benim başıma gelmedi ama görmek isterdim rüyamda ne yalan söyleyeyim :)

Ben iki kere gördüm, biri diğerinin orta aş hali gibiydi. Aklımda kalan iri mavi gözleriydi ama sonuç olarak gördüğüm kocam değilmiş:9:

mutlulugunuz daim olsun...acaba o istihare yontemini hatrliyorsaniz bana mesaj atar misiniz....cok mutlu olurum

Özel mesaj atamiyorum telden giriyorum arkadaşlık isteğimi kabul edip bana boş bi mesaj atın ben de size karşılık cevap yazayım bu arada Allah razı olsun ;-)

Ben kızım olacağını rüyamda görmüştüm. Tipini de gördüm ama şuanda ultrasondan cok belli olmuyor :1: 3 ay sonra yazarım rüyam cıktı mı :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X