- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Konuyu taşıyorum ama dini, doğa üstü, insanları etkileyecek, korkutacak şeyler paylaşılırsa kapatırım, şimdiden söyleyeyim, sonra neden kapandı demeyin çünkü bazı insanlar gerçekten çok korkuyor ve etkileniyor, lütfen buna hassasiyet göstererek yazın başınızdan geçenleri![]()
Merak etmeyin Mune Abla ;-)
ilkokula giderken, farklı seyler yasamıstım, hepsi soyut seylerdi, bir olay var ki şuan biri bana anlatsa inanmazdım ama ben o küçük yasımda yasamıstım onları.
yastıgımın altında her sabah 1000 tl buluyordum ve onunla hergun gazoz sımıt ve etı puf alıyordum. O zamanlar durumu yoktu aılemın ve bana harclık veremedıklerınden babam da cok uzuluyordu bılıyorum. Bu olay tam 9 gun surdu, 9. gun sonunda ben annemler bırakıyor dıye soylemıstım: neden ben uyuyunca bırakıyorsunuz, aksamdan versenız ya , diye.
söyledikten sonra bir daha bulamadım.
ama onların bırakmadıgını sasırarak ogrenmıstım. Beni bir hocaya goturmuslerdi, o da: şehitlerimizin ölmediğini onların saf ve temiz insanlara yardım edebileceğini söylemişti.
soyut birsey olsa ınanmayacagım, beynım oyun oynuyor dıyecegım ama ben o parayla her gun bırseyler alıyordum.
Bu müthiş bi şey ne kadar harika ya çok şaşırdım gerçekten. ..
Ben ne pis bişeymişim, 33 yaşındayım bir anım dahi olmaz mı![]()
Yok öyle demeyin muhakkak olmuştur ama hatirlamiyorsunuzdur ;-)