- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Benim ise girmem cok enteresandi. Anlatıyim:) memurluk sinavi icin basvurdum. Sonra aradan biraz zaman geçti. Sinav zamanı geldi catti. Ama ben sınavda başörtüsü yasagi var diye girmek istemedim. Koyde dugun vardı, babamlarla ona gittim. Yolda, bugunde sinav vardi ama ben girmeyecem, dedim. Tabi babamdan alkis bekliyom. Başörtüsü hassasiyeti gosterdim ya:) ters tepti. Rahmetli bana bi firca atti. Neye ugradigimi şaşırdım:) neyse allahtan bi tanıdığımız o esnada sehre gidiyormuş. Hemen o arabaya bindirip yolladi beni. Neyse apar topar gittim. Giriş belgemi falan aldım. Sinav yerine vardim. Aaa bi baktım, kızların kafa ortuk. Hayırdır acmiyomuyduk dedim. Yok hocalar inisiyatif aldi demezler mi :))))))
Aylar sonra sonuc açıklandı. Kazanmışim. Meb icin basvuru yapcsm. ama evrak istiyolar . Benim kagitlar yok ortada. Her yeri aradim yok. Pes ettim. Kismet degilmis demekki dedim. Umudumu kesip ,koye babamlarin yanına gittim. babama anlattım durumu. Kısmet değilmiş baba dedim. Babam , benim eski paltonun cebinde bi kagit var , o mu yoksa dedi. Baba evrskin senin eski paltonda ne işi var, degildir dedim. Dur dur Dedi. Getirdi. Aaa bi baktim benim belgem. Ertesi gun, ben ise gitmek zorunda oldugum icin evrakı, tercih kagidimla birlikte ablam a verdim. Oda kenara koymuş. Yigenim kağıdı al,iyice burustur. Yirtmadsn ablam yetişmiş allatan. :) sonunda ise yerleştim ama baya zorlu oldu.
Italya da başı ma gelen olayi da anlatayım. Seminer kapsamında Palermo ya gittk. Nami deger Sicilya. Gittik ama benim icimde garip bi his var. Surekli, parasız , padaportsuz kalırsam ne olacak diyom. Plan yapiuom. Sonra , sacmalama cadi sorun yok allaha Şükür diyom ams içimdeki sed hic susmuyo. Aradan bi hafta gecti. Yolda giderken, motosikletli iki kapkacci benim cantayyi alip uctu((belkide o his beni uyarmak içindi. ama anlamadim
![]()
Daha önce ki gorev yerimde bi mudurum vardı. Kıpır kıpır telaşlı orta yas bi adam. Şubat tatiline girdik. Evdeyim. Ama aklim ds sürekli Huseyin bey olurse yerine kim müdür okur acaba? Kenfime saçmalama, adam niye olsun. Sapasağlam, turp gibi diyom, iki dk sonra yinr ayni düşünce. Su olursa iyi olur, yok öteki olsun daha iyi olur. Ertesi gun eşim, bi Sela verildi. sizin mudurun adini soylediler. Bi arasana dedi. Aradım. Ve adam kalp krizi gecirip vefat etmiş. Tabi benn sokk![]()
Sınav mevzu filmlerde ki gibi