Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ise girmem cok enteresandi. Anlatıyim:) memurluk sinavi icin basvurdum. Sonra aradan biraz zaman geçti. Sinav zamanı geldi catti. Ama ben sınavda başörtüsü yasagi var diye girmek istemedim. Koyde dugun vardı, babamlarla ona gittim. Yolda, bugunde sinav vardi ama ben girmeyecem, dedim. Tabi babamdan alkis bekliyom. Başörtüsü hassasiyeti gosterdim ya:) ters tepti. Rahmetli bana bi firca atti. Neye ugradigimi şaşırdım:) neyse allahtan bi tanıdığımız o esnada sehre gidiyormuş. Hemen o arabaya bindirip yolladi beni. Neyse apar topar gittim. Giriş belgemi falan aldım. Sinav yerine vardim. Aaa bi baktım, kızların kafa ortuk. Hayırdır acmiyomuyduk dedim. Yok hocalar inisiyatif aldi demezler mi :))))))
Aylar sonra sonuc açıklandı. Kazanmışim. Meb icin basvuru yapcsm. ama evrak istiyolar . Benim kagitlar yok ortada. Her yeri aradim yok. Pes ettim. Kismet degilmis demekki dedim. Umudumu kesip ,koye babamlarin yanına gittim. babama anlattım durumu. Kısmet değilmiş baba dedim. Babam , benim eski paltonun cebinde bi kagit var , o mu yoksa dedi. Baba evrskin senin eski paltonda ne işi var, degildir dedim. Dur dur Dedi. Getirdi. Aaa bi baktim benim belgem. Ertesi gun, ben ise gitmek zorunda oldugum icin evrakı, tercih kagidimla birlikte ablam a verdim. Oda kenara koymuş. Yigenim kağıdı al,iyice burustur. Yirtmadsn ablam yetişmiş allatan. :) sonunda ise yerleştim ama baya zorlu oldu.

Italya da başı ma gelen olayi da anlatayım. Seminer kapsamında Palermo ya gittk. Nami deger Sicilya. Gittik ama benim icimde garip bi his var. Surekli, parasız , padaportsuz kalırsam ne olacak diyom. Plan yapiuom. Sonra , sacmalama cadi sorun yok allaha Şükür diyom ams içimdeki sed hic susmuyo. Aradan bi hafta gecti. Yolda giderken, motosikletli iki kapkacci benim cantayyi alip uctu:(((belkide o his beni uyarmak içindi. ama anlamadim:(

Daha önce ki gorev yerimde bi mudurum vardı. Kıpır kıpır telaşlı orta yas bi adam. Şubat tatiline girdik. Evdeyim. Ama aklim ds sürekli Huseyin bey olurse yerine kim müdür okur acaba? Kenfime saçmalama, adam niye olsun. Sapasağlam, turp gibi diyom, iki dk sonra yinr ayni düşünce. Su olursa iyi olur, yok öteki olsun daha iyi olur. Ertesi gun eşim, bi Sela verildi. sizin mudurun adini soylediler. Bi arasana dedi. Aradım. Ve adam kalp krizi gecirip vefat etmiş. Tabi benn sokk:(

Sınav mevzu filmlerde ki gibi :1: Daha sonra ki olaylara güldüm alemsiniz. Bir daha aklınıza böyle şeyler getirmeyin. Benim yanım da böyle bir arkadaşım olsa, konuştuğu her şeyden tırsarım :1:

12 yaşlarında aşağıda oturyoruz ..:21:
1.kattan bi adam atladı yürüyerek gitti ..:4:
5 dk sonra kadın bağırarakk geldi ..:72:

''hırsızz
hırsızz ..''
meğer üstümüzden atlayan adam hırsızmış şok :53::52:
:9::9:

Bu konu çok hoşuma gitti ben de anlatayım diyorum ama bulamadım bir şey. 20 yıldır başımdan hiç ilginç bir şey geçmemiş demek ki :25:

kızım 18 aylıkken karar verdik sütten keseceğiz.sütüm yok denecek kadar az olduğu yetmiyormuş gibi kızımda aşırı derece meme manyağı..sürekli memede olan bir çocuk düşünün,süt gelsin gelmesin farketmez açar üstümü,e koca kız yatmıyorda bazen ayakta bazen amuda kalkarak (gerçekten :52: )emiyor.annem sela ile ezan arası son kez emzirir sonra da limon sarımsak süreriz acı gelince emmez dedi.

ama ben bu bırakma mevzusu aklıma geldikçe ağlıyorum.nasıl bırakacak ,çok düşkün ,çok acı çekecek,onun bu hallerine ben nasıl dayanacağım diye.prş günü annemin yanına gittim onda kalacaktımki çocuğun aklı dağılsın meme istemesin diye.prş akşamı hiç yanıma gelmiyor kızım gel emzireyim diyorum yok istemiyor.gece oldu, uykuda sürekli kalkıp emen çocuk hiç kalkmadı emmedi.artık ertesi gün sela okununca son kez emzireyim dedim resmen çocuğun peşinden koşuyorum gel em diye yok emmedi.sonra akşam üzeri aklına düştü hemen karışımdan sürdüm tadına baktı acı dedi hiç ağlamadan döndü gitti.bi kaç kez daha tekarlandı ve bu çok korktuğum çok acı çekeceğimi düşündüğüm olay mucizevi bir şekilde sonuçlandı.

çok ağlamıştım Allahım beni ne kadar seviyormuşsun bizi üzmedin duamı kabul ettin ben bu sevgine layık bir kulmuyum diye :5:

Birgün yine Türkiye de tatildeyiz ben annemlerde kaliyorum, o zaman oglum 2 yasinda ve oda benimle birlikte annemlerde.
Kiz kardesimde tatile gelmisti ve annemlerde bulusmustuk.
Ev iki katli, üst katta kiz kardesimle ben kaliyoruz, alt katta annemler.
Kiz kardesimle ben ayni yatak odasinda, karsilikli yataklarda sohbet ederek uyuyoruz, oglumda cocuk yataginda yatiyor.
Neyse gece uyuyoruz birden yatak odasinin kapisini biri öyle bir yumrukluyor ve ayni andada " weissssssss" diye bagiriyor ki kardesimde bende firladik.
Ben kardesime bakiyorum kardesim bana bakiyor, " biri seni cagiriyor" dedi.
Bende evet dedim ama soktayiz kalktik yatak odasinin kapisina baktik kimse yok.
Evin kapisina baktik kimse yok, odalara baktik kimse yok.
Acaba yanlismi anladik disardan falan mi geldi gürültü falan dedik neyse tekrar yattik.
Tam uykuya daldik bir daha ama bu sefer hem yumrukluyor hem " kalk dedim weiis kaaalllllllkkkk" diye bagirdi.
Yine kiz kardesim ve ben firladik.
Bu sefer ama cok kötü olduk.
Neyse korka korka yine baktik etrafa kimse yok, odaya geldik yatagin üzerine oturduk birde baktim ki oglum yataginda yok.
Evin icinde kosturmaya basladim, hem ogluma sesleniyorum hem ariyorum odalari.
Evden de cikamaz kapiyi acamaz.
Aglamaya basladim, kiz kardesim annemlere haber vermeye gidiyordu ki, salonda koltugun altinda el gördüm.
Egildim baktim oglum koltugun altina girmis yatiyor ama koltugun üzerinde annemin örgü ipleri vardi, ona dolasmis, ip birkac kez boynuna dolanmis, orada uyuya kalmis, hemen aldim kucagima ama ip iyice oturmus bogazina, kardesim makas getirdi ipi kesik oglumu kucagima aldim , sabaha kadar uyyamadim...

Son düzenleme:
bir ara 5 vakit namaza başladım, kendime ve Allaha söz verdim bırakmayacağım diye..malum sabah namazına kalkmak çok zor oluyor o uyku sersemliğiyle.bir gün sabah namazı için alarm çaldı aslında uyandım kendimdeydim ama şeytana uyup alarmı durdurdum ve tekrar uyumaya başladım.bir kaç dakika sonra duvarda asılı kocaman kanvas bir tablo vardı,o düştü durduk yere.e tabi baya bi ses çıkardı korkuyla uyandım ve Allaha mahcup bir şekilde teşekkür ettim sözümden dönmeme razı olmadığı için.kalktım namazımı kıldım :50:

Burdan yazsanız ? Ben de merak ettim...

Kimseye söylemeden yattım ben.
küçük yasinler varya onu da yanıma aldım istihare duasını açtım, seccademin yanına koydum ve niyet ettim Allah rızası için istihare namazı kılmaya dedim ve 2 rekat normal namazı kıldıktan sonra Allahım sen eşimi rüyamda bana hayırlısıyla göster diyip istihare duasını okudum, sonra bi şey yemeden, içmeden, kimseyle konuşmadan baş tarafım kıbleye gelecek şekilde uyudum ve görmüştüm :)

Kimseye söylemeden yattım ben.
küçük yasinler varya onu da yanıma aldım istihare duasını açtım, seccademin yanına koydum ve niyet ettim Allah rızası için istihare namazı kılmaya dedim ve 2 rekat normal namazı kıldıktan sonra Allahım sen eşimi rüyamda bana hayırlısıyla göster diyip istihare duasını okudum, sonra bi şey yemeden, içmeden, kimseyle konuşmadan baş tarafım kıbleye gelecek şekilde uyudum ve görmüştüm :)

Anladım.. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.

Bnde anlatayım bitane korkunç deil ama gercek oldu bn esimle tanışmadan önce rüyamda gördüm rüyada bembayaz bi araba esim beyaz bi takım giymiş araba dügün arabası bn sasırıyorum bn kimseyi sevmiyorumki evleneyim diorum sonra bana bir ses garip bi ses senin yazın bu diyor eşin bu dior ama adamı tanımıyorumki sonra neyse bn uyandım bayada şaşkınıım hayırlara gitsin dedim neyse gel zaman git zaman eşim annemin kuzeni ve bn tanımıyodum görüşmüyolardı çünkü iiyi degildiler ailecek bi şekilde denk geldim ve gördügümde şok oldum ve sonra bi kaç kere daha denk geldik ama içimden diorum bu iş olmaz ailelerde sıkıntı var olucak gibide deildi sevgilisi vardı sözlü gibi bişeydi sonra bn tekrar rüya gördüm ve bi ses bu senin yazın engel olamazsın dior bn diorum olmaz evlenicek o sonra bana o ses ewt seninle ewlenicek dior sonra uyandım aradan bi hafta gecti ve onun ayrıldıgını ögrendim bi şekilde baydır sevmiyormuş kız bırakmıyomuş peşini falan filan sonra aradan 2 ay kadar gecti ramazanda denk geldik iftara ve sigara içmeye cıktık iftardan sonra egildi kulagıma banden kaçamazsın rüyamda seni gördüm 6 ay önce ve hep görüyorum ve bn sana aşık oldum dedi bnle aynı tairhte aynı akşam görmüş rüyayı bn sok oldumm necegimi sasırdım tabi zamanla sevgili olduk sonrada evlendik uzun oldu biraz galiba😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Bir tanede ben anlatıyım, korkunç değil, enteresan ve absürd desek yeridir:1: Ben İzmirde ex eşin annesi ile beraber kalıyordum, kendi yoktu, neyse bir gün uzun zamandır bulamadığım terliklerim vardı eve taşınırken kolide kalmış ben o koliye bakmamışım bi odada duruyordu,pofuduk terliklerdendi, aldım, eski bi tişörte sardım yıkadım, makinadan çıktığında biraz ıslaktı, sıktım, içinden bişey düştü terliğin, siyah bir üçgen:18: bantla sarılmış, kv ye gösterdim kadın şaşkın ve şok durumda ama ben kondurmuyorum yok değildir diye düşünüyorum, kv telaş ediyor, ben takmıyorum bile.. Aldım mutfak balkonunun oradaki camın önüne koydum, aradan bir kaç saat geçti annem aradı onunla konuşurken annemde telaş yaptı, bende değildir aman boşver dedimki camın oraya bir baktım dev gibi lağım faresi almış ağzına geveliyor bunu :60: ve olayın biran bile etkisinde kalmadım, bazı şeyler cidden nasip işi, belki olumsuza alsam kafamı taksam o takıntılılardan olurdum:1::1:

o güne kadar inanmazdım böyle şeylere ard arda birçok şey yaşadım....kızım 6 yaşında öksürüyor diye merkeze annemlere gittim dr randevusu var...sabah kalktım hazırlanıyorum...normalde makyajsız adım atmam.birçok kez de hastaneye makyajlı gitmişimdir...elime göz kalemini aldım"şimdi dr kapısında beklerken olmaz"dedim geri bıraktım.....asansöre bindik...kızım"anne ölmek istemiyorum"dedi sebepsiz...ben asansöre yorumladım güldük geçtik....dr giderken çok kar var diye bldye otobüsüne bindik uzun mesafeliye binmişiz bizi kızımın doğduğu hastanenin önünden geçirdi babam kızıma anlattı işte sen burada doğdun falan....dr gittik...daha önce kızımın hafif denge problemi vardı yakın arkadaşıma sordum"senin kız kendini esirgemiyor o nedenle düşüyor dedi...eşime dedim dr söyleyim yok dedi önemli bişi deil şimdi birsürü tetkik falan....neyse dr girdik öksrük falan konuştuk ağzımdan attım birden dr baktı önemli bişi yok ama beyin cerrahı görsün dedi ona girdik o da aynısını söyledi ama içimiz rahat etsin dedi mr istedi...kızım çektirmem diye ağladı babam bana kızdı ne mr ı öksürük için getirdik diye...eşimi aradım o da çektirme boşa radyasyon almasın dedi tam dr kapısına elimi attım geri vazgeçtim ki(asla eşimin yapma dediğini yapmam)kızımı ikna ettim mr a girdi....beyninde tümör varmış onu öğrendik...anlatırken kolay geliyo...o an beni sakinleştiren hemşireye tek söylediğim kızım ölmek istemiyorum dedi oldu...sürekli bunu tekrarlıyorum...ank gittik apar topar...prof baktı ameliyata karar verin benimle mi hacettepemi yarın haber verin dedi...o gece dua ettik hiç uyumadık.kızımda o zamanlar içine kapanık bi çocuk..kızım kalktı oturdu yatağa bi güvercin geldi dedi kanadı kırıktı tatlı yedirdim ona iyi oldu uçtu dedi....hala yazarken ağlıyorum......ertesi gün dr aradık ameliyat oldu....
1 ay boyunca psikolojim bozuldu sürekli her gece yatmadan önce o günü gözümden geçirirdim....bunların hepsi tesadüf değildi...olağan yaptıklarımız değildi sanki o gün o anları yaşamak için sürüklendim....
uzun oldu kusura bakmayın

Son düzenleme:
Buraları okudum okudum. Arkadaşta kalmıştım bu gece, uyuyamadım. :18:

Birgün yine Türkiye de tatildeyiz ben annemlerde kaliyorum, o zaman oglum 2 yasinda ve oda benimle birlikte annemlerde.
Kiz kardesimde tatile gelmisti ve annemlerde bulusmustuk.
Ev iki katli, üst katta kiz kardesimle ben kaliyoruz, alt katta annemler.
Kiz kardesimle ben ayni yatak odasinda, karsilikli yataklarda sohbet ederek uyuyoruz, oglumda cocuk yataginda yatiyor.
Neyse gece uyuyoruz birden yatak odasinin kapisini biri öyle bir yumrukluyor ve ayni andada " weissssssss" diye bagiriyor ki kardesimde bende firladik.
Ben kardesime bakiyorum kardesim bana bakiyor, " biri seni cagiriyor" dedi.
Bende evet dedim ama soktayiz kalktik yatak odasinin kapisina baktik kimse yok.
Evin kapisina baktik kimse yok, odalara baktik kimse yok.
Acaba yanlismi anladik disardan falan mi geldi gürültü falan dedik neyse tekrar yattik.
Tam uykuya daldik bir daha ama bu sefer hem yumrukluyor hem " kalk dedim weiis kaaalllllllkkkk" diye bagirdi.
Yine kiz kardesim ve ben firladik.
Bu sefer ama cok kötü olduk.
Neyse korka korka yine baktik etrafa kimse yok, odaya geldik yatagin üzerine oturduk birde baktim ki oglum yataginda yok.
Evin icinde kosturmaya basladim, hem ogluma sesleniyorum hem ariyorum odalari.
Evden de cikamaz kapiyi acamaz.
Aglamaya basladim, kiz kardesim annemlere haber vermeye gidiyordu ki, salonda koltugun altinda el gördüm.
Egildim baktim oglum koltugun altina girmis yatiyor ama koltugun üzerinde annemin örgü ipleri vardi, ona dolasmis, ip birkac kez boynuna dolanmis, orada uyuya kalmis, hemen aldim kucagima ama ip iyice oturmus bogazina, kardesim makas getirdi ipi kesik oglumu kucagima aldim , sabaha kadar uyyamadim...
:53::53::53:

o güne kadar inanmazdım böyle şeylere ard arda birçok şey yaşadım....kızım 6 yaşında öksürüyor diye merkeze annemlere gittim dr randevusu var...sabah kalktım hazırlanıyorum...normalde makyajsız adım atmam.birçok kez de hastaneye makyajlı gitmişimdir...elime göz kalemini aldım"şimdi dr kapısında beklerken olmaz"dedim geri bıraktım.....asansöre bindik...kızım"anne ölmek istemiyorum"dedi sebepsiz...ben asansöre yorumladım güldük geçtik....dr giderken çok kar var diye bldye otobüsüne bindik uzun mesafeliye binmişiz bizi kızımın doğduğu hastanenin önünden geçirdi babam kızıma anlattı işte sen burada doğdun falan....dr gittik...daha önce kızımın hafif denge problemi vardı yakın arkadaşıma sordum"senin kız kendini esirgemiyor o nedenle düşüyor dedi...eşime dedim dr söyleyim yok dedi önemli bişi deil şimdi birsürü tetkik falan....neyse dr girdik öksrük falan konuştuk ağzımdan attım birden dr baktı önemli bişi yok ama beyin cerrahı görsün dedi ona girdik o da aynısını söyledi ama içimiz rahat etsin dedi mr istedi...kızım çektirmem diye ağladı babam bana kızdı ne mr ı öksürük için getirdik diye...eşimi aradım o da çektirme boşa radyasyon almasın dedi tam dr kapısına elimi attım geri vazgeçtim ki(asla eşimin yapma dediğini yapmam)kızımı ikna ettim mr a girdi....beyninde tümör varmış onu öğrendik...anlatırken kolay geliyo...o an beni sakinleştiren hemşireye tek söylediğim kızım ölmek istemiyorum dedi oldu...sürekli bunu tekrarlıyorum...ank gittik apar topar...prof baktı ameliyata karar verin benimle mi hacettepemi yarın haber verin dedi...o gece dua ettik hiç uyumadık.kızımda o zamanlar içine kapanık bi çocuk..kızım kalktı oturdu yatağa bi güvercin geldi dedi kanadı kırıktı tatlı yedirdim ona iyi oldu uçtu dedi....hala yazarken ağlıyorum......ertesi gün dr aradık ameliyat oldu....
1 ay boyunca psikolojim bozuldu sürekli her gece yatmadan önce o günü gözümden geçirirdim....bunların hepsi tesadüf değildi...olağan yaptıklarımız değildi sanki o gün o anları yaşamak için sürüklendim....
Peki kızınız şu anda iyi mi? Kaç yaşında?

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. yaşadıkların enteresan ama daha çok üzücü. şimdi iyi mi kızın? nasıl?

Bnde anlatayım bitane korkunç deil ama gercek oldu bn esimle tanışmadan önce rüyamda gördüm rüyada bembayaz bi araba esim beyaz bi takım giymiş araba dügün arabası bn sasırıyorum bn kimseyi sevmiyorumki evleneyim diorum sonra bana bir ses garip bi ses senin yazın bu diyor eşin bu dior ama adamı tanımıyorumki sonra neyse bn uyandım bayada şaşkınıım hayırlara gitsin dedim neyse gel zaman git zaman eşim annemin kuzeni ve bn tanımıyodum görüşmüyolardı çünkü iiyi degildiler ailecek bi şekilde denk geldim ve gördügümde şok oldum ve sonra bi kaç kere daha denk geldik ama içimden diorum bu iş olmaz ailelerde sıkıntı var olucak gibide deildi sevgilisi vardı sözlü gibi bişeydi sonra bn tekrar rüya gördüm ve bi ses bu senin yazın engel olamazsın dior bn diorum olmaz evlenicek o sonra bana o ses ewt seninle ewlenicek dior sonra uyandım aradan bi hafta gecti ve onun ayrıldıgını ögrendim bi şekilde baydır sevmiyormuş kız bırakmıyomuş peşini falan filan sonra aradan 2 ay kadar gecti ramazanda denk geldik iftara ve sigara içmeye cıktık iftardan sonra egildi kulagıma banden kaçamazsın rüyamda seni gördüm 6 ay önce ve hep görüyorum ve bn sana aşık oldum dedi bnle aynı tairhte aynı akşam görmüş rüyayı bn sok oldumm necegimi sasırdım tabi zamanla sevgili olduk sonrada evlendik uzun oldu biraz galiba😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Çok güzel ya çok hoşuma gitti.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teyzem ilkokula giderken bi olay yaşamış...
Okul ile ev arası epey uzak ve köy dağ yolu ıssız bir yer
akşam üzerine yakın güneş batmak üzere eve 10 dk mesafe kala
uzun boylu zayıf bir kadın teyzeme bakmış ve "hihihihi" deyip gülmüş gitmiş
giderken farketmişki teyzem, kadının diz kapagından aşağısı yok
Korkuyla eve ışınlanmış teyzem uzun süre etkisinde kalmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X