Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraları okudum okudum. Arkadaşta kalmıştım bu gece, uyuyamadım. :18:

:53::53::53:

Peki kızınız şu anda iyi mi? Kaç yaşında?

kızım şuan 8.5 yaşında iyi şükür...kitle büyükmüş ama iyi huylu olduğundan fazla zarar vermemiş hafif dengesinde problem vardı...şükür o da düzeldi...her yıl rutin kontrol var dengesine bakıyo mr falan...bu yıl ki kontrol geçen haftaydı gittik gayet iyi bu kadar sık kontrole gerek yok 1.5 yıl yapalım dedi...ameliyattan sonra artık bizde çıkma ihtimali neyse kızımdada o kadar..... rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Anneannem birgün rutin işlerini yaparken kulağına bir ses " Fatma kızlarından biri genç yaşta dul kalacak" demiş. Seneler sonra babam 44 yaşında vefat etti. Annem genç sayılacak bir yaşta dul kaldı. Rahmetli anlatırdı bana söylenmişti diye

............

Bir yaz gecesi yazlık evimizde kalıyoruz. Gece uyuyana kadar dönüp dururum sürekli hele sıcak yaz gecesi bu daha uzun sürer. Bir an gözlerimi kapadım. Tekrar açtım tam karşımda dibime kadar yakınlıkta baştan aşağı beyazlara bürünmüş uzun boylu bir kadın belirdi. Korkuyla gözümü kapadım tekrar açtım yoktu kimse.. Neydi anlam verememiştim

..............

Teyzemin kv si rahmetli pek tatlıydı. Köyde ıssız dağlık taşlık yerde tarlada çalışırken 3-5 genç kız kendi aralarında gülüşüp oynuyorlarmış. Bir an düşünmüş buraya pek kimse gelmez bu kızlarda kim diye düşünmüş bakmış ki aralarında kendi kızıda var. "Kızım ne işin var orda senin, gel yanıma yardım et " diye seslenmiş kızlar kadına bakmış "hihihih" deyip taşlardan zıplayarak gözden kaybolmuşlar. Eve gelince bakar ki kızı evde. " Kızım ne yapıyordun orda yanındakiler de kimdi" deyince gerçek ortaya çıkmış. Kız tarlaya hiç gitmemiş..

...........

bendede amma hikaye varmış şimdi tuvalete nasıl gideceksem:27:

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. yaşadıkların enteresan ama daha çok üzücü. şimdi iyi mi kızın? nasıl?

tsk ederim...evet enteresan olaylar aslında normal gibi ama o gün yapmayacağım birçok şeyi yaptım...kızımın gece rüyası mesela ki hiç kızım açık değildir kalkıp onu o an anlatmasına şok olduk......kızım şuan 8.5 yaşında iyi şükür...kitle büyükmüş ama iyi huylu olduğundan fazla zarar vermemiş hafif dengesinde problem vardı...şükür o da düzeldi...her yıl rutin kontrol var dengesine bakıyo mr falan...bu yıl ki kontrol geçen haftaydı gittik gayet iyi bu kadar sık kontrole gerek yok 1.5 yıl yapalım dedi...ameliyattan sonra artık bizde çıkma ihtimali neyse kızımdada o kadar..... rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...sana da hayırlı doğumlar...

tam benlikkk bir konu anlatayım

ozaman çok küçüktüm 10 yaşımda falandıma annem dışardaydı ben çizgi film seyrediyordum uyuya kalmışım tam suratımın ortasına bir tokat yedim ki kocaman bir el tırnaklarını bile hissettim suratımda feryat figan kendimi dışarı attım halen unutamıyorum

............................................

eşimden boşandıktan sonra birgün camdan dışarı seyrediyorum çalıştığım yerde yağmur nasıl yağıyor dalmışım birden elinde bir çantayla amca geldi ama hiç ıslanmamıştı yeter artık sıyrıl şu durumdan herşeyin daha güzel olacağına inan dedi ve gitti adamın ıslanmadığınamı yoksa konuşmalarınımı düşünsem şaşırdım.

...................
bir gece uyandığımda kardeşimin odasında bir ışık gördüm hemen kalktık kardeşim yeni ameliyat olmuştu panikledim kapıya doğru hızla giderken odadan genç bir delikanlı çıktı ışık saçıyordu arkası bana dönüktü kafasını hafif arkaya doğru döndü baktı gülümsedi nereden hissettiysem benden önce 8 aylıkken doğmadan ölen sevgi beslediğim abim olduğunu hissettim aynen şunu dedim kardeşimi ziyarete gelmişş sonra kardeşime baktım ve gittim yattım

...........................

6.hissim çok kuvvetlidir daha delirmedim :51:

tsk ederim...evet enteresan olaylar aslında normal gibi ama o gün yapmayacağım birçok şeyi yaptım...kızımın gece rüyası mesela ki hiç kızım açık değildir kalkıp onu o an anlatmasına şok olduk......kızım şuan 8.5 yaşında iyi şükür...kitle büyükmüş ama iyi huylu olduğundan fazla zarar vermemiş hafif dengesinde problem vardı...şükür o da düzeldi...her yıl rutin kontrol var dengesine bakıyo mr falan...bu yıl ki kontrol geçen haftaydı gittik gayet iyi bu kadar sık kontrole gerek yok 1.5 yıl yapalım dedi...ameliyattan sonra artık bizde çıkma ihtimali neyse kızımdada o kadar..... rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...sana da hayırlı doğumlar...

sağol canım. Allah razı olsun. rabbim ailenize bu kötü günleri unuttursun, kızınızın sağlığıyla imtihan etmesin.

Biz de esimle evlendikten bi sure sonra çocuk istemeye basladik ama bu ay öteki ay derken geçti zaman.yine adet tarihimi beklerken iki gün geçmiş olduğunu farkettimve hemen test aldik evet ikinci çizgi cikmisti hamileydim nasil sevindik ama benim içimde nedense sebebsiz bir sıkıntı vardı.Esime kimseye söyleme sakın yarın bidaha tekrarlariz sonra doktora gideriz dedim.o gece rüyamda kucagimda çok güzel bi bebek gordum ama gözleri kapaliydi nasil sevdim optum kokladim gerçek gibi ama birden görünmez bir el çekip aldi o an gözlerini acik bana gülümsedi ve yukarıya doğru gözden kayboldu.Korkuyla uyandim karnimda bir agri hemen lavaboya kostum ve adet olduğumu gördüm.bebeğim daha tutunamadan birakmisti beni....bu olayın üstünden 5 ay kadar bir zaman geçmişti esinle alisveristen donuyorduk otobanda arabamiz bozuldu.Etrafta yerleşim yeri yok ama yolun ortasından yavru bir kedi sesi geliyor.Karanlıkta zar zor bulduk arabalardan zor kurtardık kim birakti ya da nasıl geldi bilmiyoruz.Hemen eve getirdik sütle yumurtayla besledik iki ay.Bana arkadaş olmuştu çocuk fikri aklima bile gelmemişti o sirada.Tüm günüm o sevimli kedimle gecıyordu.Yine o gece rüya gördüm.Rüyamda hamile bir kadın ve yaninda kediyle birlikte hastanede sıra bekliyordu o kadar kısa ve net görmüştüm.Sabah ruyami düşünürken adet günümun 5 gün geçtiğini farkettim.Hemen test yaptım evet hamileydim rüyamda görmüştüm yine:)))) Şükürler olsun yavrumuzu kucagimza aldık bir yasina girdi bile.Ama o kedicik benim uğurum oldu.Ve bunların hicbiri tesaduf degildi.Simdi kedimizi annem sahiplendi gittikçe seviyoruz:))

ben de şahit olduğum bişeyi anlatayım.
halam çok iyi bir kadındır. iyi niyetli merhametli. eniştemle çok severek evlendiler.
halam hep derdi ki benim eşim beni aldatmaz, aldatırsa boşarım.
işte büyük konuşmayacaksınız maalesef aldatıldı. üstelik 2 sene boyunca.
sonra neyse boşanmak istedi, evi terket defol dedi, eniştem hem halamı hem kuzenlerimi bırakmadı.
neyse zor hal barıştılar kızlar. iyilerdi. çok şükür dedik.
bir gün halamla oturuyoruz. annemlerle beraber. halam durup dururken gerildi, sinirlendi.
noldu dedik. ben dedi bi dışarı çıkıp gelicem. dedi.
tamam dedik napalım. kuzenler annem ben hayretle gönderdik.
halam bi süre sonra hem daha gergin hem daha üzgün geldi. peşinden de eniştem. ama eniştem halamdan korkusuna apartmandan içeri giremiyor.

her neyse.

kızlar araları iyi olmasına rağmen, ne telefon ne bişey halamın içine doğmuş. telefon olsa zaten sabahtan beri beraberiz görürdük. halamın cebi bile yoktu o dönem. durup dururken gerilmiş. içinden gelmiş resmen. atlamış arabaya herhangi bir otele gitmiş. diyor ki ben de kendime hala inanamıyorum.
istanbulda bin tane otel var. birine girmiş. gitmiş lobide eniştemle sevgilisini görmüş. tabi şok. hemen halamı görünce kalkmışlar tabi. onlarda aşırı şaşkın. halam sinirli rezillik çıkacak. hemen kapıya doğru gelmişler. halam diyoki sinirden ağzımda tükürük çıkmıyo suratlarına tükürmeye çalışıyorum yok.
kapıdaki görevliler halamı sakinleştiriyor. eniştem özürler diliyor. öteki kadın "benim hatrım için affet diyor". halam dövesi geliyor kadını. neyse zor hal orada bırakıyor onları. çıkıp geliyor eve. enişteme gelme sokağa adımını atma diyor. ama eniştem peşte.

ay o günü unutmam. eniştem telefon kabininden evi aryor. nolur geliyim. yalvarırım diyor. halam telefona bile çıkmıyor.

offf ya valla ne gerginlikti. adama çocukları bile öfkeli. ama böyle kedi yavrusu gibi ağlamaklı eve gelmeye çalışıyodu. herkes acıdı resmen. halam hariç.

o anı yaşamış gibi oldum.

o günden sonra zaten halamı evliya gibi gördük. ama halamın içine ne doğarsa o çıkıyor. birine bakıp iyi derse cidden iyi, kötü derse kötüdür. rüyaları da çıkar.
eşimle kavga ederiz ertesi gün halam arar. sizi rüyamda gördüm noldu diye sorar hep.

benim de başıma bi takım şeyler geliyor.

küçüklüğüm anneannemin yanında geçti..evi bahçeliydi ve evinin önünde tulumba vardı..

ben her gece uyku arasında o tulumbadan su çekildiğini duyardım..yıllarca..

aradan 25 yıl geçti ve kardeşimle bir gün konuşurken onun da o sesi uykusunun arasında duyduğunu öğrendim..
--------------------

13 yıl önce bi akrabamın evinde kalıyordum. onun da benimle yaşıt kızı vardı.sürekli beni üzerdi. fitne , fesat .

arkamdan konuşurdu. ben hep duyardım, hiç cevap vermezdim. o zaman .bir sevgilim vardı.. sevgilimin farklı bi mezhebi olduğunu söyleyip akrabalarımı ayağa
kaldırmıştı..
ben "öyle değil yanlış biliyorsunuz " desem bile kimse bana inanmadı..ben de o kadar insanla uğraşmamak için sustum..ama ruhum acıyordu artık.onlarla mücadele edemiyordum.8 ay süren bi süreçti. beni kimse dinmiyordu..herkes inanmak istediğine inanıyordu.

sonunda akrabalarım sevgilimden ayrılmam için diretti..şart koştu..baskı kurdu ve ayırdılar.

aylar geçiyordu benim ruhum acıyordu. her gün acı artarak üst üste biniyordu sanki..

Sevgilim ayaklarına kadar gelmişti 14 saat yol kat edip,büyüklerimizle konuşmak kendini anlatmak istedi...ama büyüklerimiz onunla konuşmak yerine saklandı , beni de arka kapıdan kaçırdılar..bu kişiler annem ve babamlar değildi üstelik..

Neyse bi akşam yaşıtım olan akrabam yan karyolada uyudu..uyurken de " oh iyi oldu , ayrıldınız. Hem bak ne çabuk unuttun.Senden hiç beklemiyordum unutmanı " dedi.:53::53::53::53:

cevap vermedim.onunla uğraşamayacak kadar yorgun bi ruhum olmuştu artık..tükenmişliğin dibindeydim.

gece sanıyorum 4 olmuştu ben uyuyamamıştım..4 saat yatakta dönüp durmuştum ama uyuyamamıştım. hem ayırmıştı hem mutluydu üzüntümle. lafının üstüne bi de horul horul uyuyordu yanımda.

içimden "beni uyutmadı , o da kabus görsün ki o da uyumasın " dedim içimden.

bu cümleyi içimden geçirmemle birlikte yanımdaki yataktan ismimi bağırarak fırladı.3 kez ismimi söyledi..korkuyla.

Ben şok oldum.:53::53::53:

kalktım yatırdım yatağına.."tamam bir şey yok uyu "dedim.gözleri boş bakıyordu . ben de korktum olan bitene.

ben o sevgilimle evliyim şimdi. Rabbim iyinin yanında her zaman..Kalbi temiz olanın..

var böyle garip olaylar hayatımda.

Son düzenleme:
Başka yok mu????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bütün sayfaları okudum ve okurken de şaşırdığım konular oldu. İnsanlar birbirine benzer ne çok şey yaşamış dedim. Mesela bi kaç defa okudum ayrı ayrı arkadaşın anlatığı olay , bende küçükken bahçeli bir evde büyüdüm bahçemiz de çeşme vardı , bir gece uyuyamadım o çeşmeden sabaha kadar su çekti birileri mırıl mırıl konuşmalarını hiç unutmam.

Konuyu taşıyorum ama dini, doğa üstü, insanları etkileyecek, korkutacak şeyler paylaşılırsa kapatırım, şimdiden söyleyeyim, sonra neden kapandı demeyin çünkü bazı insanlar gerçekten çok korkuyor ve etkileniyor, lütfen buna hassasiyet göstererek yazın başınızdan geçenleri:34:
eevet mesela bu benim ama konu çok hoşuma gtitti:46: kapanmadığına sevindim:16:

walla kızlar daha sabah yaşadım bu olayı... bugün oruç tutuyoruz..Ramazandan dolayı çok yoğun değiliz...iş arkadasımla magazanın alt katına indik birazcık uyuyalım diye düşündük...1 saat uyumuşuz...bi gözlerimi açtım arkadasım kalk kalk müsteri geliyor dedi tabi hemen toplandım...kadın koltuk takımlarına bakıyor..2 kızda başında bekliyoruz:)))
konuştu konuştu pazarlık yaptı v.s sonra demez mi..bebek nereye gitti???
burda bebek yoktu ki dedik..ee koltuğun üstünde uyuyan bebek vardı yukarı mı çıkardını dedi:))) biz yok diyoruz kadın var diyor..sonra hayal gördüm sanırım dedi... yalnız gayet aklı basında bi insandı...sabah sabah böle bi olay yaşadık

Kızlar daha az önce yaşadım. Ben bu yaz çalışmak için is bakıyorum birkaç yere numarami birakmistim. Dun gece bi rüya gördüm bi is yerinden beni ariyolardi çalışır misiniz diye bende is buldum diyodum bulduğum isin ne olduğunu da soyluyodum. Az önce otelden aradılar garsonluk için çalışır misiniz diye, ben soktayim ve ruyamdaki gibi cevap vereyim dedim belki daha iyi bir is çıkar başka yerden çağırırlar bu bi isarettir diye sizce doğru mu yapmisimdir?

Kızlar daha az önce yaşadım. Ben bu yaz çalışmak için is bakıyorum birkaç yere numarami birakmistim. Dun gece bi rüya gördüm bi is yerinden beni ariyolardi çalışır misiniz diye bende is buldum diyodum bulduğum isin ne olduğunu da soyluyodum. Az önce otelden aradılar garsonluk için çalışır misiniz diye, ben soktayim ve ruyamdaki gibi cevap vereyim dedim belki daha iyi bir is çıkar başka yerden çağırırlar bu bi isarettir diye sizce doğru mu yapmisimdir?

keşke işi kabul etseydin...eğer daha iyi bi iş çıkarsa o işi bırakıp diğerine başlardın...böylece risk almamış olurdun:27::27::27:

walla kızlar daha sabah yaşadım bu olayı... bugün oruç tutuyoruz..Ramazandan dolayı çok yoğun değiliz...iş arkadasımla magazanın alt katına indik birazcık uyuyalım diye düşündük...1 saat uyumuşuz...bi gözlerimi açtım arkadasım kalk kalk müsteri geliyor dedi tabi hemen toplandım...kadın koltuk takımlarına bakıyor..2 kızda başında bekliyoruz:)))
burda bebek yoktu ki dedik..ee koltuğun üstünde uyuyan bebek vardı yukarı mı çıkardını dedi:))) biz yok diyoruz kadın var diyor..sonra hayal gördüm sanırım dedi... yalnız gayet aklı basında bi insandı...sabah sabah böle bi olay yaşadık

sizin koltuk takımları bebek gibiymiş :60: :60:

keşke işi kabul etseydin...eğer daha iyi bi iş çıkarsa o işi bırakıp diğerine başlardın...böylece risk almamış olurdun:27::27::27:

Yok birakamazdim otelde garsonluk işi bu bir iki gun çalışıp gidiyrm desem adam arkamdan ne küfürler ederdi ayıp olurdu bende rüyamda öyle oldu madem simdi de öyle konusiyim dedim belki bi işarettir diye belki istediğim is olur oradan aramalarını bekliyrm çünkü

tüylerim ürperdi, kamera yok sanırım dimi?

Bnde anlatayım bitane korkunç deil ama gercek oldu bn esimle tanışmadan önce rüyamda gördüm rüyada bembayaz bi araba esim beyaz bi takım giymiş araba dügün arabası bn sasırıyorum bn kimseyi sevmiyorumki evleneyim diorum sonra bana bir ses garip bi ses senin yazın bu diyor eşin bu dior ama adamı tanımıyorumki sonra neyse bn uyandım bayada şaşkınıım hayırlara gitsin dedim neyse gel zaman git zaman eşim annemin kuzeni ve bn tanımıyodum görüşmüyolardı çünkü iiyi degildiler ailecek bi şekilde denk geldim ve gördügümde şok oldum ve sonra bi kaç kere daha denk geldik ama içimden diorum bu iş olmaz ailelerde sıkıntı var olucak gibide deildi sevgilisi vardı sözlü gibi bişeydi sonra bn tekrar rüya gördüm ve bi ses bu senin yazın engel olamazsın dior bn diorum olmaz evlenicek o sonra bana o ses ewt seninle ewlenicek dior sonra uyandım aradan bi hafta gecti ve onun ayrıldıgını ögrendim bi şekilde baydır sevmiyormuş kız bırakmıyomuş peşini falan filan sonra aradan 2 ay kadar gecti ramazanda denk geldik iftara ve sigara içmeye cıktık iftardan sonra egildi kulagıma banden kaçamazsın rüyamda seni gördüm 6 ay önce ve hep görüyorum ve bn sana aşık oldum dedi bnle aynı tairhte aynı akşam görmüş rüyayı bn sok oldumm necegimi sasırdım tabi zamanla sevgili olduk sonrada evlendik uzun oldu biraz galiba😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

sizin olayınızdan çok etkilendim ben ya

alt katta yok:(:( önce dedi ki bebek sizin mi...bizzde tabi ne bebeği ikimizde bekarız:52: bebek nereye gitti dedi...biz böyle:53::53:

Allah Allah, hayır olsun ya..... o kadar emin olmasa ısrarla sormaz herhalde, ve ya hasta sizofren olsa, siz yoktu bebek dediğinizde, kendını kotu hısseder, yanlıs gormusum demezdı rahatca dıye dusunuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X