Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de ortaokuldayken erkek kardeşimle aynı odada uyurdum... birden uykumda bir sıkışma hissettim...uyandım..üzerimde bir yük..bağıramıorum,hareket edemiyorum... kardeşime döndüm baktım uyuyor...hava hafif aydınlık...odanın içini görüyorum ve gözlerim açık... bilidğimiz karabasan olayı yani... daha önce de başıma geldiği için dualar okudum... ama tabii korkuorum..birden kalktı gitti üzerimden o his... ve odanın kapısı açıldı.. ben korkuyla yatakta doğruldum... bi baktım babam..siyah bir pijama giymiş... hiçbişey söylemeden bana baktı uzun uzun... ben de ona baktım... biraz da rahatladım tabi babamı görünce...sabah ezanı okunmaya başladı o an ve babam da kapıyı kapatıp gitti...

sonradan kafama dank etti... bir kere babam sabah ezanı vakti beni yatakta korku içinde oturmuş görse mal mal bakmaz, kızım ne oldu hayırdır diye bir sorardı.....

ikincisi de babamın siyah bir pijamasıı yoktu:53:

Sonradan babana sormadin mi hic niye odama geldin diye anlatsaydin keske

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Iyilik yap denize at" dememisler bosuna :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Valla ben bilmem hayatta kimseye güvenmem,gelen kişinin ufak kızı taciz amaçlı gelmediğini nereden bileceğim , yakalandığın da efendim ben yardım amaçlı eve giriyordum deyip kendini aklamaya çalışacağını ?
Çok çok iyi olmuş bu konu , insanlar esrarengiz süsü verip çok kişiyi dolandırıyor , bu şekil de olanlar da anlatsınlar.

Son düzenleme:
bir kız arkadaşım vardı ..allah rahmet eylesin onu tanıdıktan kısa bir süre sonra vefat etti
birde onun siyah bir kedisi vardı..o kedi bir kez bana yaklaştı ve nefesim kesildi resmen..
ben siyah kedilerin uğursuzluğuna inanmazdım ama o kedinin bana verdiği negativi anlatamam..
kızı hatırladıkça kediyi ve ölüm aklıma gelir...kısaca siyah kediyi ölüm diye kodlamışım sanırım beynimde
bundan 8ay önce bu eve taşındığımızda daha 2aylık siyah bir kedi bir bebek ayakkabılarımın üstüne çıkmış miyavladı
çok tatlıydı,ama acelemiz vardı çarşıya gitmemiz gerekti ilgilenemedim..kediyi sevdim ama o korku o ağırlığı yine hissettim
dün sabah eşim...evden çıkmış ,apartmanın önünde yine aynı şekilde 2aylık bir siyah kedi görüp eve getiriyor
çookkkk tatlıdııı çookk ama nerdeyse ağliycaktım beni onla sakın evde yalnız bırakma diye

neyse az yemek verdik sonra gitti annesinin yanına bıraktı geri..
yine o korkuyu o ağırlığı hissettim..ölümü hissettim...yoksa tesadüf mü..?
aklım çok karışık....dahada ilginç olan bu kedilerin aynı beyaz bir beneği olduğu...

Siyah kediler hristiyanlıktan bile önce uğursuzluk sayılırdı. Siyah kedileri cadılar diye yakmışlardır hatta hristiyanlıkta bile bu batıl inanç devam etmiştir. Ama bizim dinimizdr asla böyle bir yoktur uğursuzluk diye birşeyi kabul etmez geçenlerde çok güldüm biri Mustafa karataşa soruyor siyah bir kedi geçti önümden bir anlamı var mı diye? Hoca da dediki ya hayvanın aklında birşey vardır yoluna gidiyordur. Uğursuzluğu kendinize değilde küçücük hayvana ne yüklüyorsunuz. En yakın böyle cümleler kurmuştu.
Siyah kediler ya simsiyah olur ya da beyaz benekli olur zaten.
Siyah kedilerle ilgili endişeleriniz olmasın hiç ben besliyorum koyunkoyuna yatıyoruz öyle tatlılarki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de ortaokuldayken erkek kardeşimle aynı odada uyurdum... birden uykumda bir sıkışma hissettim...uyandım..üzerimde bir yük..bağıramıorum,hareket edemiyorum... kardeşime döndüm baktım uyuyor...hava hafif aydınlık...odanın içini görüyorum ve gözlerim açık... bilidğimiz karabasan olayı yani... daha önce de başıma geldiği için dualar okudum... ama tabii korkuorum..birden kalktı gitti üzerimden o his... ve odanın kapısı açıldı.. ben korkuyla yatakta doğruldum... bi baktım babam..siyah bir pijama giymiş... hiçbişey söylemeden bana baktı uzun uzun... ben de ona baktım... biraz da rahatladım tabi babamı görünce...sabah ezanı okunmaya başladı o an ve babam da kapıyı kapatıp gitti...

sonradan kafama dank etti... bir kere babam sabah ezanı vakti beni yatakta korku içinde oturmuş görse mal mal bakmaz, kızım ne oldu hayırdır diye bir sorardı.....

ikincisi de babamın siyah bir pijamasıı yoktu:53:

az sonra duşa gireceğim, genelde yatmadan önce yıkanırım çünkü. normalde pek korkmam bu tür konularda ama nedense tırstım şimdi :18: bana karabasan en son 15-16 yaşlarındayken gelmişti. uyku felci açıklamasını öğrendikten sonra hiç gelmedi... ama bu olay çok enteresan.

Konu acildigindan beri her gece yazilanlari okuyorum korkmaktan cok huzur doluyor sanki icim.ben de yasadigim bir olayi anlatmak istiyorum.iki yil once universitedeyken gunduz okuldan gelip uyurdum.o siralar canim ananeme kanser teshisi konmustu:( evde kimse yoktu yatagimda yatiyordum oylece tavana dikmisim gozlerimi.sonra uykuyla uyaniklik arasi bir baktim yatagimin ucunda ananem var yazarken bile urperiyorum o zaman da usumustum.gulumsuyordu bana ustumu ortmeye gelmis.o kadar etkilenmistim ki cok aglamistim o olaydan sonra...allah herkese saglik sihhat versin..

Ağlaya ağlaya okudum..
:5::5::5:
Rabbim oğluşunuzu size bağışlasın derdini göstermesin inşallah:5:

Allah razı olsun Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yasadıgım olay esrarengız degıl ama ılgınc kısmına daha cok uygun ama yazmak ıstedım

15 16 yaslarındayım bızım mahalleye cok yakın bı akrabamız tasındı gunduz yardıma gıttık annem aksam yemegı ıcınde yemek yapıp getırelım dedı ev sahıbıne onlarda mercımeklı pılav yapın demıstı. annem benı eve gonderdı mercımegı hasla soganı kavur ben gelrım dıye ben eve gıttım soyledıklerını yaptım annemı beklıyorum pılavı yapsın dıye bekle bekle yok. cocukluk ıste dedımkı pılavıda yapayım annem gelınce mutlu olsun neyse pılavı yaptım annem geldı bende gayet keyıfle anneme pılavı yaptıgımı soyledım cok mutlu olacak dusuncesıyle annem bana nasıl beddua etmeye basladı ölmemle , güngörmememle ılgılı ama nasıl beddualar okadar uzuldum okadar kırıldımkı ben gayet ıyı nıyetımle pılavı yapmıstım. neyse bıde cacık yap

yasadıgım olay esrarengız degıl ama ılgınc kısmına daha cok uygun ama yazmak ıstedım

15 16 yaslarındayım bızım mahalleye cok yakın bı akrabamız tasındı gunduz yardıma gıttık annem aksam yemegı ıcınde yemek yapıp getırelım dedı ev sahıbıne onlarda mercımeklı pılav yapın demıstı. annem benı eve gonderdı mercımegı hasla soganı kavur ben gelrım dıye ben eve gıttım soyledıklerını yaptım annemı beklıyorum pılavı yapsın dıye bekle bekle yok. cocukluk ıste dedımkı pılavıda yapayım annem gelınce mutlu olsun neyse pılavı yaptım annem geldı bende gayet keyıfle anneme pılavı yaptıgımı soyledım cok mutlu olacak dusuncesıyle annem bana nasıl beddua etmeye basladı ölmemle , güngörmememle ılgılı ama nasıl beddualar okadar uzuldum okadar kırıldımkı ben gayet ıyı nıyetımle pılavı yapmıstım. neyse bıde cacık yaptım cıktık gıdıyoruz benım elımde cacık annemın elınde pılav ben sokaga cıktım annemde elınde pılav tenceresıyle bahce kapısını kapatmaya calısırken sen pılav tenceresı ters bı sekılde yere dus tencere pılavla beraber yerde bende anneme dedım sen bana okadar beddua edersen boyle olur dıye tabı sus falan dedı pılavı usttekılerı topladı kasıkla yarısıda yerde kaldı ( annem bı acıklama yapması ama tahmınım pılavı az yaptıgımı dusunerek bana okadar beddua ettı) bız gıttık yemek yendı hıc unutmam bır tabak artmıstı bıle pılav ılahı adalet ıste okadar gereksız beddualr soyledı sonrası ne yasadı

Yillar once evdeki herkes uyuyor bende gecenin 3u pc basindayim neyse uykum geldi pcyi kapattim yan taraftaki kendi odama gidicem isigi kapattim bi baktim mutfaktan bembeyaz biri bana dogru geliyor ben sok oldum kaldim oyle geldi uyudugum odaya girdi isigi yaktim yoktu sonra ben o korkuyla nasil uyudum bilmiyorum.
Sabah annemlere anlatinca babannemde binanin altinda onemli bir zatin mezari varmis o gelmistir dedi gittik arastirdik gercekten varmis oyle biri.bide bizim wcler onun yattigi yere bakiyor rahatsiz oldugu icin geliyormus gozukuyormus...

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Yillar once evdeki herkes uyuyor bende gecenin 3u pc basindayim neyse uykum geldi pcyi kapattim yan taraftaki kendi odama gidicem isigi kapattim bi baktim mutfaktan bembeyaz biri bana dogru geliyor ben sok oldum kaldim oyle geldi uyudugum odaya girdi isigi yaktim yoktu sonra ben o korkuyla nasil uyudum bilmiyorum.
Sabah annemlere anlatinca babannemde binanin altinda onemli bir zatin mezari varmis o gelmistir dedi gittik arastirdik gercekten varmis oyle biri.bide bizim wcler onun yattigi yere bakiyor rahatsiz oldugu icin geliyormus gozukuyormus...

Eyvahlar olsun o evde nasil yasamaya devam ediyorsunuz.surekli gorunmuyormu :18:

bir tane daha anlatayım ben :
beni anneannem büyüttü belli yaşa kadar..Annemden daha çok onu sevdim.
yaz tatillerinde falan hep gittim onda kaldım
sonra anneannem hasta oldu..yaşlılık.
..telefonda konuştuk aylarca anneannemle..onunla konuşamazsam dayılarımdan haber alıyorum. gidemiyorum da yeni hamileyim ve hamileliğim sıkıntılı...ona uzaklığım otobusle 9 saat..
aradan zaman geçti,7 aylık hamileydim bi akşam anneannemin evinin önünde gördüm kendimi rüyamda 3,5 yıl evvel ..tek katlı bir köy evi..
ki hiç görmemiştim bu zamana kadar anneannemle ilgili bir rüya.
rüyamda geceydi.. saat sabaha karşı 4 -5 gibi..etraf zindan gibi.
elimde bir bavul..dayımların 2 tanesi yanımda,,herkes üzgün yere bakıyor.."yine gel , burası senin evin "diyorlar.ben cevap vermiyorum.üzgünüm.susuyorum.
onlar da susuyor ve dikilmeye devam ediyoruz orda..uzun uzun..sanki saatlerce..

uyandım tabi .sabah saatin 5 "i

Anneannem iyi mi ki diye aramak istedim..ama saat uygun değildi arayamadım..
sabah olsun diye bekledim..
ve aradım.
dayım açtı .dedim "anneannem iyi mi, rüyamda gördüm o yüzden bu kadar erken aradım.,"
"başımız sağılsun annem sizlere ömür, bu sabah buldum yatağında ,"dedi.

sonra öğrendim ki anneannem benim rüyayı gördüğüm saatlerde vefat etmiş..bana malum olmuş..emeği çoktur bende..Yemedi yedirdi, içmedi içirdi ..mekanı cennet olsun inşallah.

Son düzenleme:
ben de bu konuyu anlatıp anlatmamak arasında cok kaldım ama anlatmaya karar verdım.

yıne kucukken her gece ruyamda canan bıye bır kız cocugu goruyorum ama ıstısnasız sureklı ben o zamanlar okula bıle gıtmıyorum.

hanı fılmlerde yamyamları anlatırlar ya kazanda bırı herkes etrafında donup durur pişirirler gibi, ellerinde bir seylere vururlar, ben sureklı o kızı goruyorum, ben olmedım benı canlı gomduler dıyor, benı yaktılar dıyor bana...

uzun sure sureklı bu kızı gordum, yuzu hala dun gıbı aklımda.

anlatıyorum herkese, film izlemişsizndir aklında kalmıstır vs dıye kımsenın aklına bır sey gelmıyor.... ssonra bız arkadaslarla oynarken baya gıtmısız taaa bir köye ama evi bulamıyoruz, gittikçe gitmişiz cocukluk ıste....

bir mezarlık gorduk, birkaç kişiden olusuyordu, ismi : canan aile mezarlıgı..... bir tanede küçük mezar vardı,ismi canan olan..... ben cok etkılendım o an aklıma ruyam geldı...... sonra baya dolasa dolasa yanımızda buyuk bır ablada vardı, geç saatte bulabıldık evı.....( yediğimiz fırcaları anlatmaya gerek duymadım, anlamıssınızdır şiddetini:))

ben bunu anlattım, sonradan anneannemın aklına geldı, bir kız varmıs o köyde, ısmı canan. annesı hayvanlara yiyecek hazırlıyormus kazanda (bizim orda yal derler.) bu kızda oynarken ıcıne dusuyor, hem boguluyor hem yanıyor..... taa ben dogmadan olmus olay..... kız aynı ruyamdakı gıbı sarısın uzun ve kıvırcık saclı cok guzelmıs, 5 yaslarında olmus olay, gordugum ruyadakı kız da aynıydı.....

sonra sanırım acıklıga kavustugundan mı nedır, bir daha görmedim ama hala bu yasımdayım, o ruyanın etkısı uzerımdedır.

Son düzenleme:
kızlar hepsini erinmeden teker teker okudum benim ve çevremin başındanda öyle ilginç olaylar geçti ki bazıları gerçekten açıklanamayacak boyutta konu kapanmazsa teker teker yazacağım öncelikle kardeşim ve benim başımdan geçen bir olayı anltayım ogün kardeşim rüyasında arkadaşlarıyla beraber karşıda aslanla köpek arası bir hayvan görüyor bana saldıracak ama birşey engelliyor diyor ama nasıl parçalayacak sonra koparıyor zincirlerini üzerime atlıyor gözlerimin içine bakarak ben kalktım sen daha kalkmadın mı diye sinirli bir şekilde baktı diyor çocuk bi uyanıyor ki ezan okunmaya başlamış ogünden beri etkisinden kurtulamadı aynı şekilde geçenlerde sabaha karşı dışarıdan sanki bir kadın bağıra bağıra ağlıyor direk bizim camın altında gibi okadar net geliyor ki ama tam kadın sesi de değil eşimde uyandı yankılanıyor heryer korkudan kalkıp cama bakamadık sonra birden ezan okunmaya başladı eşim besmele çekip dışarı baktı ne kadın ne bir köpek ne bir canlı kimse yok ve bu ses ezan bitene kadar devam etti komşulara sordum bizden başka kimse duymamış o sesi namaza kalktıkları halde çok etkilendik gerçekten

Eyvahlar olsun o evde nasil yasamaya devam ediyorsunuz.surekli gorunmuyormu :18:

Ne sen sor ne ben soylim aile binasi oldugu icin kimse adimini atmiyor ama korkunca bidaha gorunmezmis bana.
Ya ben korkmiyim diye boylr bisey uydurdular yada gercek hic bilmiyorum ama yasiyorum :)

hadi bende anlatayım ..
8 yıl önce babamı kaybettim,kanser hastasıydı.
O beklediğimiz son geldi bir akşam üstü bizi buldu.
Babamı evden götürdüler,yakınlarımız herkes bizde.
Gece yarısı oldu artık uyuya kalmışım bir köşede sonra birden çok güzel bir kokuyla uyandım.
Yengem oturuyordu yanımda , yenge ne güzel kokuyor değil mi dedim.
Ne kokuyorki dedi mutfakta helva yapmıyor mu biri , birde gül kokuyor bu oda dedim .
O anda annem geldi oda aynı kokuyla önce mutfağa sonra bizim olduğumuz odaya gelmiş.
Bu kokuyu sabaha kadar sadece annem ve ben hissettik ağlayarak babam burda biliyorum dediğimi hatırlıyorum.
Çok etkilenmiştim , inşAllah gül kokulu Peygamberimize komşu gitmiştir benim nur yüzlü babam :50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back