Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ama yok istemiyorum yaaa azcık ip ucu alsak üç harfliler ile ilgili sanırım öyleyse lüzum yok merak bile etmeyelimm:18::18::18::18:

Zaten evime yeni taşındım üç haftalık evliyim geceleri korkuyorum, sanki gözümü açınca odada birini görücekmişim gibi geliyor. Temiz yatıyorum ilişkiden sonra duş alıyorum dua okuyorum ama yok :50: Evlenmedne önce sıkıntılı günler geçirdim ailevi sorunlar oldu. Sanırım sinirlerim bozuk :53:

Arkadaşlar, özellikle hayırsever PembeLokum :) 38.sayfaya kadar FS2011 de dahıl ısteyene gonderdım, şimdi veda zamanı:43::43:
aranızda anlasın,bölüşün :52::52::52::52::52::52::52:

şaka bır yana sımdı gidiyorum, görüşürüz...

Zaten evime yeni taşındım üç haftalık evliyim geceleri korkuyorum, sanki gözümü açınca odada birini görücekmişim gibi geliyor. Temiz yatıyorum ilişkiden sonra duş alıyorum dua okuyorum ama yok :50: Evlenmedne önce sıkıntılı günler geçirdim ailevi sorunlar oldu. Sanırım sinirlerim bozuk :53:

bingo. üç harfli.

boşver ya biz okumayalım sonra korkarım ben valla zaten hep tırsmışımdır öyle hikayelerden:((

fs2011 nasıl okudun yaa anneeeeeeeeeeeeeeee:52::52:

Temmuz attı mı mesajı? Ben de istiyorum bu mesajın kopyasını. Bana gelince isteyenlere gönderme için yardımcı da olurum.

Konuyu nereye acacagimi bilemedim yönetim uygun yere taşır muhakkak ve böyle bir konu açmak yasak mı onu da bilmiyorum. Büyüyen falan bahsedilmezse yasak olmaz herhalde. Ben yine de şansımı deneyeyim.
Evet basimizdan geçen ilginç olayları burada anlatabiliriz. Ilk ben başlayayım o zaman.

2 yıl önce anneler gününde anneme hediye almak için dışarı cikmistim ve yanımda sadece 10 kuruş bozuk var. Diğerleri hep yüksek miktarlar. Ben dilencileri asla geri çevirmem. Yaşlı beli bükük fakat yüzünde müthiş bir nur olan dilenci bir kadın beni durdurup kızım Allah rızası için dedi. Ama ben nasıl mahçup olmuşum nasıl utanıyorum, şey teyze ya bozuk yok yani 10 kuruş var yani teyze diyorum çok mahcubum ama verdim yine de ve tam gidiyordum ki kadın kolumdan tutup beni kendine çekti ve gözlerime derin derin bakıp 'Allah ne muradın varsa versin, Allah seni bağışlasin, Allah razı olsun senden, 'gibi bir sürü ama bir sürü dua etti o 10 kuruş için. Sonra tekrar baktığımda teyzenin yerinde yeller esiyordu. Ve ben bi kaç gün etkisinden kurtulamamistim...

( Ayrıca lütfen konu polemige dönüşmesin.. )

Selametle... ;-)

Canım senin olayına benzer br olayda ben yaşadım. Bundan 2yıl öncesi kadardı sanırım. iş yerine gitmek için metroya indim gişeye yönelcem bi tane teyze sırtındada yükü var (bohcacıların yükü gibi) biraz kiloluydu ,bana dedi kızım bana bilet alır mısın bende alırım tabii teyze dedim dua etti parasını verdi bileti aldım verdim teyzeye 5 yada 10 kuruş artmış ben farkında değilim görevli bana seslendi para üstü diye arkamı dönüp parayı almamla teyze yok ortada parasını vermek için koştur koştur aşağı indim yok hatta metronun geldiği alanı turladım metro gelmeden yok yani bulamadım O kadar hızla inmiş olamaz aşağı mesafemiz 7 8 adım falan dı:53::53:

Ben palyaçolardan kendimi bildim bileli abartılı bi şekilde korkar ve nefret ederim. Küçükken bi gün annem bakkala gitmişti sanırım ben de evdeydim tek başıma. Ayyy oturduğum odanın kapısı aralık sanki bana ordan lanet bi palyaço bakıp bakıp kaçıyodu beyaz suratı koca kırmızı ağzıylaaa :( hala gözümün önünde o sahneee :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X