- 19 Ocak 2014
- 176
- 18
- 118
- 31
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Banada yazin yaaa oldum meraktaaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gönderdimm :18:
Simdi geldi tesekkur ederim soktayim ya ama korkmamak icin kendimi kandiriyorum yok oyle bisi yok die die![]()
koylerde insan cok az evler az, issiz sesiz yerler acaba bu yuzden mi,,, yada kucuk yerler oldugu icin bi olay hemen duyuluyor...5 milyon nufuslu sehirde ben surda uc harfli görsem kimin umrunda olacak![]()
Ve bir hikaye daha anonim ama bu , iki elti sabahları tarlaya giderlermiş bir gece uyandırıyor eltisi bunu hadi gidiyoruz diye , kalkıp çıkıyor yola çağıran kişiyle,yolda neden nasıl farkediyor ki ay tepe de gece gece ne tarlası diye anlıyor tabi , evde bir şey unuttum deyip geri dönüyor eve girer girmez besmele ile evde ki herkesin suratına zeytinyağı sürüp yatıyor.
Biraz sonra çağıran kişi geri dönüp evde ki bütün yüzleri elliyor yokluyor tanıyamıyor çağırdığı kişiyi,çıkıp gidiyor.
Derler ki zeytinyağı sürüldüğün de anlamazmış kim olduğunu,işte bu hikaye beni çook etkiler :18::18::18::18::18:
koylerde insan cok az evler az, issiz sesiz yerler acaba bu yuzden mi,,, yada kucuk yerler oldugu icin bi olay hemen duyuluyor...5 milyon nufuslu sehirde uc harfli görsem kimin umrunda olacak![]()
Ne diyorsunnn tırstımm gene
Gece okumayacagim diyorum yine okuyorum yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aklıma komik bir anim geldi kızlar ilk yasadigimda çok korkmuştum simdi çok guluyorum. Bizim evin girişinde önce salon vardır salonun solunda benim odam ve yatak odası var, karşıda kapı ve kapının arkasında küçük hol, holun sağında tuvalet solunda mutfak karşıda da banyo vardir. banyoya girince direk karşında ayna var dolayısıyle arkada ne var ne yok görünüyor arkadaki kapı açık olunca salonda görünüyor. neyse bi gece uykudan uyandım tuvalete gittim çıktım banyoya geçtim elimi yikiycam. önce aynaya baktım yüzüme sonra kafami egdim muslukta ekimi yikiyorum, sonra kafami bi kaldırdım aynada bembeyaz kiyafetli saçı başı dağılmış ağzı içe çökmüş korkunç bi kadın o an onu gormemle arkama dönmem bir oldu kalbim nasıl atiyo öyle bir korktum ki titriyorum meğer annem de tuvalete kalkmış holde dikiliyo kendine gelememis bir de takma dislerini cikarmis ama tipini anlatamam size öyle bir korkunçtu ki onun yüzünden olecektim oracikta simdi komik geliyor ama o an yaşadığım korkuyu anlatamam :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okudukça köy konuları anlatıldıkça benim de aklıma gelmeye başladı .
Ananemin anlattığına göre genç kızlığın da bu olay makedonya da geçiyor , hanımı ölen bir adam ikinci kez evleniyor , evlendiği dönem evin bacasından içine dışkı ile pisletilmiş tabaklar atılmaya başlıyor artık nasıl bir baca ise ,tavana vurmalar gelen kadını korkutmalar, en son anlıyorlar ki ilk eşi yapıyormuş, gümüş düğmelerle adam vuruyor kadını ,bir daha gelmiyor,gümüş düğmenin gizemi nedir bilmiyorum , ne tür bir varlıktı onu da anlayamadım .
Bu olaydan bağımsız dedemin de bizzat yaşadığını idda ettiği bir hikaye bana gerçekten bu tür olayların köyler de daha çok yaşandığını gösteriyor.