Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla hiç dikkat etmedim.ama kafayı bişeye çok takıyorum ondandır belkide :44::44:

İste çok korkunca çok düşününce ondan oluyodir kendini rahat bırak bence dusunmemeye çalış bi de hani duanın seni koruduğuna inaniyosun o yüzden boyle bisey artik oiyodur diye dusunuyrm insan neye inanirsa o gelir başına sonuçta sen rahat olmaya bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay evleniyim artik ya ben de kocisle yatmak istiyorum :D :D :D siz boyle konuşunca aklıma geliyor :D

Hani o bölge ağdalı olmasa yine aşık olurlar mi onu merak ettim gece gece sacmaladim ama.aklıma bazen boyle ilginç sorular geliyor kafamda deli sorular :)

Aggahahahha ay çok tatlIsın canım ya :)) güldürdün valla :)) ya aslına bakarsan yani insan gibi düşününce istediği kadar temiz olsun o tarafa bakınca kimse aşık olmaz bence :)) ama onlar farklIlar :) onlara sormak lazım dicemde bir şekilde bu soruyu bana yanıtlanamalrından çekiniyorum :))

Bu gece sabahlicaz herhalde ben uyuyamiycaam ya da kardeşimi alırım yanıma öyle yatarim :D

İste çok korkunca çok düşününce ondan oluyodir kendini rahat bırak bence dusunmemeye çalış bi de hani duanın seni koruduğuna inaniyosun o yüzden boyle bisey artik oiyodur diye dusunuyrm insan neye inanirsa o gelir başına sonuçta sen rahat olmaya bak

ewet canım son zamanlarda rahatım zaten allaha şükür.allah ım korur beni ve inananları diyorum ve fasla bişi düşünmeden uyuyorum :))

Aggahahahha ay çok tatlIsın canım ya :)) güldürdün valla :)) ya aslına bakarsan yani insan gibi düşününce istediği kadar temiz olsun o tarafa bakınca kimse aşık olmaz bence :)) ama onlar farklIlar :) onlara sormak lazım dicemde bir şekilde bu soruyu bana yanıtlanamalrından çekiniyorum :))

Göğüs neyse de bikini bölgesi bence hic hoş birşey degil garip bi bölge ne bileyim :D erkekler nasıl seviyo anlamiyrm görünce nasıl istekleri kacmiyo ben erkek olsam gey olurdum heralde :P :D (azıcık konuyu saptiralim korkudan kimse uyuyamiycak :D )

hahaha :)))) bu nasil hayat arkadas...korkunca sarilacak bir koca bile yok....aynen aynen :))))

Evet yaa nerde bizim kocislerimizzz biz de istiyoruuzz simdi ben kardeşime sarılıp yatcam hayat mi bu :D :D :D

Göğüs neyse de bikini bölgesi bence hic hoş birşey degil garip bi bölge ne bileyim :D erkekler nasıl seviyo anlamiyrm görünce nasıl istekleri kacmiyo ben erkek olsam gey olurdum heralde :P :D (azıcık konuyu saptiralim korkudan kimse uyuyamiycak :D )

Ay bazen bakIyorum kendime ama göğüste bana çekici gelmiyor ya :D cidden anlamıyorum nasil güzel gözüküyor onlara ??bu arada bi itirafta buluncam o tarafın erkeklere çekici geldiğini yeni öğrenmiş bulunuyorum :D ben göğüs kalca ince bel bbacak falan biliyodum da o tarafın sadce bir arac olduğuni sanIyodum :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X