Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben karabasana inanmıyorum, bi yazı okumuştum Çinlilerde de karabasan olayı varmış onlar üstlerine basan şeyin cekikgozlu kısa boylu korkunç birşey olduğunu soyluyolarnis, bizde de karabasani gördüm diyen insanlar oluyor onlar çekik gözlü demiyor ama. Tamamen bilinç altı meselesi bence, insan uykuda kirlenir bazen yavaş yavaş uyansa da o hal devam eder özellikle sırtüstü yatinca, çok yemek yiyip yatinca da bu ağırlık yapar insana, insan da bunu karabasan olarak nitelendiriyor bence. Cunku ben de bazen uykumdan uyanırken hareket edemiyorum bir ağırlık oluyor sanki üstümde sonra hic panik yapmıyorum ve okumuyorum da sakince gozumu kapatıp aciyorum sonra hareket edebiliyrm. Öyle durumlarda hic üstümde karabasan var ve okuyim gider diye düşünmedim. Tek yaptığım sakince beklemek saniyeler içinde geçiyor zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de yıllar önce karabasan olayının aslında bilimsel bir açıklaması olduğunu özellikle çok yorgunken beynin bir an vücuttaki tüm kaslara söz geçirememesi şekli diye okumuştum bir yerde kafama yatmıştı ve çok şükür başıma çok nadir geldi bu olay. Buna rağmen başıma geldiğinde içimden felak ve nas gibi süreleri okumaya başlayınca geçtiğini farkettim. Uyku uyanıklık arası birşey belki de rüyadır kimbilir. O an çok da korku duyduğumu hatırlıyorum. İnsanoğlu imanı kuvvetliyse de zayıfsa da korkunca Allah'a daha çok sığınır zaten. Uçak türbülansa girince içinde hiç ateist kalmazmış derler. Gece bir an korku duyarsam 3 ihlas 1 fatiha felak ve nas okuyorum içimden ve huzurla uykuya dalıyorum ya da kalkıp evin içinde geziyorum çok şükür.

Ben de yıllar önce karabasan olayının aslında bilimsel bir açıklaması olduğunu özellikle çok yorgunken beynin bir an vücuttaki tüm kaslara söz geçirememesi şekli diye okumuştum bir yerde kafama yatmıştı ve çok şükür başıma çok nadir geldi bu olay. Buna rağmen başıma geldiğinde içimden felak ve nas gibi süreleri okumaya başlayınca geçtiğini farkettim. Uyku uyanıklık arası birşey belki de rüyadır kimbilir. O an çok da korku duyduğumu hatırlıyorum. İnsanoğlu imanı kuvvetliyse de zayıfsa da korkunca Allah'a daha çok sığınır zaten. Uçak türbülansa girince içinde hiç ateist kalmazmış derler. Gece bir an korku duyarsam 3 ihlas 1 fatiha felak ve nas okuyorum içimden ve huzurla uykuya dalıyorum ya da kalkıp evin içinde geziyorum çok şükür.

Zaten karabasan olayında panik yaptigimiz için is uzuyo hareket edemiyrz bi turlu ama dua etmeden de durup bi an sakince bekldigimizde o kotlenme hali geçiyor o yüzden karabasan diye birşey yok bence dilden dile dolanmış bi efsane

Bu basligin ilk sayfalariyla son sayfalari farklilasti. Hos tahmin ediyordum bu hali alacagini, gitgide kayiyor boyle konular. Bir de 4. sayfadaki admin uyarisina dikkat cekmek isterim.
Daha once bir konu cin gibi konularla korkutucu bir hal aldigindan kapatildigini ben de hatirlar gibiyim.
Ben de okuyorum (korkarak) ama yine de bence cin vb. konulardan cikmak iyi olur konunun gelecegi acisindan.

kesinlikle katılıyorum.

arkadaşlar lütfen buraya cinlerle ilgili şeyler yazmayın, yasak çünkü...

Ben yeni evlendiğim zaman çok korkuyordum başımın ucuna Kur'an koymamı söylediler.Koydum ama hala korkularım devam etti.Eşim bana inanmıyordu bir gün ona ispat ettim gözleriyle gördü bana belli etmedi o an.Başka şehre taşındık şimdi söylüyor ben de çok tırstım ama sana belli etmedim diye 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

46. sayfaya kadar geldim, temmuzsoğuğu nun hikayesini ben de çok merak ettim. Bana da yazar mısınız.
Korkmuyorum korkmuyorum korkmuyorum diye sayıklıyorum

:2:
Ben yeni evlendiğim zaman çok korkuyordum başımın ucuna Kur'an koymamı söylediler.Koydum ama hala korkularım devam etti.Eşim bana inanmıyordu bir gün ona ispat ettim gözleriyle gördü bana belli etmedi o an.Başka şehre taşındık şimdi söylüyor ben de çok tırstım ama sana belli etmedim diye ����

neyi gördü ya:18:

Ben yeni evlendiğim zaman çok korkuyordum başımın ucuna Kur'an koymamı söylediler.Koydum ama hala korkularım devam etti.Eşim bana inanmıyordu bir gün ona ispat ettim gözleriyle gördü bana belli etmedi o an.Başka şehre taşındık şimdi söylüyor ben de çok tırstım ama sana belli etmedim diye 😊😊

İvitt yarim olmuş biraz ne gördünüz nerde gördünüz nasıl gördünüz ayrıntı lutfenn :)

Kizlaaar :1:
ne ilginc seyler yasamassiniz ben söyle düsünüyorumda tek sey haric baska da birsey hatirlamiyorum oda muhtemelen rüyaydi..
okurken bazen ürperdim :53: bazende Allah'in isine bak dedim duygulandim.. :14:

dün sahurdan sonra yattim tam uyicam en son Sevgilimle yazistik..
en son mesaji yazmisken kapi carpmaya basladi hani kapancak gibi olur ya kapanmaz sadece örtülür tak tak diye ses gelir..
son zamanarda okudugum seyler yüzünden bi korktuum .. aklima kötü sey getirmek istemedim ceryan yapmistir muhtemelen dedim ama yinede kalkmaya bakmaya korkuyorum.. Sevgilime söyledim oda aradi hemen konusuyoruz korkma falan diyo Babana söyle diyo yok diyorum ona gitmek icin o kapidan gecmem lazim.. sonra dedi O da kardesini uyandir.. sagolsun kardesimde kalkti baktik yan oda daki cam acikmis ceryan yapmis :52::1::1:
zaten kardesimde uyanmis oldu kendimi emniyette hissettim sonra gönül rahatligiyla uyudum :51:

Merakla takip ettiğim bir sayfayken, son yazılanların anca ilk cümlelerini okuyabildim. Birde benim gibi yalnız yaşayanlar var unutmayın.
3 harflilerle ilgili değildi bu konu, lütfen topic kapanmasın çünkü o tür konuların konuşulması forum içersinde yasak.

Merhaba, ilk yazıları okurken "allah allah, hiç benim başıma gelen türden şeyler değil bunlar" derken okudukça hatırlamaya başladım...
başımdan geçen en ilginç olay, şu an oturduğumuz evde bir sabah sırtıma biri vurmuş gibi hissedip uyandığımda oldu.
uyanıp neler olduğunu anlamaya çalışırken içeriden sesler duymaya başladım. biri evimizde geziyordu. kalbim deli gibi çarpmaya başladı. o korku ile zor nefes alırsınız hani, ne kıpırdayabilir, ne de ses çıkartabilirsiniz... güç bela eşimi uyandırdım ve "evde biri var" dedim. bir süre dinledik ve o da duydu sesleri. sonra eşim seslendi, sesler bir ara kesildi, sonra yine devam etti. resmen zemindeki ayak sesini duyuyorduk.
eşim temkinle içeriye gitmeye kalkıştı, izin vermedim. hemen polisi aradım, holden dışarı çıktık. bu sırada holdeki paspasın baya bi kıvrıldığını farkettik.
dışarıda beklerken evden çıkan biri olup olmadığını görmek için evin çervesini de dolaştık. (evimiz yüksek girişte, pencerelerde parmaklık var) kimseyi görmedik. sonra polisler geldi ve evde kimse olmadığını söylediler. sonradan biz de eve girip pencereleri, parmaklıkları falan teker teker kontrol etti, birinin dışarıdan girmesi ihtimali olmadığı sonucuna ulaştık. bu olayı bir türlü açıklayamadığımız için çok korktuk. eşim ertesi gün mutfak camının kenarında bir kedi gördüğünü, o sabah eve giren şeyin kesinlikle o kedi olması gerektiğini söylüyor. ama doğrusu ben bir kedinin tırnaklarının zeminde oluşturduğu ses ile insan ayakkabısının oluşturduğu ses arasındaki ayrımı anlayabilecek kadar uyanık olduğuma eminim...

Merhaba, ilk yazıları okurken "allah allah, hiç benim başıma gelen türden şeyler değil bunlar" derken okudukça hatırlamaya başladım...
başımdan geçen en ilginç olay, şu an oturduğumuz evde bir sabah sırtıma biri vurmuş gibi hissedip uyandığımda oldu.
uyanıp neler olduğunu anlamaya çalışırken içeriden sesler duymaya başladım. biri evimizde geziyordu. kalbim deli gibi çarpmaya başladı. o korku ile zor nefes alırsınız hani, ne kıpırdayabilir, ne de ses çıkartabilirsiniz... güç bela eşimi uyandırdım ve "evde biri var" dedim. bir süre dinledik ve o da duydu sesleri. sonra eşim seslendi, sesler bir ara kesildi, sonra yine devam etti. resmen zemindeki ayak sesini duyuyorduk.
eşim temkinle içeriye gitmeye kalkıştı, izin vermedim. hemen polisi aradım, holden dışarı çıktık. bu sırada holdeki paspasın baya bi kıvrıldığını farkettik.
dışarıda beklerken evden çıkan biri olup olmadığını görmek için evin çervesini de dolaştık. (evimiz yüksek girişte, pencerelerde parmaklık var) kimseyi görmedik. sonra polisler geldi ve evde kimse olmadığını söylediler. sonradan biz de eve girip pencereleri, parmaklıkları falan teker teker kontrol etti, birinin dışarıdan girmesi ihtimali olmadığı sonucuna ulaştık. bu olayı bir türlü açıklayamadığımız için çok korktuk. eşim ertesi gün mutfak camının kenarında bir kedi gördüğünü, o sabah eve giren şeyin kesinlikle o kedi olması gerektiğini söylüyor. ama doğrusu ben bir kedinin tırnaklarının zeminde oluşturduğu ses ile insan ayakkabısının oluşturduğu ses arasındaki ayrımı anlayabilecek kadar uyanık olduğuma eminim...

ayy canım ya nasıl korkmuşsundur kimbilir:26:

ayy canım ya nasıl korkmuşsundur kimbilir:26:

evet, o an korkmuştum baya..
bu arada bu yazıyı yazdıktan sonra okumaya devam ettim ve bazı arkadaşların bu konulardan rahatsızlık duyduğunu gördüm.
sonradan farkettiğim için (her ne kadar yazımın içeriği doğrudan belirli bir şeyle ilgili olmasa da) kötü etkilenebilecek arkadaşlar olduğu için özür dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X