- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
yeni geldi falım :)Ayy önceden yazsaydin bunu öglede bide tarot yolladim :)
yeni geldi falım :)
Aynen. benim de falimda sonradan bahsettigim noktalara gore yurudu hep ne sekil yazsam evet bu yuzden evet o yuzden dedi bu fal degil karakter sorunucan soru üzerinden gidiyor. 2 ayrı fal baktırdım. Önceki faldan çok bağımsız yorum yaptı.
Aynen. benim de falimda sonradan bahsettigim noktalara gore yurudu hep ne sekil yazsam evet bu yuzden evet o yuzden dedi bu fal degil karakter sorunu
Maalesef kimseyiPrki kimi önerirsin?
Yeni bir isim denemek istiyorum ama bilmiyorum adrian renan rober ??? kimi denesem???Ben Rober'e kahve baktırdım. Müthişti! Can da Can diyorsunuz. Hiç ama hiç beğenmedim.
Ben Rober'e kahve baktırdım. Müthişti! Can da Can diyorsunuz. Hiç ama hiç beğenmedim.
Nermin olumlu muydu?Nermin' e de baktırdım. Güzeldi. Diğerlerini de deneyip yazıcam sırasıyla. Şimdilik sıralama benim için : 1. Rober 2. Nermin 3. Can (berbat değil ötesi)
puanım biriksin yeni birini denemek istiyorum kimi tavsiye edersiniz kızlar
can 'a mı yollasam dedim acaba can ile aura aslında birebir aynı şeyi söylediler bana şuan 1 sene mümkün değil ama ufak şeylerde olmayacak değil dediler. ikisi de yeni bir görüşme var dedi ki o görüşme kısmı kesin zaten ama ben söylememiş olmama rağmen bildiler. adamın karakteristik özellikleri vs de tutuyorHahah sende benim gibisin canim, bende suan topluyorum ayni zamanda düsünüyorum kimi secsem diye :)))
can 'a mı yollasam dedim acaba can ile aura aslında birebir aynı şeyi söylediler bana şuan 1 sene mümkün değil ama ufak şeylerde olmayacak değil dediler. ikisi de yeni bir görüşme var dedi ki o görüşme kısmı kesin zaten ama ben söylememiş olmama rağmen bildiler. adamın karakteristik özellikleri vs de tutuyor
aura çok fazla örneklendirerek anlatıyor kendisinden hikayeler anlatıyor ama onun dışında iyiydi. bir dha baktırır mıyım hayır.Can bende cok genel konustu. Hem kahve hem tarot vaktirdim. Ikisinde ayni seYleri söyledi. Bilemeyecgu bazi detaylari bildi ama. Aurayi tavsiye edermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?