Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Ben Rober'e kahve baktırdım. Müthişti! Can da Can diyorsunuz. Hiç ama hiç beğenmedim.

basirly de astroloji yorumu alan var mi arkadaslar ? ya da astrolojiyi iyi yorumlayan birini biliyor musunuz ?

Nermin' e de baktırdım. Güzeldi. Diğerlerini de deneyip yazıcam sırasıyla. Şimdilik sıralama benim için : 1. Rober 2. Nermin 3. Can (berbat değil ötesi)

Nermin olumlu olumsuz söyledi. Rober ve Nermin paralel söylediler.

Hahah sende benim gibisin canim, bende suan topluyorum ayni zamanda düsünüyorum kimi secsem diye :)))
can 'a mı yollasam dedim acaba can ile aura aslında birebir aynı şeyi söylediler bana şuan 1 sene mümkün değil ama ufak şeylerde olmayacak değil dediler. ikisi de yeni bir görüşme var dedi ki o görüşme kısmı kesin zaten ama ben söylememiş olmama rağmen bildiler. adamın karakteristik özellikleri vs de tutuyor

Can bende cok genel konustu. Hem kahve hem tarot vaktirdim. Ikisinde ayni seYleri söyledi. Bilemeyecgu bazi detaylari bildi ama. Aurayi tavsiye edermisin?

Can bende cok genel konustu. Hem kahve hem tarot vaktirdim. Ikisinde ayni seYleri söyledi. Bilemeyecgu bazi detaylari bildi ama. Aurayi tavsiye edermisin?
aura çok fazla örneklendirerek anlatıyor kendisinden hikayeler anlatıyor ama onun dışında iyiydi. bir dha baktırır mıyım hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…