- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Onceki sayfalarda yazmistim tekrar ekliyorum,İlayda ya baktıran oldu mu
Illayda yı hic ama hic begenmedim tespitler kotuydu. O kadar detay veriyorum yinede olmayan bin tane sey soylemis cidden modumu dusuruyor boyle alakasız fallar
Bildiginiz sohbet etmis höf
Illayda kendi kendine sohbet ediyor gibiydi bende de. Sitenin en kotulerinden
beğenmene sevindim:)))yollamış cnm :) vavv diyorum
Aynen bende öyle her gün özenle kredi topluyorumsen böyle diyince girdim korka korka baktım. Allahtan kahvesi hala 8, göndermeme 5 gün kaldı. malum beleşciyiz her gün bedava kredi topluyorum da
Cemin sayfasinda bi yorum okudum kizin tekine subat demis.
Kiz da, ya bari mart deseydin subat bitti, demis bunlar niye subatin bittigini kabul edemiyor ya
Ceme baktirmadim ama can da subata nisana 1 1.5ay 2 2.5ay gibi sureclere cok takık okuyorlarsa azicik destekli sallarlar belki vade konusunugerci bana mart - nisan demisti ama harfleri fln da iyi tutturmustu, güzel faldi begenmistim
can da bana mart demistiCeme baktirmadim ama can da subata nisana 1 1.5ay 2 2.5ay gibi sureclere cok takık okuyorlarsa azicik destekli sallarlar belki vade konusunu
can da bana mart demisticogu falcilar bana mart dedikleri icin biraz inandirici gelmisti ama bakalim cikacakmi
nasil olsa ask falina yönlendircek diye direk ask fali baktirdim, karsi tarafin karakterini güzel yorumladi, düsüncelerinden bahsetti, gelecek tutarmi bilmiyorum, Mart dedi Bakalim cikar veya cikmazsa yazarim burayaCana kahve mi baktirdin? Nasil tutarli mi sence
kahvesi daha iyi canım aşkta biraz burçtan yürüyor ama detayda biliyor kendisi...can a kahve baktırdım cidden memnun kaldım aşk falı da baktırsam mı ki kızlar tavsiye ediyor musunuz
kahvesi daha iyi canım aşkta biraz burçtan yürüyor ama detayda biliyor kendisi...
Tarotta hiç denemedim ki bilemiyorum canım o yüzden ne desem yalan olur ama çok yoğun olmadığı günler kahvesi çok çok iyi...Peki tarotda cani tavsiye edermisin?
Ben baktirdim ama cok genel konustu tekrarlayip durdu. Iste bi kac harf verdi mart sonu nisan basi dedi. Gecmisden bi kac sey bildiTarotta hiç denemedim ki bilemiyorum canım o yüzden ne desem yalan olur ama çok yoğun olmadığı günler kahvesi çok çok iyi...
tarihi patlar zaten....Ben baktirdim ama cok genel konustu tekrarlayip durdu. Iste bi kac harf verdi mart sonu nisan basi dedi. Gecmisden bi kac sey bildi
zaten aşkta karşı tarafın anne ismi soruyor onu bilmiyorumkahvesi daha iyi canım aşkta biraz burçtan yürüyor ama detayda biliyor kendisi...
can soru üzerinden gidiyor. 2 ayrı fal baktırdım. Önceki faldan çok bağımsız yorum yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?