- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Nermini pek beğenmedim ama Deniz ve Eftelya yı deniyebilirsin...Slm kizlar. Can, cem, aurayi denedim. Kahve atmak istiyorum.. eftelya mi nermin mi?? Veya baska biriiimiii?
sen böyle diyince girdim korka korka baktım. Allahtan kahvesi hala 8, göndermeme 5 gün kaldı. malum beleşciyiz her gün bedava kredi topluyorum daYuh Can bildiğin dolar gibi yükseldikçe yükseliyor. 10 kredi olmuş
Eftelya artık ilk zamanlara göre daha iyi yorumluyor canım. burç yorumu yapmasın diye karşı tarafın doğum tarihini vermiyorum bende:)))))kuzu biraz geç oldu ama bence ikisi de değil. Eftelya 27 ekime yay burcu dediDenize de kardeşim baktırdı olumsuz kasmayı seven bir ablamız
p Yarını bekle olmazsa Eftelya yı dene derim...cana atacaktım ama uygun değilmiş. ne yapayım sizce kızlar auroya atayım mı yoksa canı bekleyeyim mi, yarına fal alır mı acaba?
canı bekle bence. auradan daha iyicana atacaktım ama uygun değilmiş. ne yapayım sizce kızlar auroya atayım mı yoksa canı bekleyeyim mi, yarına fal alır mı acaba?
Can dışında önerebileceğin var mı kuzu :/ binnazı falan tamamen bıraktım basrly sayesindekuzu biraz geç oldu ama bence ikisi de değil. Eftelya 27 ekime yay burcu dediDenize de kardeşim baktırdı olumsuz kasmayı seven bir ablamız
Aynı benimde öyle sekacan. Eğitimi asenat can bildi can yeni birisinin ismini verdi tanıştım sonuç yok :)valla asıl mesele ömrümü çürüttü @vaselin ciğim:)) fakat eğitim konusunu net şekilde can ve asenat bildi. Bir de can bana yeni birinden bahsetmişti isim vererek cidden öyle biriyle tanıştım senaryo onun dediği gibi ilerlemedi ama. Bir de bir şey daha bildi onu özelden yazayım:)
Aurayı beğenirdim de o da pembeci bence hiç duymadım olumsuz falınıCan dışında önerebileceğin var mı kuzu :/ binnazı falan tamamen bıraktım basrly sayesinde
Pembeci membeci bilemicem ama kadın çok hisli geliyor bana bende öyle bir şey bildi ki şaşakalmıştımAurayı beğenirdim de o da pembeci bence hiç duymadım olumsuz falını
Arada çok değişik detayları görüyor...bende seviyorum onun fallarınıPembeci membeci bilemicem ama kadın çok hisli geliyor bana bende öyle bir şey bildi ki şaşakalmıştım
Falın gelince yorumunu alalım bakalım beğenicekmisin:)1 hafta bekledim can'a yollamak için bakalm ne diyecek :) aura ile dedikleri örtüşecek mi acaba can'ın da gerçi auranın dediği kısmın birazı elimde patladı
Gelirse cevabıFalın gelince yorumunu alalım bakalım beğenicekmisin:)
gece bakar canım...Gelirse cevabı1.30 da yolladım ses seda yok daha :)
yollamış cnm :) vavv diyorumgece bakar canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?