Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Eftelya, Deniz, Can ve Aura'dan sonra Melek'e attım şimdi, bakalım sonuç ne olacak.

Diğerleri beni tatmin etmemişti pek.

Eftelya, Deniz, Can ve Aura'dan sonra Melek'e attım şimdi, bakalım sonuç ne olacak.

Diğerleri beni tatmin etmemişti pek.
Nasildi? bana verdigi tarihler gecti ama o kadinda da bir can mevzusuu var sanki onun fix cumlesi de
"su sene senin icin zor gecmis"
ozellikle ve ozellikle, gercekten ve gercekten

pembeci ama arada iyi nokta atışları oluyordu sende olmadı mı?

aura'ya geçen attım çok entresan bir tarzı var. böyle birkaç dakika aynı şeyleri tekrar ediyor son dakikalar döktürüyor. bekleyerek bakma tarzı var insanı heyecanlandıran türden dobra bir kadın böyle ses tonu falan çok değişik. at koşturuyor gibi fal bakmadığı için mutluyum.

tarzını beğendim. pembeci olduğunu düşünmüyorum. kötü şeyleri de söylüyor gibi. can'a da atmıştım ben. onunda nokta atışları var. ama çok hızlı bakıyor ondan aura'yı tercih ederim. bir de derdimi sıkıntımı çok iyi anladı, enerjim de tutmuş olabilir tabi.

Nasildi? bana verdigi tarihler gecti ama o kadinda da bir can mevzusuu var sanki onun fix cumlesi de
"su sene senin icin zor gecmis"
ozellikle ve ozellikle, gercekten ve gercekten

Off feciydi!
Hiçbirşeyi bilemediği gibi, o kadar ağır bir havası vardı ki ilk defa yarıda kesmek istedim.

Bir de evlere şenlik bir kuşu var, aman allahım bu anlatıkça o da arka planda coştukça çoştu.
Gelen bulaşık sesleri de cabası.

Yani beğenmedim...

Lütfiye'ye kahve attım yorumlayınca paylaşırım yorumlarımı. Lütfiye'ye baktıran var mı? Memnun kaldınız mı?

auranın konuşma tarzına ben hayran kaldım. böyle bir anda sinirlenip saydırması muhteşem

Lutfiye kahve falımı yorulamış.
8 dakikalık falı eveliyeee geveliyeee bomboş bir şekilde sonlandırdı cidden inanmıyorum. Yarısında kendini anlattı, yarısında aynı şeyleri kırk saatte yavaş yavaş konuşa konuşa tekrar etti. Ve olumsuz konuştu. Bilemiyorum dedikleri çıkar mı zaten sadece toplasan 1 dakikalık bi süre gelecekten bahsetmiştir. Memnun kalmadım

Lütfiye öyle birazcık....

Gitti geldi bide moda oldu bu basirlyde gidip donmek. Melek fal bakarken ben yoruluyorum tarot + kahve attim aynen faciaydi

Renanı denedim nokta atışları vardı beni çok güzel analiz etti ama sonunda 3 4 dk astrolojik yorum yapmış olmadı yani beğenmedim o kadar..Astrolojiyi bende yakından takip ederim çünkü...Yine Can ve Eftelya favorim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…