- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Detay versek dert vermesek alakasiz konusuyorlar. Mesela ozlem de sadece soruya evet olacak demis bide dalga gecer gibi ay cok mutluyum detay verdigin icin demisAlemsin yaaaa güldürdün gece gece:))))
Denizde bana aynısını demİşti detay vermişsin çok mutlu oldum bla bla bla.....:)))))Detay versek dert vermesek alakasiz konusuyorlar. Mesela ozlem de sadece soruya evet olacak demis bide dalga gecer gibi ay cok mutluyum detay verdigin icin demisordan yuruyun diyoruz sanki of of
Nasildi? bana verdigi tarihler gecti ama o kadinda da bir can mevzusuu var sanki onun fix cumlesi deEftelya, Deniz, Can ve Aura'dan sonra Melek'e attım şimdi, bakalım sonuç ne olacak.
Diğerleri beni tatmin etmemişti pek.
pembeci ama arada iyi nokta atışları oluyordu sende olmadı mı?
Nasildi? bana verdigi tarihler gecti ama o kadinda da bir can mevzusuu var sanki onun fix cumlesi de
"su sene senin icin zor gecmis"
ozellikle ve ozellikle, gercekten ve gercekten
Ben baktırdım hiç memnun kalmadım...ama herkesin beğenisi farklı oluyo bence...Lütfiye'ye kahve attım yorumlayınca paylaşırım yorumlarımı. Lütfiye'ye baktıran var mı? Memnun kaldınız mı?
Ne baktırmıştınBen baktırdım hiç memnun kalmadım...ama herkesin beğenisi farklı oluyo bence...
Kahve sadece ama ilk basirly zamAnında şimdi belki daha iyi bakıyordur...Ne baktırmıştın
auranın konuşma tarzına ben hayran kaldım. böyle bir anda sinirlenip saydırması muhteşemaura'ya geçen attım çok entresan bir tarzı var. böyle birkaç dakika aynı şeyleri tekrar ediyor son dakikalar döktürüyor. bekleyerek bakma tarzı var insanı heyecanlandıran türdendobra bir kadın böyle ses tonu falan çok değişik. at koşturuyor gibi fal bakmadığı için mutluyum.
tarzını beğendim. pembeci olduğunu düşünmüyorum. kötü şeyleri de söylüyor gibi. can'a da atmıştım ben. onunda nokta atışları var. ama çok hızlı bakıyor ondan aura'yı tercih ederim. bir de derdimi sıkıntımı çok iyi anladı, enerjim de tutmuş olabilir tabi.
Lütfiye öyle birazcık....Lutfiye kahve falımı yorulamış.
8 dakikalık falı eveliyeee geveliyeee bomboş bir şekilde sonlandırdı cidden inanmıyorum. Yarısında kendini anlattı, yarısında aynı şeyleri kırk saatte yavaş yavaş konuşa konuşa tekrar etti. Ve olumsuz konuştu. Bilemiyorum dedikleri çıkar mı zaten sadece toplasan 1 dakikalık bi süre gelecekten bahsetmiştir. Memnun kalmadım
Gitti geldi bide moda oldu bu basirlyde gidip donmek. Melek fal bakarken ben yoruluyorum tarot + kahve attim aynen faciaydiOff feciydi!
Hiçbirşeyi bilemediği gibi, o kadar ağır bir havası vardı ki ilk defa yarıda kesmek istedim.
Bir de evlere şenlik bir kuşu var, aman allahım bu anlatıkça o da arka planda coştukça çoştu.
Gelen bulaşık sesleri de cabası.
Yani beğenmedim...
Deniz yine gitmiş:))))Gitti geldi bide moda oldu bu basirlyde gidip donmek. Melek fal bakarken ben yoruluyorum tarot + kahve attim aynen faciaydi
Eftelyaya ne baktirdin? Kahve miRenanı denedim nokta atışları vardı beni çok güzel analiz etti ama sonunda 3 4 dk astrolojik yorum yapmış olmadı yani beğenmedim o kadar..Astrolojiyi bende yakından takip ederim çünkü...Yine Can ve Eftelya favorim...
aynen kahve baktırdım 2 kez ve dün arkadaşımda baktırdı çok iyiydi..Eftelya tavsiye edebileceğim biri basirlyden...Eftelyaya ne baktirdin? Kahve mi
Herhalde puanlari dustukce mi gidiyorlar neyse.Sonra tekrar 1i 5 verince 5ten baslayip duser diyeDeniz yine gitmiş:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?