- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Rober'e ben de baktirdim, gecmis ve an'i bildi yani tek tük. Fakat benim ayrildigim erkek ark. hakkinda unut o olmicak demesine ragmen, o kisi bana yazdi.. eger bilseydi, bunu bilirdi ve devamini da getirirdi. Sonrasinda benim hayatima girecek kisinin Aslan burcunda ve finans ile ugrasicagini söyledi, uzun bir roman falan anlatti bana.
Demek roberin dedigin tersi cikiyorolabilir banada gelecek evleneceksiniz dedi, ama cok imkansiz
pembeci ama arada iyi nokta atışları oluyordu sende olmadı mı?aura efsane pembeci bir kadın. bana 10 dakika fal bakmış, tüm konuşma "evleneceksiniz"den ibaret. elle tutulur bir cümle yok
belli olmaz bu isler.. karsi taraf geri dönüs yapti, fakat yine kendini belli etti ve kavga ettik.. umarim muradina kavusursun :)
pembeci ama arada iyi nokta atışları oluyordu sende olmadı mı?
Tsk ederim amin ins sende istedigine kavusursun insallah :) benimki cok zor, cok inat ve araya cok zaman girdi. Sevse gelirde ama sevmedigi icin umrunda degil pek.
aynen canim.. ayni durumdayiz. Allah yüzümüzü güldürsün insallah :)
yok olmadıpembeci ama arada iyi nokta atışları oluyordu sende olmadı mı?
fal işte insan bilemiyor ki...pembeci olduğu kesin..yok olmadı
Destinaya hiç fal baktırmadım bi ara niyetlendim ama baktırasım yoktu hiç..ayın yorumcusu olmasına şaşkınım açıkçası.Beni ilk falimda evlendirdigi kisiyle ikinci falda ortak yol goremeyen destina, subatin yorumcusu secilmis..
Hayret ediyorum cidden bu nasıl is
Destinaya hiç fal baktırmadım bi ara niyetlendim ama baktırasım yoktu hiç..ayın yorumcusu olmasına şaşkınım açıkçası.
.
Bugün gausa tarot baktirdim. Iki dakika sürdü kart cekmesi. Zaten 7 dklik yorum yollamis. Bosuna kredim gitti
Sorudan gidiyor birkac yil kimse olmadi hayatimda diye cok acinakli bir gecmis cizdi he uzun yillar kimse olmadiysa boyle boyle olmustur diye dusundu muhtemelen ama alaakasizdi.. sen x burcusun her seyi elde edersin (ask icin) o oyle olmuyor renan.Renanı deneyen var mı nasıldır kızlar?
Alemsin yaaaa güldürdün gece gece:))))Sorudan gidiyor birkac yil kimse olmadi hayatimda diye cok acinakli bir gecmis cizdi he uzun yillar kimse olmadiysa boyle boyle olmustur diye dusundu muhtemelen ama alaakasizdi.. sen x burcusun her seyi elde edersin (ask icin) o oyle olmuyor renan.
Falda tek bildigi ruya kanalin acik dedi evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?