Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Rober'e ben de baktirdim, gecmis ve an'i bildi yani tek tük. Fakat benim ayrildigim erkek ark. hakkinda unut o olmicak demesine ragmen, o kisi bana yazdi.. eger bilseydi, bunu bilirdi ve devamini da getirirdi. Sonrasinda benim hayatima girecek kisinin Aslan burcunda ve finans ile ugrasicagini söyledi, uzun bir roman falan anlatti bana.

Gaus berbat ve otesi! Oyle falci mi olur. Sinirlerim bozuldu ilk defa fala verdigim paraya acidim!

Demek roberin dedigin tersi cikiyor olabilir banada gelecek evleneceksiniz dedi, ama cok imkansiz

belli olmaz bu isler.. karsi taraf geri dönüs yapti, fakat yine kendini belli etti ve kavga ettik.. umarim muradina kavusursun :)

Tsk ederim amin ins sende istedigine kavusursun insallah :) benimki cok zor, cok inat ve araya cok zaman girdi. Sevse gelirde ama sevmedigi icin umrunda degil pek.

Bugün gausa tarot baktirdim. Iki dakika sürdü kart cekmesi. Zaten 7 dklik yorum yollamis. Bosuna kredim gitti

Destinaya hiç fal baktırmadım bi ara niyetlendim ama baktırasım yoktu hiç..ayın yorumcusu olmasına şaşkınım açıkçası.
.

Ilki cok pembeydi 2.yi bilerek attim hatta ilk falida soyledim olumlu gordugunu. Sonra kayitta bicir bicir destina bi katilasmiss sekilde bilmiyorum living 2.kez geldim diyorsan dogrudur dedi deli mi ne

Bugün gausa tarot baktirdim. Iki dakika sürdü kart cekmesi. Zaten 7 dklik yorum yollamis. Bosuna kredim gitti

Yaaa bende ozlem icin aynisini diyorum hadi ozlem 5 de gaus yuksek bide..

ozleme 2 soru sordum . Kaydin 6dksi insallah soyle boyle deyip sohbetle gecmis
2 dk boyunca detay verdigime sevindiuni soylemis. 2 dk boyunca insallah dua edicem demis 1 dk sen guclusun demis 1 dk icinde de
Hoslandigim var diye, evet karsinda biri var bu o'dur muhtemelen sana gelicek
Demis..

Sen nasil birini gordun tipi ne ismi cismi ne vadesi ne bu fincanda baska hicmi halt cikmadi sen 6 dk ne konustun banane senin iyi niyetinden Ozlem bananee?!

Renanı deneyen var mı nasıldır kızlar?
Sorudan gidiyor birkac yil kimse olmadi hayatimda diye cok acinakli bir gecmis cizdi he uzun yillar kimse olmadiysa boyle boyle olmustur diye dusundu muhtemelen ama alaakasizdi.. sen x burcusun her seyi elde edersin (ask icin) o oyle olmuyor renan.
Falda tek bildigi ruya kanalin acik dedi evet

Alemsin yaaaa güldürdün gece gece:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…