Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Sadece can. Gelecek cikar mi bilmiyorum ama ani süper

15 gün önceydi sanırım cana baktırdım

eftelya aura ve can...aura sonu pembe ama anda detayda çok iyidir..

auraya baktırdım aura çok hikaye anlatıyor kendinden çok bahsediyor yani. ama uzun bakıyor bayağı cana da 15-20 gün önce baktırmıştım eftalyayı deneyim bakalım. kahve mi cnm tarot mu

Bugun eftelyaya kahve atmayı düşünüyorum anda ve geçmişte iyi demişsiniz gelecekle ilgili dedikleri çikan var mi veya olabilitesi yuksek seyler mi soyluyor yoksa olması zor olan seylere bile olacak mi diyor?

Eftelya'yı o kadar övmüşsünüz kahve attım bende, çok kısa detaysız bir fal baktı hiç sorduğum sorulara cevap bile alamadım. Enerji meselesi mi bilmiyorum ama cidden bomboş bir faldı memnun kalmadım

Eftelya'yı o kadar övmüşsünüz kahve attım bende, çok kısa detaysız bir fal baktı hiç sorduğum sorulara cevap bile alamadım. Enerji meselesi mi bilmiyorum ama cidden bomboş bir faldı memnun kalmadım
eftelya nin falini tekrar dinledim 12 subat da baktirmisim, anlik durum tesbitleri güzel di, harf de vermis o da tuttu.
gelecek tutarmi bilmiyorum
ben bide cemi begenmistim, kahve atmistim dört harf vermis o harfler de isim/soy isminde mevcut, kumral olusunu bildi (veya salladi iyi tuttu ) karakterini de bildi ve pembeci degildi ama kahve de verdigi vade tutmadi, subat sonu mart basi demisti. ask falina yönlendirdikleri icin tekrar dan ask fali baktirmistim orda da mart sonu nisan basi demis

Arkadaslar ben Aura da cok kararsiz kaldim. Fal baktirmistim o zamanlar falin ortasinda kayidi kapatmistim. bana cok karisik gelmisti yeni birisini görüyorum onunla evlilik var gibi görünüyo ama eskisini secersen ha onunla da evlilik olabilir fln demisti. hazir basirly de fallarimi dinlemisken Auraninkini de dinleyim dedim. aslinda karakterini yani eski sevgilimi okadar güzel anlatmis ki, baktigi fal iyimi kötü mü emin olamadim sizin tecrübeleriniz nasil

Ayni bana soyledikleri

Kızlar ben daha önce kahve falı tarot baktırdım ama ruhsal danışmanlığı denemedim ruhsal danışmanlık ne demek ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…