- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
kızlar kimi önerirsiniz fal için
eftelya aura ve can...aura sonu pembe ama anda detayda çok iyidir..kızlar kimi önerirsiniz fal için
Sadece can. Gelecek cikar mi bilmiyorum ama ani süper
eftelya aura ve can...aura sonu pembe ama anda detayda çok iyidir..
ben hep kahve attım canım..15 gün önceydi sanırım cana baktırdım
auraya baktırdım aura çok hikaye anlatıyor kendinden çok bahsediyor yani. ama uzun bakıyor bayağı cana da 15-20 gün önce baktırmıştım eftalyayı deneyim bakalım. kahve mi cnm tarot mu
bende öyle yapayım bakayım müsait olduğum zaman eftelyaya kahve atayımben hep kahve attım canım..
aynen eftelyada çok iyidir detayda geçmiş ve anda çok iyi...bende öyle yapayım bakayım müsait olduğum zaman eftelyaya kahve atayım
deneyeyim bakalım canımaynen eftelyada çok iyidir detayda geçmiş ve anda çok iyi...
eftelya nin falini tekrar dinledim 12 subat da baktirmisim, anlik durum tesbitleri güzel di, harf de vermis o da tuttu.Eftelya'yı o kadar övmüşsünüz kahve attım bende, çok kısa detaysız bir fal baktı hiç sorduğum sorulara cevap bile alamadım. Enerji meselesi mi bilmiyorum ama cidden bomboş bir faldı memnun kalmadım
Ayni bana soyledikleriArkadaslar ben Aura da cok kararsiz kaldim. Fal baktirmistim o zamanlar falin ortasinda kayidi kapatmistim. bana cok karisik gelmisti yeni birisini görüyorum onunla evlilik var gibi görünüyo ama eskisini secersen ha onunla da evlilik olabilir fln demisti. hazir basirly de fallarimi dinlemisken Auraninkini de dinleyim dedim. aslinda karakterini yani eski sevgilimi okadar güzel anlatmis ki, baktigi fal iyimi kötü mü emin olamadimsizin tecrübeleriniz nasil
kızlar basirly falcıların kımı onerırsınız dediği çıkanlardan?? :)
Can a fal attım çevrim disi idi şimdi mevcut değil diyor boşa mı gitmiş oldu benim fal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?