Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Kızlar ben de buradan fal baktıracam ama hangisine baktırsam kararsız kaldım. Canı çok övdüler. Geleceği tutan varsa ona baktırayım diyorum. Siz hangisinden memnun kaldınız

Az önce Can'ın fal yorumu geldi. İlk defa basirlyde fal baktırdım ama çok şaşırdım. Hiç bahsetmediğim birisinden bahsetti bana. Adını tipini tarif etti. Daha sonrasında geçmişte yaşadığım ilişkiden soru sormamama rağmen nasıl ayrıldığımızı ve neler olduğunu da bildi. Geçmişi ve anı çok güzel anlattı. Bi de gelecek için birkaç bir şey söyledi. Umarım çıkar

özlem nasıl acaba? sadece el ve kahve bakıyor olması ilgimi çekti. her falı bakan falcıları pek sevmiyorum da

özlem nasıl acaba? sadece el ve kahve bakıyor olması ilgimi çekti. her falı bakan falcıları pek sevmiyorum da
Yakinlarda yazmistim bende kotuydu

Oluyor bazen:) ama 3 kisi oylamıs demek begenilmis
amaaan üyelik alıp o 3 oyu kendisi atmış bile olabilir :)

kızlar bu arada sonunda cana atabildim. ne zaman kredilerimi toplasam uygun değile geçiyordu, atamıyordum. heyecanlıyım, fal gelsin fikirlerimi yazacağım

ohoo burası da gittikçe zamlanıyor. daha dün gelen cemal hocayla carolince 15 krediler, maşallah

Cemal Hoca icin yorumum;

bi kisi tarif edip, "hoslandigini belli etmezsen nereden bilecek, bu kisi tarif ettigim kisiyse gorustugunu goruyorum"dedi

Hatirliyorsaniz binnaz da nehir atesoglu da hep boyle der, bu kisi tarif ettigim kisiyse anlarsin, gibi.

Benim icin ara ara analizler yapti dogru noktalar da vardi yanlislarda. Sonuc olarak "soyle yap ki boyle olsun" temali fallari sevmiyorum nihayetinde sen sonuc goremiyorsan tavsiyenle rezil olmayacagimi nereden bileyim?
Vade vermedi sadece agustosa sansin acilacak dedi.

Bu arada Can cıkmadı bilginiz olsun arkadaslar 4 fal gondermistim subatin ortasinda bile " subat daha bitmedi tatlım" demisti bitti. martta bitiyor

cemal hocanın yorumları çok kötüydü niye ona attın ki Can konusunda şunu anladım hepsi gibi geleceği patlak ama geçmiş ve anda bende çok iyiydi..fal baktırdıktan 2 3 gün sonra daha iyi anladım bunu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…