- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Canin fali Bende patladi, Mart basi iletisim var dedi ama olmadi
Can cikmadi bende. Ama etkilenmistim, megerse fos mus
Yakinlarda yazmistim bende kotuyduözlem nasıl acaba? sadece el ve kahve bakıyor olması ilgimi çekti. her falı bakan falcıları pek sevmiyorum da
ozleme 2 soru sordum . Kaydin 6dksi insallah soyle boyle deyip sohbetle gecmis
2 dk boyunca detay verdigime sevindigini soylemis. 2 dk boyunca insallah dua edicem demis 1 dk sen guclusun demis 1 dk icinde de
Hoslandigim var diye, evet karsinda biri var bu o'dur muhtemelen sana gelicek
Demis..
Sen nasil birini gordun tipi ne ismi cismi ne vadesi ne bu fincanda baska hicmi halt cikmadi sen 6 dk ne konustun banane senin iyi niyetinden Ozlem bananee?!
özlem diye aratmıştım ama görmemişim canım sağolYakinlarda yazmistim bende kotuydu
Oluyor bazen:) ama 3 kisi oylamıs demek begenilmisözlem diye aratmıştım ama görmemişim canım sağol
amaaan üyelik alıp o 3 oyu kendisi atmış bile olabilir :)Oluyor bazen:) ama 3 kisi oylamıs demek begenilmis
Yok sikayet seklinde olunca falciya iletip sana donuyorlar "falcimiz boyle hissetmis" seklindebasirlyde soru sorma hakkımız yok mu?
yok maalesef ben mesaj attım bu konuyla ilgili bi yenilik yapmadılar soru soramıyoruz...basirlyde soru sorma hakkımız yok mu?
cemal hocanın yorumları çok kötüydü niye ona attın kiCemal Hoca icin yorumum;
bi kisi tarif edip, "hoslandigini belli etmezsen nereden bilecek, bu kisi tarif ettigim kisiyse gorustugunu goruyorum"dedi
Hatirliyorsaniz binnaz da nehir atesoglu da hep boyle der, bu kisi tarif ettigim kisiyse anlarsin, gibi.
Benim icin ara ara analizler yapti dogru noktalar da vardi yanlislarda. Sonuc olarak "soyle yap ki boyle olsun" temali fallari sevmiyorum nihayetinde sen sonuc goremiyorsan tavsiyenle rezil olmayacagimi nereden bileyim?
Vade vermedi sadece agustosa sansin acilacak dedi.
Bu arada Can cıkmadı bilginiz olsun arkadaslar 4 fal gondermistim subatin ortasinda bile " subat daha bitmedi tatlım" demisti bitti. martta bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?