Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Can'a kahve falı baktırdım ama çok etkilenmedim.İki kişiyi sormuştum ama özellikle birini çok yanlış tarif etmiş kişilik olarak ve farklı birini görmüş ama o tarz bir tanıştırılma bende olmaz,pek mümkün değil.Gelecekte çıkmayacaktır diye düşünüyorum.Tekrar baktırmam açıkçası.

Kızlar şu Nermin'i yorumlayın hele bi ayy sesi mayıştırıyor beni çok sevdim ses tonunu uyuyasım geliyor

Bu arada Can 6 kredi olmuş, ücretsiz baktırılmıyor artık

Kızlar şu Nermin'i yorumlayın hele bi ayy sesi mayıştırıyor beni çok sevdim ses tonunu uyuyasım geliyor

Bu arada Can 6 kredi olmuş, ücretsiz baktırılmıyor artık
Aslinda bugun yeni bi maille hesap acsan 5 kredi+bugun twitterda paylassan 0.5 ve 24sa sonra twitterda yine paylassan 0.5 veee 6 kredi eder

Bu arada Nermini denedim ya olumluydu hayal kurmak istemiyorum ama dedigi gibi olsun isterim falci mantikli olunca etkiliyor "olsa olsa bu sekil olur" gibi..
otekiler gibi yuru saldir demedi can ve nermin ayni fikirdeler aslinda nermin karsiyi biraz daha soyut yorumladi. Harf ve fiziki ozellik anlatmadi ve nisana vade verdi.

Vay çakal ben 6'ya tamamlamayı bilmiyordum ya denerim tamam.

Kızlar Melek'i nasıl buldunuz? İyi gibi sanki ama emin de olamadım tam.

Melek'i 1 gün bekledim bakmadı. Ayy daha fazla bekleyemem dedim. Sildim falı başkasına atayım diye kredilerimi geri yüklemediler. @livingdeath hadi bunu da açıkla. Fal baktıramadım ama uçtu kredilerim

Son düzenleyen: Moderatör:

AA yazsaydın iletişim bölümünden olur mu öyle şey:)

Falı sildikten sonra yorumlamis olamaz diimi o zaman bildirim gelmez herhalde bence o epostadan yaz basirlye ama gec donuyorlar ya yinede yaz kredi bu yahu

Onun silmesi lazımmış canım banada olmuştu :)

Bence fallardan etkilenip çocuğa karşı tavır alma olacak şeyi oldurmazsın sonra kendine kızarsın. Yaşayıp göreceksin zaten olup olmayacağını. Tamam hepimiz sıkıntılı evrelerde bir şeyler duymak düzeleceğine inanmak istiyoruz ama en azından ilişkinin başında baktırmayın enerjinizi dağıtmayın kızlar.

Yaa haklisin zaten guzel giden seyi de sekteye ugrattim cunku umarim gecici birseydir ( .

Gerci olay aynen Can in soyledigi gibi gelisti ama subat ayinda iliski demisti duzelmezse de kismet degil derim.:)) .

Onun silmesi lazımmış canım banada olmuştu :)

E peki o silmeyip yorumlamış olabilir mi? O zaman falım nerde? Nerden anlarım silip silmediğini ya da bakıp bakmadığını? Sildiğim halde fal bakınca cevap gelmez mi? İletişimden ulaşayım bari.

Ne biliyim yaa fiks ayni seyi mi soyluyolar ya tutarsa diye 2 gun mutlu oluyirum tamam diyorum yine belirsizlik biktim valla.Bu arada eakusi umrumda degil takibi bile biraktim tamamen vazgectim o guzel iste birtek :)))))

Ben can ve renana baktırdım ama pek beğenmedim, can daha iyi gibiydi ama renanda hiçbir şey tutmadı, zaten faldan çok kendi kendine sohbet etmiş gibiydi ben eskiden hep detay verirdim yorumculara, son 3 aydır hiç vermiyorum. Buna rağmen diğer sitelerden tutturanlar olmuştu iyi kötü, bana basirly uymadı demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…