- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Benim de fake Twitter hesabım sağolsun ordan 2 günde 0.5 kredi geliyor her şeyin fake i var bendeBen yeni üye oldum 5 lira veriyor hiçbir falcı seçemedim. 0,5 kuruş istiyor onu nerden kazanıyorsun ? Can'ı çok merak ettim ona atmak istiyorum
Aslinda bugun yeni bi maille hesap acsan 5 kredi+bugun twitterda paylassan 0.5 ve 24sa sonra twitterda yine paylassan 0.5 veee 6 kredi ederKızlar şu Nermin'i yorumlayın hele biayy sesi mayıştırıyor beni çok sevdim ses tonunu uyuyasım geliyor
Bu arada Can 6 kredi olmuş, ücretsiz baktırılmıyor artık
o hepimizde var:)))Benim de fake Twitter hesabım sağolsun ordan 2 günde 0.5 kredi geliyor her şeyin fake i var bende
Aslinda bugun yeni bi maille hesap acsan 5 kredi+bugun twitterda paylassan 0.5 ve 24sa sonra twitterda yine paylassan 0.5 veee 6 kredi eder
Bu arada Nermini denedim ya olumluydu hayal kurmak istemiyorum ama dedigi gibi olsun isterim falci mantikli olunca etkiliyor"olsa olsa bu sekil olur" gibi..
otekiler gibi yuru saldir demedi can ve nermin ayni fikirdeler aslinda nermin karsiyi biraz daha soyut yorumladi. Harf ve fiziki ozellik anlatmadi ve nisana vade verdi.
Kızlar Melek'i nasıl buldunuz? İyi gibi sanki ama emin de olamadım tam.
Vay çakalben 6'ya tamamlamayı bilmiyordum ya denerim tamam.
Melek'i 1 gün bekledim bakmadı. Ayy daha fazla bekleyemem dedim. Sildim falı başkasına atayım diye kredilerimi geri yüklemediler. L livingdeath hadi bunu da açıkla. Fal baktıramadım ama uçtu kredilerim
Vay çakalben 6'ya tamamlamayı bilmiyordum ya denerim tamam.
Melek'i 1 gün bekledim bakmadı. Ayy daha fazla bekleyemem dedim. Sildim falı başkasına atayım diye kredilerimi geri yüklemediler. L livingdeath hadi bunu da açıkla. Fal baktıramadım ama uçtu kredilerim
Onun silmesi lazımmış canım banada olmuştu :)Vay çakalben 6'ya tamamlamayı bilmiyordum ya denerim tamam.
Kızlar Can a attım yeni biriyle ilgili ama ben sanırım etkileniyorum faldan çocukla konuşuyordum can çocukla ilgili başta olumlu konuştu sonra gel git olucak dedi canımı sıktı, benimde çocuğa davranışım değişti sanırım ister istemez etkileniyorum faldan ben bundan sonra yeni kişi için atmıcam yani zaten ortada birşey yok konuşuyoruz sadece bu arada tip ve harf tarifleri tuttu .
Bence fallardan etkilenip çocuğa karşı tavır alma olacak şeyi oldurmazsın sonra kendine kızarsın. Yaşayıp göreceksin zaten olup olmayacağını. Tamam hepimiz sıkıntılı evrelerde bir şeyler duymak düzeleceğine inanmak istiyoruz ama en azından ilişkinin başında baktırmayın enerjinizi dağıtmayın kızlar.
Yaa haklisin zaten guzel giden seyi de sekteye ugrattim cunku umarim gecici birseydir( .
Onun silmesi lazımmış canım banada olmuştu :)
Can herkese oyle diyor bence " git gellerini toparlaman gerekn bir sureccc"Yaa haklisin zaten guzel giden seyi de sekteye ugrattim cunku umarim gecici birseydir( .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?