- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
ben de can için çok heveslenmiştim fos çıkmıştı bana, yaşadığım hayal kırıklığını hala unutamıyorum24 dakika mi
Ben geçen hafta baktirdim sadece 9 dakikalik bi ses kaydı attı ve aynı seyleri tekrarladi tarih falan vermedi gelecekle ilgili konuşmadı uyumunuz yüksek olabilir iliskiniz falan tarzinda genel konustu yani
Ben cok memnun kaldim diyemem siz tarih verdi uzun bakti diyince cok sasirdim ben de hep boyle oluyor kim tavsiye edilse ben baktirdigimda beklentinin altinda cikiyor
Bende bi gaza geldim yolladım 8 dakıka yollamıs sadece evlılık yılın evlılık yılın ekımde evlenıyorsun demıs az vaktım kaldı kızlar acıl bırını bulup ekıme kadar evlenmem lazımgelınlık bakmaya basladımben de can için çok heveslenmiştim fos çıkmıştı bana, yaşadığım hayal kırıklığını hala unutamıyorum
siz ne falı baktırmıştınız, aşk mı? ben astroloji atmıştım ona 22 dk bakmıştı (24 değilmiş yanlış hatırlamışım)
Kızlar ceme attım nasıl baktırdınız mı hiç?
Hadi yaaa aman ya hepsi aynıBen baktirdim. Adim gibi eminim dedi bi konuda tarih verdi. Patladi tersi cikti
Hadi yaaa aman ya hepsi aynı
ben çok uzak kaldım falcılara basirlye falan yeni gözde kim
Cana fal attığım zaman eski fallarımı açıp eski sorularıma göre senaryo uydurmaya başladıRenan ama kadin gitmis.. Ben Cani begeniyorum, gercekci geldi bana digerleri gibi pembeci degil. Tabi onunda tarihleri patladi ama :)
Tespitleri iyiydi dobra tok bi ses tonu vardı iyiydi yani ben beğendim çıkar çıkmaz bilemem ama iyiydi sevdim...Kızlar ceme attım nasıl baktırdınız mı hiç?
Alex bence...Hadi yaaa aman ya hepsi aynı
ben çok uzak kaldım falcılara basirlye falan yeni gözde kim
Tespitleri iyiydi dobra tok bi ses tonu vardı iyiydi yani ben beğendim çıkar çıkmaz bilemem ama iyiydi sevdim...
Genellikle senle beğenilerimiz aynı oluyor. Alec vardı aklımda ama hemen cevrimdısı oldu. Candaydı falım iptal ettirip cem'e attım bakalım nasıl yorumlucakAlex bence...
Cana fal attığım zaman eski fallarımı açıp eski sorularıma göre senaryo uydurmaya başladı
Yeni birisini arıyorum bakalım cem nasıl
Aaa benim yorum şimdi geldi çok iyi bakmışCem bana çok dandikti
Aaa benim yorum şimdi geldi çok iyi bakmış
Kendisine bir miktar aşık oldum. Canda bana son günlerde dandikti bunların bi anı bi anınına tutmuyor bacım
Denemeye değer gibi duruyor panpiHehhheeee
Alex e ne diyorsun kanka
Baktırsam mı?
beğendiğine sevindimAaa benim yorum şimdi geldi çok iyi bakmış
Kendisine bir miktar aşık oldum. Canda bana son günlerde dandikti bunların bi anı bi anınına tutmuyor bacım
Alexte iyi fena değil pozitif bi yorumcu telefondan bülent Ersoy çıkıcak sanki gibi geliyor insana Ablan Kurban olsun sana ama bildiği şeyler oldu yanii...Hehhheeee
Alex e ne diyorsun kanka
Baktırsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?