Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
ben de can için çok heveslenmiştim fos çıkmıştı bana, yaşadığım hayal kırıklığını hala unutamıyorum

siz ne falı baktırmıştınız, aşk mı? ben astroloji atmıştım ona 22 dk bakmıştı (24 değilmiş yanlış hatırlamışım)

Bende bi gaza geldim yolladım 8 dakıka yollamıs sadece evlılık yılın evlılık yılın ekımde evlenıyorsun demıs az vaktım kaldı kızlar acıl bırını bulup ekıme kadar evlenmem lazımgelınlık bakmaya basladım

Renan ama kadin gitmis.. Ben Cani begeniyorum, gercekci geldi bana digerleri gibi pembeci degil. Tabi onunda tarihleri patladi ama :)
Cana fal attığım zaman eski fallarımı açıp eski sorularıma göre senaryo uydurmaya başladı
Yeni birisini arıyorum bakalım cem nasıl

Melek,Can,AuraDestina,Eftalya patladı.Erkek arkadaşım beni aldatı.Melek hatta,başka bir kızla buluşmamış dedi.Malesef dün öğrendim,buluşmuş.Can da yakın dönemde ufak tefek sorunlarınız olacak,ama yaz aylarında evlilikle ilgili konuşmalar olacak demişti.Artık benle olmadığı kesinde,yenisiyle konuşur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…