- 29 Kasım 2014
- 1.726
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
sürekli bak girmesiyle çıkması bir oluyor ben zor yakalamıştımTüh neyse yakalarım inşallah
Bakıyorum hep de yakalayamadım bi türlü. Aman çok nazlı.sürekli bak girmesiyle çıkması bir oluyor ben zor yakalamıştım
açık olduğu an millet çöküyor geçen bir kaç saatte 27 kişi attı o da haklı az süre kalmakta.Bakıyorum hep de yakalayamadım bi türlü. Aman çok nazlı.
Renan buraları okuyorsan bana ulaş Renaaan geri döğğğğğğğn Basirly'e, Sıraç sen deeeeğğğ =)
Çok yakın hissediyorum dediği şeyi faldan kısa bi süre sonra yaşamışım, ancak fal sorumdan başka bir şeydi bu değindiği nokta. Ama bence bayağı nokta atışı. Renan'ın falı çok daha iyiymiş harflere kadar tutturmuş ama o da yok
Basirly'de yokum ama artık buradayım kızlarım :) sevgiler..
??? Saka mi bu
elbette değil, isterseniz mail atabilirsiniz ...
oradan detaylı konusuruz
Neden basirlyde degilsiniz artik
Yani baktirdigin herkes cikmadi..Cem can aura nermın alex rober sırac cıkmadı
Kızlar benim gelecek odaklı olduğu için tam bir şey diyemiyorum çıkarsa yazarım ama kişilik analizi olarak canı beğendim melek te boş bir falcı değil semih berbat deniz de sordum söylüyolar diyo acaba kime soruyo doğru olabilirmilütfiye nermin eftalya sıraç yani olabilir de olmayabilirde net konuşmadılar ama onlarda karşı tarafı bildiler az çok
Uygulamadan ismi basirly
Can'a kahve attım
Kızlar bu nedir? Ben şoktayım. Kendime gelemiyorum... İlk defa bir falcıdan korktum
Yani baktirdigin herkes cikmadi..
Henuz cıkan olmadı hepsı adam gerı dobecek dedı adam mutlu mesut yasıyor donmedı 5-6 ay gectı bılmem cıkarmı fallarYani baktirdigin herkes cikmadi..
Henuz cıkan olmadı hepsı adam gerı dobecek dedı adam mutlu mesut yasıyor donmedı 5-6 ay gectı bılmem cıkarmı fallar
Kizlar sizin fal 3 ay oldu cikan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?