- 28 Mart 2017
- 150
- 88
- 13
- 44
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Can bana Nisanda sorunlarınız artacak ayrılık noktasına geleceksiniz toparlanmanız senin tutumuna bağlı demişti, sanırım toparlayamadım geçenlerde ayrıldıkZaten söylediği diğer birçok şey çıktı..
Renan da benzer şekilde anlatmıştı ama tarih vermemişti , o da çıktı diyebilirim.
cana ne falı baktırdınız kahve mı ask mı ben tarot baktırdım tekrar baktırayım barıCan bana Nisanda sorunlarınız artacak ayrılık noktasına geleceksiniz toparlanmanız senin tutumuna bağlı demişti, sanırım toparlayamadım geçenlerde ayrıldıkZaten söylediği diğer birçok şey çıktı..
Renan da benzer şekilde anlatmıştı ama tarih vermemişti , o da çıktı diyebilirim.
cana ne falı baktırdınız kahve mı ask mı ben tarot baktırdım tekrar baktırayım barı
An da nasıldı? başka bildiği şeyler oldu mu?astrolilith bende tarih bildi kızlar.
valla doğrusunu söylemek gerekirse 24 dakikalık bir yorum olduğu için tam hatırlayamıyorum ve yeniden dinlemeye de üşendimAn da nasıldı? başka bildiği şeyler oldu mu?
ben kahve baktırmıştım ama katina kartlarıyla destekleyerek bakıyormuş öyle demişticana ne falı baktırdınız kahve mı ask mı ben tarot baktırdım tekrar baktırayım barı
Ne baktırmıştınız?Kızlar can bana da çıktı mart sonu baktirmistim nisanda arama geri donus var ama dengesiz tavırları devam edecek dedi. Oyle de oldu. Birde haziran sonunda hayatima asıl kişinin gireceğini söyledi ve işle alakalı bir soru sordum çok net bir problem var onu söyledi şaşırdım. Hisli biri kesinlikle
Ben kahve baktirmistim bu cikan falinda. Iki gun once tekrar baktirdim bu sefer tarot attim bakalım yine çıkacak mi ? Ama yine cok guzel ve tutarlı bakmis ayrica pembeci degil.Ne baktırmıştınız?
Kizlar can hangi cafede bakiyor ??
Kankalar Renan mailini yazdığınd mal gibi kaydetmemişimRenanın iletişim bilgileri facebook mail olan varsa rica etsem gönderebilir mi?
evet beşiktaşta bakıyor .....Symbol kafe ama hangisi bilmiyorum beşiktaş olabilir
bende denedim ve memnun kaldım açıkçası iyiydi bedava krediyle hiç olmazsa...valla doğrusunu söylemek gerekirse 24 dakikalık bir yorum olduğu için tam hatırlayamıyorum ve yeniden dinlemeye de üşendimama genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum ben. doğru şeyler söylemişti. parayla baktıracak olsanız tavsiye etmeye çekinirdim ama bedava krediyle bence denenebilir.
KIm kim kizlar 24 dakika bakip iyi kacirmisimbende denedim ve memnun kaldım açıkçası iyiydi bedava krediyle hiç olmazsa...
astrolilith bana 21 dk bakmış.....Astroloji baktırdım çok iyiydi 6 krediye hemde...KIm kim kizlar 24 dakika bakip iyi kacirmisim
Hemen yolladim bakalim ne diycek tesekkurlerastrolilith bana 21 dk bakmış.....Astroloji baktırdım çok iyiydi 6 krediye hemde...
Rica ederim inşallah güzel bakar ama sabaha bakıyor..Hemen yolladim bakalim ne diycek tesekkurler
24 dakika mivalla doğrusunu söylemek gerekirse 24 dakikalık bir yorum olduğu için tam hatırlayamıyorum ve yeniden dinlemeye de üşendimama genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum ben. doğru şeyler söylemişti. parayla baktıracak olsanız tavsiye etmeye çekinirdim ama bedava krediyle bence denenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?