- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.081
yalnizligim tamamen benim enerjim ve kismetimle ilgili o tarif edilenle tanisan da tanisiyor bana bakip umutsuzluga kapilma mutluluktan ayaklarini yerden kesecek biri ciksin insallah en yakin zamanda karsina :)Oyyyy ozaman benimde Yalnizligim yine uzun sürecek deseneiki yil evlilik icin verdi öf pöfffff
Aura'ya aşk falı atmıştım böyle iğrenç bi sey olamaz ya
Kadının duraklaya duraklaya dediği tek şey "bu cocuk seni seviyo, seni dusunuyo, hep aklindasin, bu cocuk cok iyi biri, durust de aynı zamanda, ailesi de iyi" bunlardan baska cumle yok!
Allah askina bunun neresi falcılık? Yemin ederim bunu herkes herkese söyler ya. Biri gelse durumu anlatsa benimle ilgili ne dusunuyosa dese ayni cumleleri kuramiycak kimse yok
Ne ana dair ne gelecege dair hicbir sey yok
Nefret ettim ya! Şu kadina kimse kredi kazandirmasin sıfır emek
yalnizligim tamamen benim enerjim ve kismetimle ilgili o tarif edilenle tanisan da tanisiyor bana bakip umutsuzluga kapilma mutluluktan ayaklarini yerden kesecek biri ciksin insallah en yakin zamanda karsina :)
bu tipler her sitede var binnazda fal sepetinde alttaki yorumlara pek inanmam ben:)Kizlar sunu fark ettim basirlyde bi kiz nerdeyse tüm falcilara dedikleriniz cikti tam tarihe göre yazmis. Sanirim artik yorumlari da kendileri yaziyor
bu tipler her sitede var binnazda fal sepetinde alttaki yorumlara pek inanmam ben:)
Can'ın puanı almış başını gitmiş. iyi yorum yapsada ücreti 12 kredi olmuş. can dışında kimi önerirsiniz kızlar bana
bende bildi canOnunda dedigi cikmadi ki
bende bildi can
bana tarih vermedi canım. olmayacak dedi direkTarihi de tuttu mu sende? Bana mayis basi demisti ama mayis bitmek üzere hala biSey yok
bana tarih vermedi canım. olmayacak dedi direk
Emre yi deneyen var mı kankalar?
Ay o benim de merakımı çeliyor.
yeni geldi o sanırım baktırmadım ama acabalardaymEmre yi deneyen var mı kankalar?
yok vallahi çıkan eden falı bıraktım zaten:))Bide resim koymuslar gerckci olsun diye sirayla can, aura ve gaus yazmis. Hepsi de nerdeyse ayni tarihlerde.
Sizlerde Basirlyde cikan fal var mi ??
Emre zeynep denenebilir:))yeni geldi o sanırım baktırmadım ama acabalardaym
ben denedim bildiği şeyler oldu baya biEmre yi deneyen var mı kankalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?