Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Oyyyy ozaman benimde Yalnizligim yine uzun sürecek desene iki yil evlilik icin verdi öf pöfffff
yalnizligim tamamen benim enerjim ve kismetimle ilgili o tarif edilenle tanisan da tanisiyor bana bakip umutsuzluga kapilma mutluluktan ayaklarini yerden kesecek biri ciksin insallah en yakin zamanda karsina :)

Aura'ya aşk falı atmıştım böyle iğrenç bi sey olamaz ya
Kadının duraklaya duraklaya dediği tek şey "bu cocuk seni seviyo, seni dusunuyo, hep aklindasin, bu cocuk cok iyi biri, durust de aynı zamanda, ailesi de iyi" bunlardan baska cumle yok!
Allah askina bunun neresi falcılık? Yemin ederim bunu herkes herkese söyler ya. Biri gelse durumu anlatsa benimle ilgili ne dusunuyosa dese ayni cumleleri kuramiycak kimse yok
Ne ana dair ne gelecege dair hicbir sey yok
Nefret ettim ya! Şu kadina kimse kredi kazandirmasin sıfır emek

Banada o cocuk sana asik bayiliyo filanndemisti.. sadece sosyal medyada biseyini begenecek dedi o cikmisti :)

yalnizligim tamamen benim enerjim ve kismetimle ilgili o tarif edilenle tanisan da tanisiyor bana bakip umutsuzluga kapilma mutluluktan ayaklarini yerden kesecek biri ciksin insallah en yakin zamanda karsina :)

Amin canim insallah seninde öyle biri karsina cikar :) ama bende umutsuz vaka biri cikiyor sonra aldatiliyorum filan

Kizlar sunu fark ettim basirlyde bi kiz nerdeyse tüm falcilara dedikleriniz cikti tam tarihe göre yazmis. Sanirim artik yorumlari da kendileri yaziyor

Can'ın puanı almış başını gitmiş. iyi yorum yapsada ücreti 12 kredi olmuş. can dışında kimi önerirsiniz kızlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…