- 23 Ağustos 2012
- 51.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.663
- 898
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.101
ben denedim bildiği şeyler oldu baya bi
Teşekkür ediyorum
Önline görünce baktırcam
Denedin mi? Bende cok merak ediyorum
Alexi... krediyi Can icin topluyorum ama sanirim dayanamayip alexe aticam
Hatlar karışmış kız Alex değil Emreye meraklıyım ben :)
Yooo sen nasıl öğrendin ki gelsin gelsin biz alexi bekliyorduk:))Kızlar ben Emre'ye baktırdım şu anki durumu bildi ileriye de tarih verdi görücez bakalım. Bu arada bir arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla Alex haziranda tekrar geliyormuş. Öyle bir bilgi mesajı gönderilmiş size geldi mi öyle bi bilgi?
Basirlyde güncelleme gelmiş bedava kredi artık yok :))Paraylada baktırılacak kimse yok değmez yaniiii çıkan tutan kimse yok.... gerek yok bence...
evet kalkmış bedavalar ben de baktım. Mesaj attım görür görmez noluyor diye, şu an için bedava kampanyası bitmiş dediler. Onun yerine indirim yapmışlar. Can, Aura, Eftelya, Özlem, Gaus fiyatlar inmiş. Gaus a gönderirim anca...
geri gelir bedava kredi herhalde bedava tanıtım yapıyoruz sonuçta arkadaşlaraSu an icin yazmislar bence yine geri getirebilirler
geri gelir bedava kredi herhalde bedava tanıtım yapıyoruz sonuçta arkadaşlara
bende parayla baktırmam asla değer kimse yok..Oraya bi kurus daha harcamam
Sanırım öyle olucak...Bence kredilerde indirim yaptıkları için bu süre zarfında kredi kazanmayı kaldırmış olabilirler. Eski ücretlere dönünce gelir yine kredi kazanma olayı.
Valla benim baktırdıklarım gayet iyiydi. En azından Binnazınkilerden daha iyi. Demek ki kişiden kişiye değişiyor. Neyse ben de bedava kredilerin geri geleceğini düşünüyorum. Sonuçta facebooktan çok kişi davet ettik onların da yararına sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?