Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Bazı falcıların kredilerinde indirim yapmışlar. Özlem 7 den 5 e düşmüş, Aura 9 dan 6 ya düşmüş , Can 12 Krediden 9 krediye düşmüş. Bunlar benim hatırladıklarım. Yine de biraz daha indirim yapsalar iyi olurmuş...

Aylardir fal baktirmiyodum, bi canim cekti ben de burdan cana baktirdim gecmisle ilgili tek dogru bildigi sey onceki iliskimin baslangic ve bitis tarihi o yuzden gelecek yorumuna da hic guvenmedim arti 3-4 dk laf kalabaligi... Yani buranin en iyisi buysa dukkani kapatip gidelim artik valla. Artik internetten bakilan fallarin tutacagina inancim kalmadi bilmiyorum boyle uzaktan uzaga olmuyo galiba bi daha baktirmicam...

Kankalar ben de yazayım dedim:

Cem : bence sallama

Eftelya : fena değil, enerjisi güzel. Gelecek çıkmaz derim

Nermin : 20 dklık fal göndermiş ama 2 dkya indirebilirim sürekli sıkıntı çekiceksin iyice yıpranıcaksın bir şeyler demiş içime fenalık getirdi zaten dediği gibi de olmadı sıkıntı falan çekmedim. Atıp tutmuş bir şey bilememiş hem de içimi kararttı

Astrolilith : çok çok beğendim dedikleri basbayağı uyuyor bana

Can : işyerimde çok karışık olaylar oldu hepsini bildi şaşkınım

Hümeyra : karasızım ama hakkını da yiyemem. Kahve gönderdim, fala saçmalayarak başlamış miras tarla tapan mal üstüme geçirme fakan alakam yok. Sülalem züğürt gelgelim işi ve yakın zamandaki seyahatlerimi bilmiş. Ev taşınma işim de dediği gibi olursa helal olsun derim. Gelgelim aşkaaaa...hiç beğenmicem tipte birini tarif etmiş o yüzden falı beğenmedim. Ben maddi manevi güçlü erkek seviyorum, net. Bana demiş ki meslek ve eğitim olarak senden altta hem de 1.75-1.80 demiş boyu hem 1.75 cücük boylu hem de altımda çalışan biri öleyim yanikendimi tanıyorum böyle birinden kesinlikle etkilenmem. Tarzını biraz venüsambere benzettim, gerçekçi çiçek böcek değil. 5 krediye bence baktırılır.

Kizlar Humeyra'ya baktirip fali cikan oldu mu? angelmiracle vade vermis miydi sana humeyra? Fali tekrar dinledim simdi de cok aklima dustu
Vade vermemisti tam olarak ama dedigi kucuk ayrintilari yasadim cidden ya benim icin humeyra bambaşka bir falci cidden cok begendim ben hic kimsenij bilmedigi seyleri bildi sadece bi kac sey cikmadi ama olsun

Kizlar Humeyra'ya baktirip fali cikan oldu mu? angelmiracle vade vermis miydi sana humeyra? Fali tekrar dinledim simdi de cok aklima dustu
Vade vermemisti tam olarak ama dedigi kucuk ayrintilari yasadim cidden ya benim icin humeyra bambaşka bir falci cidden cok begendim ben hic kimsenij bilmedigi seyleri bildi sadece bi kac sey cikmadi ama olsun

Kankalar hümeyra bana Eylül vermiş en geç.

Ben de çok çok farklı buldum yani değişik bir faldı çiçek böcek değildi.

Kankalar hümeyra bana Eylül vermiş en geç.

Ben de çok çok farklı buldum yani değişik bir faldı çiçek böcek değildi.
Katiliyorum kesinlikle. Cok farkli bir faldi ilki bende de tamami nokta atisli. Benim vadem de eylul. Ama 2. Falinda nokta atisi cok yoktu. Karsi tarafin duygu dusuncesine odakli bakmasini istemistim belki o konuda iyi degil. Ya da bende tutmadi.
angelmiracle birkac ayrinti cikmadi derken anla ilgili mi gelecek olarak mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…