- 23 Ağustos 2012
- 51.918
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.890
- 898
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.321
Renan hangi falda iyiydi?
Ben kahve attım iyidiRenan hangi falda iyiydi?
Sirf bunu soylemek icin mi uye oldunuz?.com da çok iyi kızlar mutlaka denemelisiniz bir tanede piskolog varmış Noyan da ordaymis
Fesatligim midir acaba bilemedimKızlar Medyum Semih duymuşsunuzdur medyumsamyeli ydi instegram hesabı sanırım 3 ay önce tanıştım kuzenim saolsun o baktırmış isim vermesi yer tarif etmesi gördüğünüz rüyaya kadar veriyor Baktırırken titredim korkudan ayhhh bi insan herşeyi nasıl bile bilir ya şok oldum umut eski nişanlın ablası merdivenden düştü için seni suçladılar ayrıldınız dedi ben şok oldum Şu gün şöyle rüya gördün dedi beni gerçektende gördüm ve rüyamı kimseye anlatmamıştım bana dediki şunları yap çocuk dönecek sana 20 gün içinde yaptım 13 gün sonra tekrar döndü geri sorunlar için numarası deneyin derim pişman olmazsınız biraz pahalı ama hakkını veriyor
Kızlar Medyum Semih duymuşsunuzdur medyumsamyeli ydi instegram hesabı sanırım 3 ay önce tanıştım kuzenim saolsun o baktırmış isim vermesi yer tarif etmesi gördüğünüz rüyaya kadar veriyor Baktırırken titredim korkudan ayhhh bi insan herşeyi nasıl bile bilir ya şok oldum umut eski nişanlın ablası merdivenden düştü için seni suçladılar ayrıldınız dedi ben şok oldum Şu gün şöyle rüya gördün dedi beni gerçektende gördüm ve rüyamı kimseye anlatmamıştım bana dediki şunları yap çocuk dönecek sana 20 gün içinde yaptım 13 gün sonra tekrar döndü geri sorunlar için numarası deneyin derim pişman olmazsınız biraz pahalı ama hakkını veriyor
yahu iyilikten de anlamiyorsun, ne kadar faydali bir bilgi :) yoksa sen hala aramadin miCocuk mu kandiriyorsunuz
Tabi ki aradim leylayahu iyilikten de anlamiyorsun, ne kadar faydali bir bilgi :) yoksa sen hala aramadin miara ara biraz pahali ama olsun deger :))
Valla yaa ne iyi insanlar var di miTabi ki aradim leylabenim gibi fal hastasi aramaz mi
Biz kanar miyiz artik leylam aslaaaaValla yaa ne iyi insanlar var di mi
Karisik bir gun geciriyorum is yerimde, ne iyi geldi bana :) gulmek guzel sey :)
gerçekten çok fesatsınız iğlikte yaramıyor dediğiniz gibi kadıköyde madam denis cafede bi gidin bi görün yoğunluğunu tabiaynı güne randevu ala bilirsenizyahu iyilikten de anlamiyorsun, ne kadar faydali bir bilgi :) yoksa sen hala aramadin miara ara biraz pahali ama olsun deger :))
bence siz kalbi pis insanlardansınız çok fesat sınız iyi medyum yok dersiniz öneri yapınca alaya alırsınız kadıköyde madam denis cafede gidin bi yoğunluğunu görün tabi aynı gün randevu ala bilirsenizBiz kanar miyiz artik leylam aslaaaa
amaç kimseyi kandırmak değil tam aksine size yardımcı olmaktı ama siz çok yanlış anladınızCocuk mu kandiriyorsunuz
bence siz çok kötü kalplisiniz gerçekten amaç yardım etmekti siz çok yanlış yerlere çektiniz konuyuValla yaa ne iyi insanlar var di mi
Karisik bir gun geciriyorum is yerimde, ne iyi geldi bana :) gulmek guzel sey :)
bence siz kalbi pis insanlardansınız çok fesat sınız iyi medyum yok dersiniz öneri yapınca alaya alırsınız kadıköyde madam denis cafede gidin bi yoğunluğunu görün tabi aynı gün randevu ala bilirseniz
Supheci oldugum dogrudur, ama kotu kalpli biraz agir oldu :)bence siz çok kötü kalplisiniz gerçekten amaç yardım etmekti siz çok yanlış yerlere çektiniz konuyu
Kizlar Basirly için ödemeyi kredi kartiyla ödediniz mi? Güvenli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?