Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94

adeen05Yeni
çok iyi kızlar mutlaka denemelisiniz bir tanede piskolog varmış Noyan da ordaymis

Son düzenleyen: Moderatör:
.com da çok iyi kızlar mutlaka denemelisiniz bir tanede piskolog varmış Noyan da ordaymis

Kızlar Medyum Semih duymuşsunuzdur medyumsamyeli ydi instegram hesabı sanırım 3 ay önce tanıştım kuzenim saolsun o baktırmış isim vermesi yer tarif etmesi gördüğünüz rüyaya kadar veriyor Baktırırken titredim korkudan ayhhh bi insan herşeyi nasıl bile bilir ya şok oldum umut eski nişanlın ablası merdivenden düştü için seni suçladılar ayrıldınız dedi ben şok oldum Şu gün şöyle rüya gördün dedi beni gerçektende gördüm ve rüyamı kimseye anlatmamıştım bana dediki şunları yap çocuk dönecek sana 20 gün içinde yaptım 13 gün sonra tekrar döndü geri sorunlar için numarası deneyin derim pişman olmazsınız biraz pahalı ama hakkını veriyor

Fesatligim midir acaba bilemedim Mune bakar misin?

Cocuk mu kandiriyorsunuz

yahu iyilikten de anlamiyorsun, ne kadar faydali bir bilgi :) yoksa sen hala aramadin mi ara ara biraz pahali ama olsun deger :))
gerçekten çok fesatsınız iğlikte yaramıyor dediğiniz gibi kadıköyde madam denis cafede bi gidin bi görün yoğunluğunu tabiaynı güne randevu ala bilirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…