Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
beşiktaş symbol cafe de canın genellikle geçmiş ve anda dedikleri doğru geleceği bana hiç çıkmadı...

masalkizi- S Springgg85 kızlar çok teşekkürler.
Can'a 3 kere baktirdim bana çıkanlar oldu. Eski sevgilimin geri dönüş tarihini 2kere verdiği zaman aralığında bir kere de 1 hafta gecikmeli cıktı. Onun disinda anlık durumlarda da bildiği ve teyit ettiğim şeyler olmuştu. Belki bizim enerjimiz tuttu bilmiyorum. Bir de orada astrolilithe baktirdim o astroloji baktiigi için çok gelecekle ilgili konuşmuş yalniz aralık ya da ocakta hayatima ciddi ilişki yasayacagim ve evlenecegim kisi girecek demisti aslan burcu. Bakalım olursa yazarim kızlar.

Ne güzel bana hiçbir falcı çıkmadı ne tarihiyle nede gecikmeli..Ucundan kıyısından ufak detaylar sadece.Geçmiş ve an konusunda iyiler sadece...Bende artık öyle durumlar için fal atıyorum zaten geleceği takmayarak :)))Binnazda kahve için önerebileceğin biri var mı kuzu uygun fiyatlı Kredimi harcamak istiyorum da

Binnazda bir buçuk sene önce depresyondayken adı geçen neredeyse bütün falcılara baktirdim bir tanesi bile cikmadi. Binnaz bana göre berbat bir site. Fazla kredim kalmisti bitsin diye geçen aylarda deniz kara diye birine attım o da çıkmadı. Istanbuldaysan mandal cafe toprak var onu önerebilirim 2 senedir büyük oranda cıktı bana ve çok dobradir. Bir ona gidiyorum bende. Başka tavsiye edebileceğim biri yok malesef..

İstanbuldayım mandal kafe uzak bakırköy gerek duyarsam aklımda olsun artık fal baktırmayı bıraktım ayda yılda 1 eğlencesine sadece...takılıyorum yani binnaz hakikaten de öyle kalan kredilerimi bitirmeye çalışıyorum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…