- 20 Temmuz 2017
- 42
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.301
Kızlar burdaki Can gitmiş bayadır yok. Başka sitede bakıyor mu bilginiz var mı?
Cherry bacım sen renana baktırdın mı? Nasıldı?Can Istanbulda bir kafede bakiyormus.
Beşiktaş symbol cafeKızlar basirly can istanbulda hangi cafe de bakıyormuş bilgisi olan var mı? Bana canin dedikleri çıkmisti.
beşiktaş symbol cafe de canın genellikle geçmiş ve anda dedikleri doğru geleceği bana hiç çıkmadı...Kızlar basirly can istanbulda hangi cafe de bakıyormuş bilgisi olan var mı? Bana canin dedikleri çıkmisti.
beşiktaş symbol cafe de canın genellikle geçmiş ve anda dedikleri doğru geleceği bana hiç çıkmadı...
Ne güzel bana hiçbir falcı çıkmadı ne tarihiyle nede gecikmeli..Ucundan kıyısından ufak detaylar sadece.Geçmiş ve an konusunda iyiler sadece...Bende artık öyle durumlar için fal atıyorum zaten geleceği takmayarak :)))Binnazda kahve için önerebileceğin biri var mı kuzu uygun fiyatlı Kredimi harcamak istiyorum damasalkizi- S Springgg85 kızlar çok teşekkürler.
Can'a 3 kere baktirdim bana çıkanlar oldu. Eski sevgilimin geri dönüş tarihini 2kere verdiği zaman aralığında bir kere de 1 hafta gecikmeli cıktı. Onun disinda anlık durumlarda da bildiği ve teyit ettiğim şeyler olmuştu. Belki bizim enerjimiz tuttu bilmiyorum. Bir de orada astrolilithe baktirdim o astroloji baktiigi için çok gelecekle ilgili konuşmuş yalniz aralık ya da ocakta hayatima ciddi ilişki yasayacagim ve evlenecegim kisi girecek demisti aslan burcu. Bakalım olursa yazarim kızlar.
Ne güzel bana hiçbir falcı çıkmadı ne tarihiyle nede gecikmeli..Ucundan kıyısından ufak detaylar sadece.Geçmiş ve an konusunda iyiler sadece...Bende artık öyle durumlar için fal atıyorum zaten geleceği takmayarak :)))Binnazda kahve için önerebileceğin biri var mı kuzu uygun fiyatlı Kredimi harcamak istiyorum da
İstanbuldayım mandal kafe uzak bakırköy gerek duyarsam aklımda olsun artık fal baktırmayı bıraktım ayda yılda 1 eğlencesine sadece...takılıyorum yani binnaz hakikaten de öyle kalan kredilerimi bitirmeye çalışıyorum bende...Binnazda bir buçuk sene önce depresyondayken adı geçen neredeyse bütün falcılara baktirdim bir tanesi bile cikmadi. Binnaz bana göre berbat bir site. Fazla kredim kalmisti bitsin diye geçen aylarda deniz kara diye birine attım o da çıkmadı. Istanbuldaysan mandal cafe toprak var onu önerebilirim 2 senedir büyük oranda cıktı bana ve çok dobradir. Bir ona gidiyorum bende. Başka tavsiye edebileceğim biri yok malesef..
Cherry bacım sen renana baktırdın mı? Nasıldı?
Renan & Adrian derimbasirly renan astrolilith adrian kimi önerirsiniz
renanı denedim beğenmedimRenan & Adrian derim
Renan hangi falda iyiydi?Baktırdım panpa baktır derim
Renan hangi falda iyiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?