- 13 Nisan 2017
- 2.539
- 4.025
- 133
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.341
Uygulama yuklu mu sende hala? Humeyra hala var mi (cikmadi ama) merak ettim. Vadesi var daha.Basirly apple store dan ödedim ama tavsiye etmem hic bir fali cikmadi cok denedim bir de
Evet o kadar fal baktirdim ki arada dinliyorum cikan var mi diye. Humeyra hala ordaUygulama yuklu mu sende hala? Humeyra hala var mi (cikmadi ama) merak ettim. Vadesi var daha.
Sagol canim bekleyeyim bakayim :)Evet o kadar fal baktirdim ki arada dinliyorum cikan var mi diye. Humeyra hala orda
Peki tavsiye edeceğiniz bi yer Var mi?Basirly apple store dan ödedim ama tavsiye etmem hic bir fali cikmadi cok denedim bir de
Peki tavsiye edeceğiniz bi yer Var mi?
ben o kadına fal baktırdım hayatım karman çorman oldu senin hayatında 4 sene birşey olmayacak dedi,bildiğin felâket tellalı ben 2016 da,baktırmıştımTelepati Songül Ablada 150 160 tl den aşağı bakmıyor maşallah o kadar ücrete yazık gerçekten
Can nerde kizlar? Niye gitti ya
Sembol kafe de mi hala?Can bana acaip çıkmış, keşke geri gelse
Sembol kafe de mi hala?
Can bana acaip çıkmış, keşke geri gelse
ben ara ara gidiyordum ama gitmedim uzun süre bakarım. ordaysa derim geri dön diyorlar diye ahaha :))Panpacım ben İstanbulda değilim uzun süre de gitmedim. İstanbul topiğine sormakta fayda var :) İstanbuldaysan durma yüz yüze git bence online hikaye.
Dedikleri sana cikti mi?ben ara ara gidiyordum ama gitmedim uzun süre bakarım. ordaysa derim geri dön diyorlar diye ahaha :))
bazıları cıktı aslında ama uzun zaman oldu gitmeyeli. Anda iyiydi. bi de iyi anına denk gelmek gerekiyor bazen bakamıyor.Dedikleri sana cikti mi?
bazıları cıktı aslında ama uzun zaman oldu gitmeyeli. Anda iyiydi. bi de iyi anına denk gelmek gerekiyor bazen bakamıyor.
Renan yok mu renan(
aynen tek birşey kaldı o çıkar ins:))Renan yok maalesef bana her şeyi tuturmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?