- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.281
Ben Renan i tavsiye ederim, bana onceki fali cikmis.
Ben kahve attim cok degisik detay bildi ve verdigi harfler dogruydu. acikcasi cok genel soru yazdim. simdi daha detayli tarot atayim diyorum. siz tarot attiniz mi hic? nasildi?
Ben attim. umarim iyi olur bu da :)) cok tesekkurlerBen hep kahve attım
Bu haftada indirim vardı kaptırdım :)
Astrolilith deneyen var mı nasıl bakıyor
Ben attim. umarim iyi olur bu da :)) cok tesekkurler
Yorum gelince fikrinizi yazar misiniz? Merak ettim:)
Renan kahvede mi tarotta mı iyi?Ben kahve attim cok degisik detay bildi ve verdigi harfler dogruydu. acikcasi cok genel soru yazdim. simdi daha detayli tarot atayim diyorum. siz tarot attiniz mi hic? nasildi?
Renan kahvede mi tarotta mı iyi?
Astrolilith Astrolog değil mi? Fal bakımı yapmıyor diye biliyorum ben. Astrolilith e astroloji dışında birşey göndermemiştim.Kizlar astrolilithin fali cikti mi sizde
Astrolilith Astrolog değil mi? Fal bakımı yapmıyor diye biliyorum ben. Astrolilith e astroloji dışında birşey göndermemiştim.
peki çıkan var mı verdiği tarihlerdeEvet ama yinede gelecege dogru anlatimlari oldu, hatta tarih bile verdi
peki çıkan var mı verdiği tarihlerde
peki önerebileceğin iyi bulduğun bir falcı var mı binnazda filan?Henüz cikan yok aralik vermisti vade olarak. Kimse hayatina girmeyecek eski sevgilin dönüsü yok demisti su an öyle ilerliyor
peki önerebileceğin iyi bulduğun bir falcı var mı binnazda filan?
çok haklıısn ya çoğunun bişey bildiği yok. sadece ümit verip paramızı alıolar.Ben bAsirly ve tellwe de baktirdim sadece. Genelde cogu sey cikmadi. Basirlyde kimseyi önermem. Tellwe de vadeler gecti ama söylenen bisey olmadi. Ben bosuna ümit ettim hep bekledim. Üstüne bir de bir sürü param gitti.O yüzden öneremeyecegim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?