Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Yorum gelince fikrinizi yazar misiniz? Merak ettim:)

Çok beğendim. Kişilik analizleri, benim ruh halimi çok iyi anlattı. Uyarılarını yaptı ve önümüzdeki süreçle ilgili tahminlerini yaptı.İlk Can'a fal attığımda çok etkilenmiştim ama Can sadece geçmişi biliyor bu kadın çok farklı. belki de elektriğimiz tuttu. Çıkarsa dedikleri yazarım. Benim şimdiye kadar aldığım en iyi yorum ama gelecek çıkar mı bilemem.
Önerin içinde çok teşekkürler

merhabalarrr sabah Renan'a kahve falı gönderdim çevirimdışı ikende gönderiliyormuş :) birde yeni üyeyim diye sanırım bana hediye kredi vermişler onunla gönderdim ..

Astrolilith çok detaylı astroloji yorumu yapıyor.Konuya gayet hakim.Ben beğendim.Akın diye bir falcı eklenmiş.Ona da iyi diyorlar.Deneyeceğim.Sonuçları paylaşırım.

peki önerebileceğin iyi bulduğun bir falcı var mı binnazda filan?

Ben bAsirly ve tellwe de baktirdim sadece. Genelde cogu sey cikmadi. Basirlyde kimseyi önermem. Tellwe de vadeler gecti ama söylenen bisey olmadi. Ben bosuna ümit ettim hep bekledim. Üstüne bir de bir sürü param gitti.O yüzden öneremeyecegim :)

çok haklıısn ya çoğunun bişey bildiği yok. sadece ümit verip paramızı alıolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…