- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.381
sevgili astrolilith,Astrolilith geri döner misin lütfen?
can bir ara beşiktaş symbolde bakıyor demişlerdi ama hala orda mı bilemem :)Falci Can da bana ulassin :)
can bir ara beşiktaş symbolde bakıyor demişlerdi ama hala orda mı bilemem :)
Falci Can da bana ulassin :)
can yuz yuzeden daha iyiydi sitede. enerjisi iyi ise hisleri cok kuvvetli. site cani isteyince bakinca daha iyi bakiyordu.Valla panpa yorumlarini, tavirlarini triplerini, konusmalarini ozledim. Dedigi her sey de ayrica cikti.
Valla panpa yorumlarini, tavirlarini triplerini, konusmalarini ozledim. Dedigi her sey de ayrica cikti.
astrolith e hep iyi yorumlar girmis cnm ama kadın ortada yok. acaba basirly e yazsak mı ki? girer mi diyeBende uygulama yokta orada bi astrolith gibi biri vardı hala var mı? Dün dinledim de resmen bilmiş kadın efsane bakıyormuş haritaya. 2017 martta baktırmışım.
Sana da mı bilmiş ? Ben çok şaşırdım telefonuma ses kaydını indirmişim bi dinleyim dedim "geri dönmesine biraz zaman var şimdi 2017 mart onun dönüşü 2018 ocak"astrolith e hep iyi yorumlar girmis cnm ama kadın ortada yok. acaba basirly e yazsak mı ki? girer mi diye
O sitede Ismi neymiş?söyledi mi?Can'la konuştum falkafe.com da başlamış. yazılı olarak bakıyorum dedi. Kafede çok ses olduğu için ses kaydı gürültülü olabiliyor o yüzden yazılı bakıcam dedi. Müsait olduğumda sesli bakabilirim ancak dedi bugün... Bence en iyi oydu...
Ordaki ismi de CanO sitede Ismi neymiş?söyledi mi?
Can’a yollamayı düşünüyorum ama o sitede soru sorma yeri yok. Neye göre yorumlayacak yorumcu anlayamadımCan'la konuştum falkafe.com da başlamış. yazılı olarak bakıyorum dedi. Kafede çok ses olduğu için ses kaydı gürültülü olabiliyor o yüzden yazılı bakıcam dedi. Müsait olduğumda sesli bakabilirim ancak dedi bugün... Bence en iyi oydu...
Can'la konuştum falkafe.com da başlamış. yazılı olarak bakıyorum dedi. Kafede çok ses olduğu için ses kaydı gürültülü olabiliyor o yüzden yazılı bakıcam dedi. Müsait olduğumda sesli bakabilirim ancak dedi bugün... Bence en iyi oydu...
Falı gönderirken soru sorma hakkı sadece kahve falında yok. Diğer tüm fallarda var. Ben de yazdım iletişim bölümünden neden yok diye... Kahve falı genel fal olduğu için sadece kahvede yok diğerlerinde var yazmışlardı. kontrol ettim eve doğru. Ama sonradan soru sorma hakkı vermişler. Yorumcuya direkt soru sorabileceğin bir alan vardı. Falın cevabını gönderdikten sonra falcıya soru sor diye bir yer çıkmıştı ordan sordum. Chat gibi oluyor, soruyosun online sa cevaplıyor direkt. Ama 1 kereye mahsus soru soruluyor.Can’a yollamayı düşünüyorum ama o sitede soru sorma yeri yok. Neye göre yorumlayacak yorumcu anlayamadım
ay kız cok sevindiiimAmanin Renan da bu sitede
ay kız cok sevindiiim
sen renana kahve mı tarot mu atıyordun? kahve cok iyiydi sonucu farklıydı oncekinde smdi tarot attım sonucu farklı. hangisine baktırdın ? kahve mı iyiydi ya?Pnpa Can'a atladim valla. Laflari, karizmasi, triplerini, falini her seyini ozlemisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?