Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Astrolilith geri döner misin lütfen?
sevgili astrolilith,
tekrar yükledim baktım. adın gözüküyor artık. ama yapılan son yorumun 2017de. girmiyorsun sanırım artık hiç.
vallahi bekliyorum artık. çevrimiçi ol.
yalnız 20 kredi yapmışsın ki 90 tl ediyor. o kadar parayı da vermem.
keşke ücretini tekrar 20 tl yapsan :)))
ya da mesela başka bir yerde ucuza bakıyorsan bana mesaj atarak ulaşabilirsin
çok şey istiyorum biliyorum ama bi şansımı denemek istedim

Bende uygulama yokta orada bi astrolith gibi biri vardı hala var mı? Dün dinledim de resmen bilmiş kadın efsane bakıyormuş haritaya. 2017 martta baktırmışım.
astrolith e hep iyi yorumlar girmis cnm ama kadın ortada yok. acaba basirly e yazsak mı ki? girer mi diye

astrolith e hep iyi yorumlar girmis cnm ama kadın ortada yok. acaba basirly e yazsak mı ki? girer mi diye
Sana da mı bilmiş ? Ben çok şaşırdım telefonuma ses kaydını indirmişim bi dinleyim dedim "geri dönmesine biraz zaman var şimdi 2017 mart onun dönüşü 2018 ocak"
Basirly de çok para dolar yüzünden bence Astrolith burayı okuyorsa direk bize ulaşsın

Can’a yollamayı düşünüyorum ama o sitede soru sorma yeri yok. Neye göre yorumlayacak yorumcu anlayamadım

Amanin Renan da bu sitede

Ama soru sorma yok o yüzden yollayamıyorum
Edit: Sadece kahve falında soru soramıyormuşuz. Ben tarot ve katina atmayı sevmediğim için sanırım yollayamayacağım

Son düzenleme:
Can’a yollamayı düşünüyorum ama o sitede soru sorma yeri yok. Neye göre yorumlayacak yorumcu anlayamadım
Falı gönderirken soru sorma hakkı sadece kahve falında yok. Diğer tüm fallarda var. Ben de yazdım iletişim bölümünden neden yok diye... Kahve falı genel fal olduğu için sadece kahvede yok diğerlerinde var yazmışlardı. kontrol ettim eve doğru. Ama sonradan soru sorma hakkı vermişler. Yorumcuya direkt soru sorabileceğin bir alan vardı. Falın cevabını gönderdikten sonra falcıya soru sor diye bir yer çıkmıştı ordan sordum. Chat gibi oluyor, soruyosun online sa cevaplıyor direkt. Ama 1 kereye mahsus soru soruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…