Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
sen renana kahve mı tarot mu atıyordun? kahve cok iyiydi sonucu farklıydı oncekinde smdi tarot attım sonucu farklı. hangisine baktırdın ? kahve mı iyiydi ya?

Panpa tarot bana tiri viri geliyor acikcasi. Renan'a kahve at. bana tasinacagin yerin kosesinde eskici gibi boyle tiklim tikis bir dukkan olacak demisti. Tasindigim binanin kosesinde mimarlik ofisi var ama icerisi de vitrini de tiklim tikis gercekten, esya ve dekorasyon dolu ayni dedigi gibi.

Renan'ın o kadar olduğunu bilmiyordum

Renan'ın o kadar olduğunu bilmiyordum

Yarin fotograf cekip atarim. Nasil diyeyim, ofis tiklim tikis her yerinde bir seyler var. Renan da incik cincik dolu eskici dukkani demisti. Bir de yan tarafta kullanilmayan bir ofis var, ya da bu mimarlik ofisinin bilemicem ama onda da camin onune bir okuz heykeli varHer gun en az 2 kere bir okuzle karsilasiyorum kismet Benim ev arka cepheye bakiyor ama caddeye bakan taraftaki ofiste gercekten garip nesneler var.

Basirly kredilerinin fiyatları mı düşmüş bana mı öyle geliyor? 5 Kredi 23 Tl , 10 kredi 45 Tl
ben dolar olarak düşündüğümde daha fazlaymış gibi geliyordu ama kredi aldım dün fiyatlar gayet normaldi. Dolar kuru basirly'i etkilememiş anlaşılan. İyi bari ucuza fal göndeririz.

Kızlar bişey sorabilir miyim? Falcılar genelde aynı tarihi mi veriyorlar bilerek yoksa gerçekten hissedip mi verdiler bilemedim. Can ve renana baktırdım can 21ekim renan 24 ekim dedi ikisi de spesifik tarih verince şaşırdım açıkçası baktıran arkadaşlar size de benzer tarihler mi verdi acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…