- Konu Sahibi Motherofdragon
-
- #1.401
yaa can bana cıkmadıydıPnpa Can'a atladim valla. Laflari, karizmasi, triplerini, falini her seyini ozlemisim.
sen renana kahve mı tarot mu atıyordun? kahve cok iyiydi sonucu farklıydı oncekinde smdi tarot attım sonucu farklı. hangisine baktırdın ? kahve mı iyiydi ya?
Panpa tarot bana tiri viri geliyor acikcasi. Renan'a kahve at. bana tasinacagin yerin kosesinde eskici gibi boyle tiklim tikis bir dukkan olacak demisti. Tasindigim binanin kosesinde mimarlik ofisi var ama icerisi de vitrini de tiklim tikis gercekten, esya ve dekorasyon dolu ayni dedigi gibi.
Renan'ın o kadar olduğunu bilmiyordum
Can Hangi falda iyiPnpa Can'a atladim valla. Laflari, karizmasi, triplerini, falini her seyini ozlemisim.
Can Hangi falda iyi
Can basirliye yine dönmüş galiba bildirim geldi bana...
Can dönmüş
Nokta atışı var mıydı? Yeni geldi sanırım NovaKızlar ben nova'ya baktırdım. Çoooook çok iyiydi. Sesi terapi gibi, net tavsiye ediyorum.
merhaba nova sizde cıktı mı acaba?Nova'ya ben de dün baktırdım, çok beğendim acaip şeyler söyledi. Aklı başında hem de hisleri var.
Evet yüksek delirmisler indirim istiyoruzCan'a baktırcaktım ama ben mi yanlış anladım yoksa gerçekten fiyatları bu kadar yüksek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?