- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Yok be millet tuhaf. Aynı düşünceye sen, ben, belki de bir başkası da sahiptir. Tesadüf olamaz herhalde. Kimi fazla rahat, el kızını / el oğlunu (eşini) düşünmez acaba ister mi yoksa rahatsız mı olur diye.İnanin, ben artık asosyal olup olmadığımı sorgulamaya başladım. Eşime, gidelim tabii ki, çocuklar eğlenirken, biz de muhabbet sohbet ederiz ama akşam evimize gelelim diyorum. Bana diyor ki, onlar geldi kaldı, biz kalmazsak kuserler. O yüzden de gidemiyorum işte.
Bir de küçücük bebekle misafirlikte yatıya kalıp, nasıl rahat ediyorlar anlayamıyorum. Ben mi çok pimpirikliyim acaba?
Bilmiyorum ya, eşimin ailesinde önceden günlerce yatıya kaldım, çok zorlandim, eşimin yüzünden katlanmak zorunda kaldım, onlar geldi kaldı o kadar. Burada da konusunu actigim sebep yuzunden konusmuyorum suan onlarla. Onlarin, konusmamama sebep olan son olaylarında gorumcem zaten misafir de sevmiyorsun gibi bir sey demisti. Halbuki evime geldiklerinde bebek gibi ilgilenmistim hepsiyle. Neden boyle dedi ki?
Bir de şimdi bebekle çok zor bir yerlere gitmek. Bir iki saat sonra bir avm ye gidecegiz. Bir sey yiyip icip biraz dolanip gelecegiz. Bunu bile zor yapiyorum. Gitmeden bebegimi giydirmek, yedirmek, hazırlamak vs zor isler. helak olur yollarda yavrum. Ben mi tuhafim ya?
Bizde şöyle derler:Hepinize teşekkürler hanımlar. Umarım normal olan benimdir. Adımı çıkardılar, misafir sevmiyor, kimseye gidip kalmıyor diye. Neden böyle bunlar ya.
Evimde çocuğumla eşimle mutluyum. Neden her hafta sonu bir yerlerde kalmalıyim ki? Arabamızı da sattık zaten. Kolay değil çocukla. Ama eşimin ailesi için hiç sorun değil. Arabaları yok ama her yerde kalıyorlar, şehir dışına çıkıyorlar her fırsatta
Hepinize teşekkürler hanımlar. Umarım normal olan benimdir. Adımı çıkardılar, misafir sevmiyor, kimseye gidip kalmıyor diye. Neden böyle bunlar ya.
Doğumda ölümde çevre lazımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?