Başka bir evde yatılı kalmak

Ne tuhaf bir alışkanlıkmış bu yahu. Biz ailelerden uzak yaşıyoruz o yüzden bayramda seyranda mecbur yatılı kalıyoruz da evimize gelince insanın evi gibisi yok diyoruz . Aynı şehirde yatılı kalmak da neymiş . Ayda yılda bir hadi bayanlar toplanıp kalalım gırgır şamata sohbet muhabbet olsun dense anlarım da bunu duydum bir yaşıma daha girdim :) Çok gereksiz ve rahatsız edici. Tuhaflık sizde değil onlarda. Çok haklısınız hele ki çocuklu olunca iyice sıkıntı. Siz kendi rahatınıza göre hareket edin .

Misafirliğe gezmeye çok gideriz uzaklara ama asla kimsenin evinde kalmayız prensip olarak otelde kalırız (eğer geri gelinmeyecek gibiyse)

Ben bole bir sey yaptim ya, surekli israr ediliyordu hep de reddediyordum, esim ve kv cok israr etti bir kez, dedim hasi bir kez de onlarin gonlu olsun.

O gece nasil gecti hatirlamak istemiyorum, turlu turlu alternatif evren kabuslari gormustum. Ertesi gun donuste bunlar mutlu mesut ne iyi oldu gittik falan modundalar, dedim bir daha benden asla boyle bir sey istemeyin, fitratima ters. Esime de nasil bakis attiysam kendisi diyor yok biz otelde kalalim diye nereye gidersek gidelim.

Istisnamiz birinci dereceden akrabalar ve kardesten ote gordugumuz az oz arkadaslarimiz.

sen normalsin.
niye aynı şehirde yatıya kalalım evcilik mi oynuyoruz?
o çocuğun bi düzeni var. biz eşimle hiç sevmeyiz başkasında kalmayı.
zaruri durumlar dışında da kalmayız (anne babamızda bile)
nasıl yapıyolar o zaman pijamalarını alıp mı ev gezmesine gidiyorlar?
bebeğimizi de kendimiz gibi alıştırmak istiyoruz, saati gelince evine gelsin yatağında uyusun.

Eşimin ailesi de bayilir yatili kalmaya. Ne zaman onlara gitsek hadi bu gece kalin ısrarlarindan gina geldi. Esim de her seferinde topu bana atar Katrina ne derse o diye. Her seferinde kotu olma pahasina reddederim ama sormaktan bikmazlar. Yarim saatlik mesafedeyiz biz de. Onlar geldiginde de yatili gelirler hep.

Eger sabahlara kadar alkollu muhabbet olmuyorsa neden yatiya kaliyorlar ki?
Uykuda mi samimiyet yaratiliyormus, ile birbirlerinin sabah agiz ve gaz kokusunu mu duymak istiyorlar nedir yani?

Kalma olayı bana da cok sacma gelir
Geçenlerde tatile gittiğimizde dönüşte eşimin iş Arkadaşının şehirine uğradık yol üzeri idi

İlla kalın dediler
Biz kalmayı sevmiyoruz dedik kalktık vakitlice
Kalkarken adamin karısı DEDİ ki
Ay ben baska evde kalmaya bayılırım

Şok oldum yanı onlar da bize uğraşa demek kalmak isteyecekler

Annemde bile kalmam ben sağlık söz konusu değilse
Millet cok merakliii

Ben annemin evinde bile rahat edemiyorum. Ben de sevmem. Sebebi bence biz gençliğimizde annem dışarıda arkadaşlarda kalmamıza kesin suretle izin vermezdi. Benim arkadaslarim her hafta sonu birinim evinde toplanirlar orada kalirlardi. Universiteydeyken başka şehirlerde okudum ama arkadaşlarda kalmaktan nefret ederdim. Yurtta yatağımda yatardım 1000 kat iyiydi. Yani çocukken anaları yengeye komşuya yatıya göndermiştir bol bol ondan alismislardir.

Çocuklar da olsa ben kalmayı ve evinde kalınmasını severim. Gerek akraba gerekse arkadaşlarımda kalırım VD bende kalırlar. Gece sohbetlerine bayılırım.
Yatıya kalkıp kalmama olayını tuhaf veya tuhaf değil gibi kategorize etmek hem gereksiz hem de saçma olur.
Yapı meselesi bu. Seven kalır sevmeyen kalmaz. Gece yatıya kalan da kalmayan da tuhaf değildir.

Hanimlar bu kalma sevdasından inanın bıktım eşimin. Bana yabanisin diyor. Kalmadan gidelim gelelim diyorum yok öyle o kadar yol yapıp geri gelemezmiş. Bende gitmiyorum dedim hicbiyere. Çekti gitti şimdi.

O kadar yol dediği ne kadar 20 dk filan mı yoksa 2-3 saatlik mesafemi eğer 2-3 saatlik bir mesafe ise 1 gece kalıp dönebilirsiniz kuzenin evinde.

Ben de sevmem kalmayı başkasının evinde, gece mutlaka evime dönmek isterim. Ayrıca aynı şehirde birinin evine gidip orda yatılı kalmak nedir hiç anlamam. Arkadaşlarımızla birinin evinde buluşuruz yer içer kalırız bazen, onda bile keşke evime dönsem derim içimden hep, ki karı koca bebek, ailece başkasının evinde kalmak nedir aynı şehirde? Haklısınız.

Aranan kan bulundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…