başka şehire gelin gidip ailesinden uzak kalanlar?

ben adanaya geldim istanbuldan.cin gibi kaldım burda bi başıma.annemi çoook arıyorum yanımda olsaydı keşke diye.hergün telefonda konuşuyoruz ama yinede yanındaymış gibi olmuyo.köpeğimi de özledim,burnumda tütüyo vallamafoldumben burda mis gibi yatak odam,evim varken,istanbuldaki küçücük odamı bile özlüyorum bazen.özlemeyede alışıyo insan zamanla.uzaktada olsalar varlar sonuçta,Allah yokluklarını göstermesin.

ben liseden sonra birçıktım,birdaha girmedim evime,iş yüzünden önce sivas,şimdide kayserideyim,evliyi ,eşim burdan ve çalışıyorum,ailem kütahyada evlenecek olanlara tavsiyem eş veya iş yüzünden ailenizden uzak yerlere gitmeyin,bizde mesafe 10 saat,4 ayda bir gidiyorum,şimdiki aklım olsa kocamı taşırdım memleketime,öyle zor oluyor ki evlenirken bunu hiç hesaba katmıyoruz ama yaş ilerledikçe çok koyuyor yalnız olmak.hele şimdi çocuğum var 2 yaşında,dede hasretiyle yanıp tutuşuyor,burda bir başımıza kaldık yani

ben liseden sonra birçıktım,birdaha girmedim evime,iş yüzünden önce sivas,şimdide kayserideyim,evliyi ,eşim burdan ve çalışıyorum,ailem kütahyada evlenecek olanlara tavsiyem eş veya iş yüzünden ailenizden uzak yerlere gitmeyin,bizde mesafe 10 saat,4 ayda bir gidiyorum,şimdiki aklım olsa kocamı taşırdım memleketime,öyle zor oluyor ki evlenirken bunu hiç hesaba katmıyoruz ama yaş ilerledikçe çok koyuyor yalnız olmak.hele şimdi çocuğum var 2 yaşında,dede hasretiyle yanıp tutuşuyor,burda bir başımıza kaldık yani

hemşerim neresindensin kütahyanın, bende seninle aynı düşünüyorum, hatta bununla ilgili birde konum var ve dünde başka bir arkadaşın konusuna yazmıştım bunları. kütahyalıların kızları kıymetli olur genelde damatları getirirler :) benim tek amacım şu anda geri dönmek. 3 günlük dünyada ne gerek var ayrılığa

hemşerim neresindensin kütahyanın, bende seninle aynı düşünüyorum, hatta bununla ilgili birde konum var ve dünde başka bir arkadaşın konusuna yazmıştım bunları. kütahyalıların kızları kıymetli olur genelde damatları getirirler :) benim tek amacım şu anda geri dönmek. 3 günlük dünyada ne gerek var ayrılığa

merkez canım,fatih mah.gülmar üstü,ben çok geç anladım ailemin kıymetini,iş işten geçti zaten eşim burda şirket kurdu,artık buralı olmak zorundayım mecburen :1no2:

Bende Samsundan Sinopa geldim ama Allahtan cok uzak deil.Hem bikac gun sonraya da anneme gidicem.Biraz zor geliyor ama alısıyor insan helede kocasıyla mutluysa:hulya:

ben adanadan malatyaya geldim...insanın memleketi gibisi yok valla.az kaldı adanama gitmeye .allah izin verirse haftasonu gidecem.bol bol özlem giderecem...

Merhaba arkadaşlar, Bursa'dan İnegöl'e gelin geldim güleceksiniz şimdi bana 45 dk.lık mesafe mi seni yalnız hissettiriyor diye , haklı olabilirsiniz bazen bende selin saçmalama dışarda üniv.okumuş kızsın 27 yaşına gelmişsin bu mu seni üzüyor diye kendimi çok eleştiriyorum. Ama bu kadar kısa mesafede bile insanlar bu kadar farklı olabilir mi Bursa'dan eser yok, arada Bursa'ya kaçıp gitmesem kafayı yerim.Eşimle çok iyiyim çok şükür bir de bebiş bekliyorum şimdi . Ama şunu bilir şunu söylerim eşine ben bir 10 dk. annemlere gidiyorum diyemiyorsa bir kadın, her defasında gittim ama kalıcam o kadar yol geldim demek zorunda kalıyorsa eşine, ister 10 saat olsun ister 1 saat, uzaklık her türlü koyuyor insana. Şimdi keşke diyorum kendi oturduğum yerden ayrılmasaydım eşime rest bile çekmeyi düşünüyorum ya Bursaya gelirsin oraya taşınırız ya da başının çaresine bak gelmiyorsan gelme diye o duruma geldim ,bunları düşünmeye başladım.Hele birde kaynanam yok mu oğluna yakın diye deliriyorum ben neden anneme yakın değilim diye düşünüp adaletsizlik hissine kapılıyorum.Çalışmasam bunları düşünüp kafayı yerim çok mu abartıyorum :(

Back
X