Başka şehre gelin gidenler

ben hala alışamadım...alışamayacagım da..
hele ki büyük şehirde büyüyen dışarda hiç yaşamamış biri için gurbet çok başka..
sadece hasret özlem değil..
büsbütün yabancılık,yalnızlık vesaire..
şimdiki aklım olsa bırakıp herbişeyimi gelir miydim buralara..
bu soruya kesinlikle evet diyemedim hiç..
aklım da gönlüm de ait olduğum hayatta..

Son düzenleme:
ya cnm off bilmiyorum evt cok zor bende istanbulda dogdum büyüdüm ama yapabilirmiyim diye düşünmekten korkuyorum onu dusunmeye bile benim evlenmeme dah var ama şimdiden beynimi kemiriyo ç.kalede yasadım üniversite dolayısıyla ama bilmiyourm hiçbirşey bilmiyorum düşünmücem artık ne olursa olsun yeter

bende ankaradan istanbula geldim 4 ay oldu ama ben hala alışamadım alışacağımıda düşünmüyorum.Tamam insanın evinin olması aile olması çok güzel ama aile bambaşka...
Bence kimse ailesini bırakıp başka şehire gelin gitmesin ne yapıp etsin bir şekdilde aynı şehirde yaşasın.
Çünkü 3 günlük dünyada kendini yalnızlığa mahkum ediyorsun belki arkadaş edineceksin ama aile gibi hiçbirşey olmuyor..bende ailesinin yanında evlenip yaşayanlara çok imreniyorum.
Nişanlıyken bukadar zorlanacağımı hiç farketmedim şimdi deli cesareti diyorum.ve çok yalnız hissediyorum

bende ailemden uzaktayım 1 senelik evliyim düğünümde kına gecemde falan hiç ağlamamıştım zorluk çekmemiştim biran önce kendi düzenimi kurmak istiyordum ama bu bayram ailem geldi benim yanıma 4 gün bende kaldılar bayramın4. günü sabah gittiler eşimde çalıştı o gün ev birden boşalınca çok üzüldüm ailemi kardeşlerimi aradım kendimi yapayalnız hissettim eşim işe gitmeseydi belki öyle hissetmezdim nedense çok boşlukta hissettim kendimi daha öncedende gelmişlerdi bende istediğim zaman gidiyorum eşim o konuda çok anlayışlı ama bu defa bir tuhaf oldum 2 gündür öğlene kadar uyuyorum kalkıp tvnin başına geçiyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyo oyalanacak bişeyim olsaydı böle olmazdım ama mesela ailemin yanına gittiğim zamanlardada kendi evimde olmak istiyorum evimi özlüyorum neyse işte böle karışık duygular içindeyim 2 gündür bu tpic iyi denk geldi içimi döktüm :kedi:allahtan eşim çok anlayışlı bana karşı yoksa hiç çekilmez dimi

ya cnm evt şöyle her evlenen diyorki aklım olsaydı yapmazdım falan dilan e o zaman ne olucak erkekte işi gücü ordaysa şartlar el vermiyosa nolucak beni düşündüren o tamam bize daha var burasıda olabilir ama her evlenen bunu neden dio ya valla acaip üzülüyorum

ayy valla kıyamıyorum siz böle yazınca ya evlisiniz ne güsel allah yuvanızdan huzursuzlugu esirgesin..siz mutlu olunda ailenizide görürsünüz ay bunu dien benmiyim noluo bana:gitme:

ayy valla kıyamıyorum siz böle yazınca ya evlisiniz ne güsel allah yuvanızdan huzursuzlugu esirgesin..siz mutlu olunda ailenizide görürsünüz ay bunu dien benmiyim noluo bana:gitme:

haklısın canım çok şükür huzurumuz yerinde ama dedim ya 1 sene boyunca hiç bir zorluk çekmedim ailemi özlediğim zamanda gittim onlar geldi ama bu 2 gündür bi tuhafım her konuda hassaslaştım hamilemiyim neyim kafamçokkarıştı

dyg6 aynen bende kına gecemde düğünümde hiç ağlamadık ilk ay hatta böyle sıkılıyodum ama yine laylaylomdu ama nezaman geçen bayram ailem gelip gittikten sonra gerçektlerin farkkına vardım artık yalnızdım ve ağlama krizlerim başladı.Çatkapı kapısını çalacagım bir baba evim yoktu beraber alişverişe çıkacagım herderdimi paylaşacagım kızkardeşimde yokdu.Tamam telefonlar var ama yetmiyor.Görerek paylaşmak çok farklı.Aile şefkatıni hissetmek çok farklı.Kesinlikle evlendikten sonra daha bir kıymetini anlıyor insan ailesinin.Allahtan eşimin ailesi var ama sürekli onlarla görüşmekde zor geliyor kendine ait dünyan geçmişte kalıyor.Eşim ilk zamanlar çok teselli etti ama artık oda bıktı napsın mutsuz bir kadın görmek kimi memnun eder.Eşimi seviyorum yıllardır tek hayalim oydu .Hala aşığım onsuz yapamam ama ailemin yanımda olmaması bir yanımı eksik bırakıyor...
içimi dökdüm valla:)
seninki belli deilmiş cnm umarım ailenden ayrılmak zorunda kalmazsın..

ay inşallah cnm şimdi annem odamda konsuuyorus duramazsın yasemin diyor aileni bizi özlersin zor diyo kimseyi tanımıyo etmiyosun bende o zaman anne secenek sun napcaıs diyorum o zamanlar gelsin konusurs halledderis bi şekilde diyor cnm ya annemi nasıl bırakıcam ben sözlüm işi çok iyi olsa gelicek belki ama

ya sözlümün ıspartada apartı var onu işletiyolar e dogal olarak işi gücü orda kalkıp gel demekte kolay değil erkek sonucta biliyorum beni çok sevdigi için belki gelir ama istanbulda yasam sartları zor diyor ben seni rahat yasatmak istiyrum istanbulda hayat zor diyor burda yasasak rahat olurus diyo cevresi orda komple burda bir iki akrabası var fazla görüşmezler askere gidicek tecilli 2011de belki dioum ist cıkarda bi şekilde cevre işi olur ah inşallah

benim nişnlımda işi çok iyi olsa gelecegini söylüyordu ama olmadı galiba erkekler ilk zamanlar öyle izlenim veriyor:)
şaka bi yana belki gelir nişanlın çok iyi olur ama diğer ihtimalide değerlendir hazırlıklı ol.Hayılısı olsun

yok ya gercekten öle izlenim verecek tipten değil demez yani tamam gelicem diyim sana yarın öbürgün gelemezsem olmaz seni yarı yolda bırakmak istemem diyor dereyi görmeden paca sıvamam der yani ben şimdilik mutlu olim diye kandırmaz beni tabi ben dier ihtimalidi düşünüyorummm napimmmm

ya zaten öyle izlenim vermek için demezler anlattıgım kandırmak değil zaten.
bnim eşimde öyle dmeedi iyi bir işi olsaydı gerçekten gelecekti ama olmadı bu işindede ilerideki ka
riyeri için istanbul daha mantıklıydı o yüzden burada kaldı bende mecbur kabul ettim çünkü işi önmliydi.
Ama bir gerçek varki bu tür fedakarlıkları hep kadınlar yapıyor erkek kolay kolay evini düzenini çevresini değişip gelmiyor.

ne yapalım bacım hayat işte bu hep yanımda olmayanı isteriz evlenmeden önce hep eşimin yanında olmak isterdim düğün günümüzü sayardık -tatlicadiarzu-amannnnnnnnn sağlık olsun

hmm evt cnm yanlıs anlamaısım demek istedigini ama evet dogru söylüyosun napalımm kısmet mi diyelim :)

evet sağlık olsun
aynen gün sayardık bizde
bugün bile bir gün ayrı kalmaya dayananm eşimden.
ama aile yönnüden zor..
allah kimseye özlem çektirmesin...

valla açıkcası eşime ben hiç evlenmeden önce benim olduğum şehre taşın demedim belki desem veya ailem uzağa vermeyiz deseydi eşim taşınabilirdi benim olduğum yere ama hiç demedim ben çünkü orası küçük bi ilçeydi ve sıkılıyodum biraz orda ve şuan yaşadığım yeri seviyorum aslında

dyg_6 nerde yasıyosun cnm ben şimdiden diyorum valla oda yasamak isterim tabiki istanbul gibi bi yerde diyo bakalım umarım olur oda buraya karsı ılımlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…