bende ailemden uzaktayım 1 senelik evliyim düğünümde kına gecemde falan hiç ağlamamıştım zorluk çekmemiştim biran önce kendi düzenimi kurmak istiyordum ama bu bayram ailem geldi benim yanıma 4 gün bende kaldılar bayramın4. günü sabah gittiler eşimde çalıştı o gün ev birden boşalınca çok üzüldüm ailemi kardeşlerimi aradım kendimi yapayalnız hissettim eşim işe gitmeseydi belki öyle hissetmezdim nedense çok boşlukta hissettim kendimi daha öncedende gelmişlerdi bende istediğim zaman gidiyorum eşim o konuda çok anlayışlı ama bu defa bir tuhaf oldum 2 gündür öğlene kadar uyuyorum kalkıp tvnin başına geçiyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyo oyalanacak bişeyim olsaydı böle olmazdım ama mesela ailemin yanına gittiğim zamanlardada kendi evimde olmak istiyorum evimi özlüyorum neyse işte böle karışık duygular içindeyim 2 gündür bu tpic iyi denk geldi içimi döktüm :kedi:allahtan eşim çok anlayışlı bana karşı yoksa hiç çekilmez dimi
ayy valla kıyamıyorum siz böle yazınca ya evlisiniz ne güsel allah yuvanızdan huzursuzlugu esirgesin..siz mutlu olunda ailenizide görürsünüz ay bunu dien benmiyimnoluo bana :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?