selam... ben de karar verme aşamasındayım. o kadar bunaldım ve arada kaldım ki patlamak üzereyim sanki. bir yanım "git bursaya uzak mesafe değil alışırsın yaparsın istanbulda mutsuz olmaktansa orada mutlu ol" diyor. bir yanımda en ufak tartışma veya kriz anımızdan sonra "evlilik zaten zor, işe git, ev işine koş, evlilik zaten zor bir de ayrı şehir anne özlemi" boşver yapma diyor....
bunun kararını vermem gerekiyor artık çünkü artık nişan evlilik olaylarına girmemiz gerekiyor ama ne yapacağımı hala bilmiyorum
Hele burada okuduklarım, sürekli kafamda dönen senaryolarla "hamile kalınca annenin yanında olamaması, yada annem hastalanınca onun yanına gidememek, eşimin ailesi çok farklı kültür, ya onların kültür ve darvranışlarına alışamazsam" gibi sizin yaşadıklarınızla aynı olunca iyice korktum
Ayyy kızlar, gurbet gerçekten zormu, benim gözüm korkuyor zaten.Şöyle söyleyim şimdiye kadar şansımamı nedir hep şehir dışından oldu görüştüklerim.Görücü usulu olup isteyenlerede şehirdışı olanlara sıcak bakmadım. Fakat yaşım oldu 34..Şuan benimle ilgilenen biri var, aramızda bir flört durumu var ve malesefki oda şehir dışında. Onunla evlilik olursa mecbur onun şehrine gideceğim. Ailesiyle aynı binada oturacağız. Bunlar beni düşündürüyor. Bir taraftanda belki mutlu olurum orda diyorum, ben ne yapacağım bilemiyorum...[/QUOT
Kendi adima soyleyim ben cok zorlaniyorum. Ama ben yurt disindayim . mesafe yakin olsaydi belki bu kadar etkilenmezdim. Ne bileyim en azindan bayramlar da gidebilme sansim olurdu ..Yurt disinda yasamak ve ozlem gercekten zor . . Guzelim yakin bir mesafeyse seni bu kadar korkutmasin . Esini seviyosan ve mutluysan cok sorun olmaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?