mrb kızlar .Ben de gurbet kusuyum kı aıleme o kadar duskunken arabamızla 7 saat uzaklıkta bır yere gelın geldım.o kadar zorlanıyorum kı...haaaaaaa sımdıkı aklım olsa asla dıyorum memleketımden baskasıyla evlenmezdım.ama elden ne gelır kader....BEN SIMDI SIZE BIRSEY SORMAK ISTIYORUM.ben hafta ıcı calısıyorum.hafta sonu 2 gunum yanı boş.sızce 7 saatlık bır mesafede ne kadar sıklıkla aılemı hafta sonları gııdıp gormem normal ....yanı hafta sonları 2 gunum var sızce ben ne kadar ara ıle gormelıyım aılemı?
kızlar neden bana cvb yazan olmadı hıc?lutfen duygularıma ortak olun,bu konu esımle tartısma konusu................................
CANIM ben zaten ayramlarda goruyorum da hanı ayda sıklıgı ne olmalı 2 gunluk hafta sonları dıye.ayrıca tesekkur ederım cvb verdgn ıcın
CICEKLI canım aynı yerde degılız 1,5 saatlık mesafe var fakat esım rutın aylık zıyaretlerımızı surdryr.ben artık kandı aılemı de ayda 1 gormem gerektıgını 8 saattte olsa orayada gdebılecgımızı soyledım yanı ayda 1 onun tarafa gdyz 1,5 saatlık mesafe.bır de kendı aılemı goreyım demı amam mantıklımı sızce kızlar 7 saatlık yol ıkı gunluk gıdıp gorcem ınatım ınatttttttttt
En güzeli iki aileye de uzak olmak bence, ben de aileme çok düşkündüm tabii üniversitede alıştım uzak olmaya. Şimdi kendi aileme uzak bir şehirde evliyim, eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyoruz malesef.
Eğer eşinizin ailesiyle aynı şehirde yaşamıyorsanız şükredin halinize.
LABELLIVA canım sukur edyrm ama benım esımın aılesıyle hıc sorunum yok oylekı gıttgımde mısfr gıbı agrlanırım yyemeegım kahvaltım cayım tatlım hepsı yapılmıstr gelır onume ayda 1 gdldgı cıcın bekler hazrlık yabar saolsun.ama ben de artık 6 yıl oldu her ay kendı aılemı de gormek ıstrem her ay her ay esımın atarfı sıkıldım yaaaaaaaaa.ama 8 saatlık yolda az degıl olsun 1saattte olsa goruru gelırım dımı KIZLAR SIZ NE DUSUNYRSNZ
canım 6 ayda bır falan gdyrdk oyle uzun tatıl olunca yanı.evet dogru soyluyrsn canım allahtan aynı sehırde deılız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?