kizlar sizce ben gurbettemiyim degilmiyim uzuleyim mi sevineyim mi bilemiyorum yardinlarinizi bekliyorum ...evlendim 1 hafta sonra amerikaya geldim ..ama esimin mastiri icin 2 yil burada kalmak zorundayiz ..allaha sukurler olsun ki 1 yilim bitti .ve pazar gunu ailemin yanindayim 2.5 ay kaldiktan sonra tekrar buraya gelecegiz 8 ay daha burada kalacagiz,,,benim simdiki sorunum hamileyim esim cok istedi burada hem cogu zamanimiz bos hemde cocuk amerikan vatandasi olsun istedik .ama ben mutluu degilim arkadaslar ailemden uzaktayim ...tamam gisicem ama geri buraya gelicem simdi den burada kalacagim gunu dusunuyorum ,,,hamileleikten mi bu kadar duygusallastim bilemiyorum ....tr kesin donusumuzde ailemin yakinlarinda bir yerde oturacagiz ......siz benim durumumda olsaydiniz ne yapardiniz ? sevincmi uzuntumu ?
arkadaslar eşiniz çalışıyor mu mutlu musunuz huzurlu musunuz yeter Allah aılenızı elden ayaktan düşürmesin onlarda mutlu huzurlu olsun uzak olsun hıc farketmez Ispartaya gelınce ünüden dolayı orda yaşayan bırı olaraktan şehır olarak cok guzel her şey var ama insanları bıraz kaba ama sorun olucagını sanmıyorum cunkku cewrende senın gıbı oraya gıtmıs elbette bır kaç kısı bulucaksın senede ıkı kere aılenın yanına gelırsın her gun telde görüşürsün nette kamerayla görüşürsün özlemın bı nebze körelir bence eger nişanlın için dıyebılıyorsan bu benım hayatımın erkegı baska bır sehır hıc problem olmamalı benım için olmıycak cunku istanbulun göbegınden hakkariye gidicem sanırım guclubacismile
ah be güzelim keşke her şey bu kadar basit olsa, bende evlenmeden evvel aynı şeyleri düşünüyor ve söylüyordum... eş konusunda çok şanslıyım, belki maddi olarak rahat değiliz ama yine olsa yine eşimle evlenirdim gözümü kırpmadan... bende üniyi şehir dışında okudum, öğrencilikle evlilik o kadar farklı ki, şuan yaşadığım şehire defalarca gittim geldim arkadaşım vardı burda... ama şimdi ne arkadaşım var nede sıkıntımı paylaşabileceğim biri (oda evlenip başka şehre gitti)... bekarken sık sık gelip kaldığım bu şehir bambaşka oldu, sevmiyorum artık... :sinifsinif:
allahtan eşim istanbulda iyi imkanlarla çalışabileceği bir iş bulduğumuzda taşınırız diyor ailemin yanına. tabi bende kpssye hazırlanıyorum sırf aileme yakın olayım ve ilerde çocuğum olursa iyi imkanlarla yetiştireyim diye...
hani bekarken kavga ettiğimiz aile üyeleri var ya evlenince öyle bir arıyorsun ki onları anlatamam, tek duam allah başka türlü göstermesin eksikliklerini...
birde bazen kendimi şanslı hissediyorum Allahım km olarak gösterdi değerlerini bana, bu şekilde özlüyorum onları.... zaten sıcak bir ailem var şimdi o kadar sıcacık geliyolar ki bana anlatamam...
ve bu şehirde kimsem yok ne bir akraba ne bir arkadaş... aşkım var ama sevgilim, arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım opuyorumnanaktan
kızlar üzülmeyin gittiğimiz her yer kendi toprağımız kendı vatanımız olduktan sonra bence bizim buyuttugumuz gıbı bır sorun yasamayız dıye dusunuyorum ben tabıkı ailenın yanında olmak insana başka bır mutluluk verır ama gitmeemız gerekıyosada gideriz bence
Ben İstanbulda Yaşıorumm bu kış Ewlenmeyi düşünüoruz ve Ewlendiğimizde Corluya gitmek Gerekiyo..
Bazen bunu yapabilirim başara bilirimm gibi Gelio.. cünkü Ewlenicem kişi Gercekten mukemmel bir insan.. bir iki Sene sonrada İstanbula dönmeyi düşünüoruz..
Ama Bazen Düşününce işin içinden çıkamıorumm. Zaten Tek sorunumuz Başka sehirde olmamız.. Baska Bir sorun yok allah şükkürler olsun.. Gercekten zor olur diye ağlıorumm bile bazenn bilmiorumm caresiz kalıorumm..Korkuorum.. Ewlenicem kişiden yana hiçbir korkum yokk güvenimm sonsuz ama bu konu çok Canımı açıtıo..
Şimdi Birde burda Yazılanları okuyunca Gercekten daha çok korktum ve İçim çok tuhaf oldu...
Ewlilik Farklı birsey... İnsallah Güzell olurr.. :gitme:
eşimi çok seviyorum oda beni onunla konuşurken çevresini kendisininde sevmediğini söylerdi çok haklıymış burası yaşanacak biyer değil bazen benim ne işim var burda diye isyan edesim geliyor yanlızlık ne zormuş tek arkadaşım eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?